Announcement

Collapse
No announcement yet.

FA Community Shield,FA Cup and Carling Cup 2011/2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nisam gledao utakmicu, a po vasim komentarima vidim da nista bitno nisam propustio.
    Kakav je bio Samir Nasri, ako je igrao ?
    Originally posted by maliajnstajn
    Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Originally posted by Topdzija View Post
      Nisam gledao utakmicu, a po vasim komentarima vidim da nista bitno nisam propustio.
      Malo bolji nego prosli mec ali ni blizu onoga iz Arsenala.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Topdzija View Post
        Nisam gledao utakmicu, a po vasim komentarima vidim da nista bitno nisam propustio.

Nisi brate nista propustio cijela ekipa City-a je bila slaba i Nasri se uklopio u to sivilo.

Koga mogu da izdvojim od igraca City-a Micah Richardsa , fenomenalno je odigrao vcrs

Comment

• Ne moze se bez Jaje i Silve
          Slaba utakmica,no najvaznije je da je zadat jos jedan udarac Arapima
          sigpic

Comment

• Tim Sitija bez Yaye i Silve izgleda kao gomila amatera... Mi smo dali gol i bunker.. Dobra Kenijeva taktika.. Sad jos samo da preguramo na Enfildu i da polako pocnemo osvajati trofeje...
            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
            -Jürgen Klopp

Comment

• Bravo Stiven!
              Odlicno izveden penal, pokazao kako se to radi. Inace, imal revansa u ovom kupu?

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
                Bravo Stiven!
                Odlicno izveden penal, pokazao kako se to radi. Inace, imal revansa u ovom kupu?
                Naravno, sledeca tekma na Enfildu za 13 dana ja mislim...
                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
                  Bravo Stiven!
                  Odlicno izveden penal, pokazao kako se to radi.
                  protiv oldhama je tek objasnio kako se to radi.. tacno u raslje.. golman pogodio stranu, al ni blizu nije bio..

Comment

• Utakmica koju Celzi igra preko vikenda sa QPR se smatra utakmicom visokog rizika i bit ce dodatne policijske snage. Sve je to zbog incidenta koji su napravili Teri i Ferdinand. Takodjer, uprava QPRa je predlozila Ferdinandu da odmah prije pocetka utakmice pruzi ruku Teriu i da zavrse s tim ali isto tako i ako ne prihvati taj prijedlog, uprava ce to razumiti.
                    Last edited by danijelkr; 24-01-12, 17:46.

Comment

• Kardif Siti je prvi finalista Karling Kupa.

Posle penala su dobili Kristal Palas sa 3:1, u regularnom delu bilo je 1:0 za Kardif.

Comment

• Meni je drago zbog ovoga,ovo je klub koji godinama prati maler i nakon svih nedaca koje su im se desavale zadnjih godina,red je da i oni osjete neku radost,igraci,uprava i navijaci...
                        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• sastav city-a za vecerasnju utakmicu:
                          hart, richards, savic, lescot, zabaleta, de jong, bary, silva, kolarov, nasri, dzeko

klupa:
                          pantolimon, clichy, rekik, milner, jonhson, hargreaves, aguero

Comment

• Originally posted by edohz View Post
                            sastav city-a za vecerasnju utakmicu:
                            hart, richards, savic, lescot, zabaleta, de jong, bary, silva, kolarov, nasri, dzeko

klupa:
                            pantolimon, clichy, rekik, milner, jonhson, hargreaves, aguero
                            Mnogo defanzivno po meni. Siti mora da postigne miminum 1 gol, a ne znam kako ce ovako. Ajde igra Silva ali mislim da je Aguero morao poceti. Mislim da Liverpul prolazi u finale, aj ne lagano, ali se nece muciti toliko.
                            sigpic

Comment

• ma samo da nebude dosadna utakmica, prosli mec je bio katastrofa liverpool se branio sa 10 igraca a ovi drugi nisu mogli jedan normalan napad organizovati

Comment

• Sastavi za vecerasnju utakmicu izmedju LFCa i MCa

Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Working...