Announcement

Collapse
No announcement yet.

FA Community Shield,FA Cup and Carling Cup 2011/2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Igramo dosta nepovezano, nesigurno u napadu, nema ko da da zavrsni pas Kerolu, Suarez opet neaktivan, ne izgleda ovo dobro... Treba se dati gol u prvom, pa posle lagano u drugom da dodjemo do pobede, inace bice tesko sve nadoknaditi u drugom..
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Ne znam, ali nisam se nadao da ću ovo reći - Downing je bio najbolji u I dijelu. Suarez skroz loš, ništa bolji ni Carroll a i Henderson. Mogao bi Bellamy ući, jer je on igrač za velike utakmice. Šteta za onu 100%-tnu priliku Aggera, jer bi onda igrali mnogo lakše.
      sigpic
      Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
      don't support us when we win."

Comment

• Ne valja ovo nista,losa igra u vecem dijelu meca,Dzonsonova precka,i Agerov udarac glavom(ne znam kako je ono uspio da promasi)je sve sto smo uradili.Suarez za sada nista,Henderson potpuno neprimjetan.
        Downing jako dobar danas...
        When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• I ni manje ni vise, nego 1:0 za Cardiff... Svakako neocekivano. Cardiff je imao prije gola finu priliku nakon jednostavne akcije ali je neko (nisam vidio ko) zegnuo loptu preko gola. A onda iz 2-3 poteza ispala odbrana Liverpoola i eto gola. Nakon toga Cardiff se potpuno logicno povukao i pokusavaju na kontre. Vjerujem da ce tako igrati i u nastavku ako ne prime gol.

Liverpool napada konstantno, ima loptu ali fali zavrsni pas. Po meni najbolja sansa im je bio onaj pokusaj Adama sa nekih 20m kada je lopta po zemlji otisla tik pored stative i pokusaj Aggera (mada je sudija vec digao zastavicu)... Bilo je jos pokusaja ali to je ono najbolje. U posljednjem napadu je Henderson promasio loptu na nekih 7-8m potpuno sam, a onda Gerrard nije uspio pogoditi. To su mozda 2 najvece sanse Liverpoola zasad...

Ali najvise gledam utakmicu zbog Wembleyja. Fascinira me ljepota stadiona...

EDIT: Propustio sam prvih 7-8 minuta...
          Last edited by bracala; 26-02-12, 16:58.
          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Ma bruka je kako igramo protiv drugoligasa, mora se reci... Mora ovo mnoooogo bolje u drugom inace lose nam se pise... Po meni se niko nije izdvojio jer svi izgledaju nevoljno, kao da ne igraju finale, nego trecu rundu kupa... Mora Keni da im svima lupi po par samara da se osveste...
            sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Ne mogu da vjerujem Jedna sansa jedan gol za Cardiff.Ni oni ne znaju kako su poveli.Mozda da je Henderson bio malo hrabriji mogli bi se postici neki dobri rezultati.Suarez nista.Steve isto nije pruzio neku partiju.Downing odlican, vezni red sranje, obrana i nije imala posla osim one ''jedne''sanse Cardiffa.Bellamya pod hitno odmah sad treba ubacivat.Nema se vise sta cekat.
              Jedino mi mozemo pogoditi precku u samom pocetku i onda gubiti 1:0 na poluvremenu
              1977 1978 1981 1984 2005

You'll Never Walk Alone

Comment

• Hendo toliko igra bez samopuzdanja da je to neverovatno, uplasio se finala. Bolje da ga Keni izbaci i da udje Bellars, nema od njega vajde na ovom mecu...
                sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Konacno, sada se moze nadati necemu.
                  Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Skrtel vise sretno nego spretno , ponovo Carroll zamalo
                    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Bravo Martine,ajmo sad bre!
                      When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Bolje ikakav nego nikakav... Ae sad da vidimo, sve u svojim rukama imamo, ne verujem da Kardif moze da pomisli da da go...Pola sata do kraja...
                        sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Bolje rjesavajte ovo prije penala, jer ako ode u penale onda moze svasta da bude. Cardiff nece imati hrabrosti da ide skroz ofanzivno.

Comment

• prvo se igraju produzeci fanta
                            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Sada je lakše igrati, bio je potreban ovaj gol. Jeste da smo ga jedva utrpali, ali i ona prva lopta što je pogodila stativu je trebala ući. Henderson najlošiji, i neka je izašao jer smo sa Bellamyem dobili na svježini i brzini. Da hoće ovo završiti prije produžetaka, ko će izdržati i produžetke...
                              sigpic
                              Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                              don't support us when we win."

Comment

• Crni Mileru
                                sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

Working...
                                X