Announcement

Collapse
No announcement yet.

FA Community Shield,FA Cup and Carling Cup 2011/2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne moze bez kidanja zivaca,ali ovako je sladje <3 Glendza <3
    When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Drago mi je za Liverpool , ali mi je u isto vrijeme i zao ovih momaka iz Cardiffa .. Borili su se 120 minuta , a na kraju nista , ali jbg , ne mogu svi slaviti

Cestitke navijacima Liverpoola .

A SK nemam , ali tom kretenu treba dati otkaz , ako je to rekao
      Last edited by Dale; 26-02-12, 18:50.
      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Godinama objektivni komentatori na SK kad je u pitanju PL.
        sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
          ....ili kao da su ne daj Bože osvojili PL....
          Ali dobar je sa ovim ne daj Bože... haha Ne verujem...

Ali lepo odbranjen penal Džerardu...
          IO NON RUBO IL CAMPIONATO
          ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
          C'E SOLO L'INTER

Comment

• Da su mene uzeli iz Kardifa ja bih makar pogodio okvir.

Ma komentator objasnjava,secam ga se kad je prenosio SPEKTAKULARNO vracanje utd. na Bridzu

Comment

• Mnogo mi zao Cardiffa,pokazali su ogromno srce,steta sto nisu osvojili

Comment

• 3 tablete, 1 povraćanje, oduzeli su mi barem 5 godina života. Ali ne mogu da vjerujem kakav je mentalitet Liverpoola... Svaka čast momci, napokon, napokon, nakon skoro 6 godina. Kuyt i Bellamy su igrači za velike utakmice i jedan od njih je trebao od početka igrati.

Ne znam sada ne mogu ništa više napisati, još uvijek sam negdje u oblacima. Redsi, čestitam vam svima, da smo i ovo doživili, a aBd i FA Cup.
                sigpic
                Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                don't support us when we win."

Comment

• Pratim fudbal desetak godina i ovo mi je jedan od najdrazih momenata u ovih deset godina
                  Nakon 5 godina smo ipak uspeli da dignemo peharSteve je digao svoj treci pehar u zivotu
                  Izgleda da se sva patnja isplatila
                  Last edited by King Kenny; 26-02-12, 19:26.
                  1977 1978 1981 1984 2005

You'll Never Walk Alone

Comment

• Originally posted by Krle View Post
                    Miko nemoj da pišeš sad za penale isto... hahahaha... Neću menjam potpis...

cuti krenuo sam , dosao do 5 penala i otislo mi na back jbg , cestitam navijacima Liverpula
                    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Izgleda ne moze na normalan nacin nikako,svako finale slicna prica.Kuyt majstor pokazao da je za velike utakmice,Downing odigrao i najbolju utakmicu otkako je u Liverpoolu i Skrtel pokazao da je izrastao u odlicnog stopera.Najvise mi je drago zbog Kenny-a koji je najvise zasluzio ovaj trofej.Dugo se cekalo na ovo,predugo za ovakav jedan klub nadam se da bi vec uskoro mogli dici novi trofej i valjda povreda Aggera nije ozbiljna bila bi velika steta jer on i Skrtel fenomenalno funkcionisu.

YNWA
                      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Gerrard je doneo titulu Liverpulu, ali ne Steven! ;)

Comment

• Igraci Cardiffa su se borili kao lavovi svih 120 minuta , svaka im cast na borbi , cestitke Liverpoolu ,
                          Volio bi kao navijac Chelsea u finalu FA CUPA viditi duel Chelsea - Liverpool

Comment

• Cestitke ljutim rivalima na trofeju ;)

Evo jos jedan
                            Last edited by Fanta; 27-02-12, 23:43.

Comment

• 1:0 yeaaah
                              2:0 jess
                              Last edited by Condition23; 06-03-12, 21:10.
                              sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Mata i Meireles,hajde nece li se makar nesto dobro desiti...
                                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

Working...
                                X