Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prijateljske utakmice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gledam od prije 10 minuta , pa da vas pitam jel Engleska ovako nemocna od pocetka tekme ili samo otkako sam ja dosao ?
    https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Ja mozda gledam 10-ak minuta duze od tebe i ista je slika bila i tada.
      sigpic

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
        Ne znam da li je Brazil bio slabiji u ovih 18 godina, koliko aktivno gledam fudbal.

Englezi su u padu odavno.
        Covjece Brazil nema napadaca,da mi je to neko rekao prije 10-15 kada ih je bilo barem 5 vrhunske klase ja bi mu se smijao.Ima tu jos dosta stvari ali eto ta mi je prva na pameti.Veza tanka,napada skoro da nema,odnosno ima par ovih ubleha i to je to...

Englezi su doveli ovog jadnika da ih vodi i to sve govori,a igracki nisu losi uopste

Sve u svemu totalno sablonski i dosadno za gledanje na obje strane

Dale,samo Brazil igra...Englezi se ne micu
        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Costa moze komotno igrati u ovom Brazilu ali eto nije ga ni pozvo izgleda.
          Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Pa Leandro Damjao nije napredovao, imao si silne Brazilce po Sahtjoru ali retko ko je igrao, a mogli su. Makar Vilijan i Fernandinjo. Ako im je Fred I napadac, nece se usreciti. Hulk je otisao u Zenit, gde je bio u sukobu dobar deo sezone.

Englezi mi cak ni igracki nisu bas toliko dobri. U svim linijama par proseka, par dobrih klupskih igraca, ali odavno oni ne lice na tim. Bas, bas dugo.
            sigpic

Comment

• ma Skolari je karakteristican trener jer kod njega igraju likovi koje on gotivi, znaci nebitno u kakvoj su formi, odaklen je on ovog Freda izvukao boga pitaj....slicna situacija je bila i kada je u Celziju bio trener, htio brazilke sa Balakom igrati , nigdje veze

Comment

• @ Erice...

Dobro soe rece,vjeruj da je Diego Costa iz Atletica bolji napadac od svih ovih koji su ovdje.To sa Fernandinhom i Willianom je posebna i vec ispricana prica.Par precijenjenih mladih igraca i to je sve,nema one maste,protka lopte i atrakcije koja je godinama krasila Brazil koji smo svi gledali, ovo je dosadno pravo...

Englezi tim nisu sigurno,ali mogli bi sa ovim igrackim kadrom igrati bolje u to me niko ne moze ubijediti.Ovo sto gledamo posljednjih par godina je katastrofa

#the return

Comment

• Brazil-Engleska, jedno od dosadnijih poluvremena ove godine. E, tugo...
                  sigpic

Comment

• Nemaju se ove dvije ekipe cemu nadat na mundijalu pored Argentine,Spanije,Italije pa i Francuske koja ima izuzetno potentnu ekipu.Po meni cak je i Kolumbija bolja od ove dvije.

Comment

• Originally posted by soe View Post
                      Nemaju se ove dvije ekipe cemu nadat na mundijalu pored Argentine,Spanije,Italije pa i Francuske koja ima izuzetno potentnu ekipu.Po meni cak je i Kolumbija bolja od ove dvije.
                      Dodaj na to i Belgiju
                      "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Dobro si ne znam kako sam njih zaboravio oni su prestrasni.

Comment

• Originally posted by Wilshere_10 View Post
                          Dodaj na to i Belgiju
                          Oni su mi jos skup pojedinaca, ne znam da li su postali tim.
                          sigpic

Comment

• Nisu jos pravi tim, ali su definitivno na pravom putu. Prvi favorit za osvajanje EP 2016.
                            "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Originally posted by Wilshere_10 View Post
                              Nisu jos pravi tim, ali su definitivno na pravom putu. Prvi favorit za osvajanje EP 2016.
                              Preko mrtvih Svaba

#the return

Comment

• Vidis i Njemce sam izostavio,ma uglavnom Brazila i Engleske nema ni na mapi.

Comment

Working...
                                X