Announcement

Collapse
No announcement yet.

FA Community Shield,FA Cup and Carling Cup 2011/2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako frustrira ovo sto godinama ne mozemo da dobijemo 5 puta slabije ekipe.
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Ode u produzetke ... Cardiff sad bunker nek postavi i ako izvuku penale mozda i osvoje
      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Ajde sad Cardiff idemo do pobjede i osvajanja Carlinga

Comment

• Ma Cardiff će i igrati povučenije, jer nesmiju napasti nikako. Odbrana Liverpoola malo nesigurno izgledala pred kraj meča. Samo da ne dođe do penala ko će tu lutriju izdržati.

Joj kako Caragher zagrli loptu.
          sigpic
          Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
          don't support us when we win."

Comment

• Konacno bre Bravo Dirk
            Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Kuyt da trofej Liverpulu
              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Dirkuleeeessss!!
                When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Osvojiste i vi nesto nakon sedam godina(skoro),svaka vam cast i cestike,narocito JC,mada nece on doci do sutra sada skace i slavi pitanje je kada cete ponovo nesto uzeti
                  sigpic
                  Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Neka je legenda dao go,zasluzio je trofej za vrijeme boravka u Liverpool-u i sada ce mozda i otici,konacno da nesto osvoje,preveliki je to klub za ovako susan period...
                    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• brao cardif! ajmo sad na penale

Comment

• Ako ne osvojimo sad dobicete batine majke mi
                        sigpic
                        http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• A bre je'l je moguće da su prokockali ovih 2:1??? Nisam gledao zadnjih 5 minuta kad vidim ono...

FUCK! FUCK! FUCK!

Sad bih baš voleo da osvoji ovaj maleni Kardif!
                          IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                          ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                          C'E SOLO L'INTER

Comment

• Gubimo penale 100%.Koliko smo ih samo promasili ove sezone...
                            When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Penali - nesto najpoganije!
                              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• glupavi miller

Comment

Working...
                                X