Ne moze bez kidanja zivaca,ali ovako je sladje <3 Glendza <3
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FA Community Shield,FA Cup and Carling Cup 2011/2012
Collapse
X
-
Drago mi je za Liverpool , ali mi je u isto vrijeme i zao ovih momaka iz Cardiffa .. Borili su se 120 minuta , a na kraju nista , ali jbg , ne mogu svi slaviti
Cestitke navijacima Liverpoola .
A SK nemam , ali tom kretenu treba dati otkaz , ako je to rekaoLast edited by Dale; 26-02-12, 18:50.
Comment
-
3 tablete, 1 povraćanje, oduzeli su mi barem 5 godina života. Ali ne mogu da vjerujem kakav je mentalitet Liverpoola... Svaka čast momci, napokon, napokon, nakon skoro 6 godina. Kuyt i Bellamy su igrači za velike utakmice i jedan od njih je trebao od početka igrati.
Ne znam sada ne mogu ništa više napisati, još uvijek sam negdje u oblacima. Redsi, čestitam vam svima, da smo i ovo doživili, a aBd i FA Cup.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Pratim fudbal desetak godina i ovo mi je jedan od najdrazih momenata u ovih deset godina
Nakon 5 godina smo ipak uspeli da dignemo peharSteve je digao svoj treci pehar u zivotu
Izgleda da se sva patnja isplatilaLast edited by King Kenny; 26-02-12, 19:26.1977 1978 1981 1984 2005
You'll Never Walk Alone
Comment
-
Originally posted by Krle View PostMiko nemoj da pišeš sad za penale isto... hahahaha... Neću menjam potpis...
cuti krenuo sam , dosao do 5 penala i otislo mi na backjbg , cestitam navijacima Liverpula
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Izgleda ne moze na normalan nacin nikako,svako finale slicna prica.Kuyt majstor pokazao da je za velike utakmice,Downing odigrao i najbolju utakmicu otkako je u Liverpoolu i Skrtel pokazao da je izrastao u odlicnog stopera.Najvise mi je drago zbog Kenny-a koji je najvise zasluzio ovaj trofej.Dugo se cekalo na ovo,predugo za ovakav jedan klub nadam se da bi vec uskoro mogli dici novi trofej i valjda povreda Aggera nije ozbiljna bila bi velika steta jer on i Skrtel fenomenalno funkcionisu.
YNWATEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Comment