Originally posted by D-Wade
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cuj prvi maj
-
Kako da pretenduje na trofeje, kada je prisiljen da prodaje najbolje igrace, jer gazde Arsenala nece da povecaju platu najboljim igracima. Pominjem sezonu u kojoj nije imao poraz i pomenute igrace, jer si rekao da je Wenger samo dobar trener, sto apsolutno nije tacno. Kada god je imao normalan tim, rasturao je. Pitao bih ja te velike trenere, kada ti u mec sa Manchester United-om ulazis sa 15 igraca, jer je ostatak povredjen. Pri tome, treca pozicija bez najvrednijeg veznog igraca, bez desnog beka, koji u istoj sezoni dva puta zaebao nogu, Gibbs i Santos stalno povredjeni, (da li da pominjem Diaby-a i Vermaelen-a i Koscielny-og?) kada ti igra traktor Jenkinson, trebas biti zadovoljan sto iz lige nisi ispao. Trenersko umece je on vec dokazao, stvorio je ovaj Arsenal. Ne mora petnaest godina da osvoji titulu, ne moze da promeni na cinjenici da je genije. To sto kazes za stvaranje igraca, pa eto, stvorio je tu generaciju koja je harala Engleskom, a tada nije imao potrebu da igrace koje on stvori i proda.;)sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostNije domace takmicenje nego najvaznije takmicenje na svetu. Manca dok nije postao mutlinacionalna korporacija bio treci klub u engleskoj. Kapitalizam i globalizacija = Man Utd. Bez Amerike kao svetskog policajca i trendsetera Manca bi bio i dalje treci klub.
Since the Glazers took legal possession in 2005, the privilege of their presence has cost it a soul-defiling £480 million - by way of comparison, dividends paid during the plc years totalled £59m. They have put in not a penny of their own money and have expropriated profit to pay down their debt and its interest, as well as handsomely rewarding themselves for such fine stewardship. In the same period, ticket prices have increased by roughly 40%.
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostKako da pretenduje na trofeje, kada je prisiljen da prodaje najbolje igrace, jer gazde Arsenala nece da povecaju platu najboljim igracima. Pominjem sezonu u kojoj nije imao poraz i pomenute igrace, jer si rekao da je Wenger samo dobar trener, sto apsolutno nije tacno. Kada god je imao normalan tim, rasturao je. Pitao bih ja te velike trenere, kada ti u mec sa Manchester United-om ulazis sa 15 igraca, jer je ostatak povredjen. Pri tome, treca pozicija bez najvrednijeg veznog igraca, bez desnog beka, koji u istoj sezoni dva puta zaebao nogu, Gibbs i Santos stalno povredjeni, (da li da pominjem Diaby-a i Vermaelen-a i Koscielny-og?) kada ti igra traktor Jenkinson, trebas biti zadovoljan sto iz lige nisi ispao. Trenersko umece je on vec dokazao, stvorio je ovaj Arsenal. Ne mora petnaest godina da osvoji titulu, ne moze da promeni na cinjenici da je genije. To sto kazes za stvaranje igraca, pa eto, stvorio je tu generaciju koja je harala Engleskom, a tada nije imao potrebu da igrace koje on stvori i proda.;)
Jel ja stavljam traktor da igra ? Meni je genije trener koji dosta cesto osvaja trofeje, onaj ko ne uzme par godina mi nije genije, pozdravi se majstore i idi u drugu sredinu. A ko da bude treci ove sezone ? Liverpul nikada losiji, Totenhem sam prokockao trece mesto , Celzi nikada losiji. Zasto svake sezone najavljuje trofeje pa ih ne osvaja ? Nemoj najavljivati majstore, reci da si prosecan tim i to je to. Ako je njemu cilj da pravi igrace koje ce kasnije kupovati Siti i osvajati titule sa njima, onda ok, genijalno radi taj posao.Cuj prvi maj
Comment
-
Wenger je genije. Glupo je reci da nije. u Sezoni 03/04 prosek ekipe je bio 25 godina. To je moze se reci relativno mlada ekipa. A ipak su bez poraza osvojili titulu najjace lige. Nacin na koji Wenger iskoristi sav potencijal ekipe kojom raspolaze je neverovatan. Ako je istina ono sto sam procitao, da ce ovog leta gazda dresiti kesu, i da ti mu 100+ miliona za dovodjenje igraca, mozemo sigurno da racunamo na Arsenal ozbiljno sledece godine. Naravno, sa R.V.POriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Pa dobro covece, je l' ti citas sta ti pisem? Je l' on moze iz svog dzepa da da Nasri-u 150.000 nedeljno? Ko da mu igra desnog beka kada su Sagna i Djourou povredjeni? Titulu je najavljivao jer je on smatrao da ce uspeti da ubedi gazde da pljunu pare kako bi zadrzao Cesc-a i Nasri-a. Nije on kriv sto su ovi gamad koja nece da da ni prebijenu paru. Ti mislis da bi United bio najtrofejniji tim da je morao Fergie da proda sve sto valja? Da mu svake sezone ostane samo jedan vredan igrac, od prethodnog tima? Ne bih rekao.Last edited by D-Wade; 14-05-12, 20:14.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Venger se snalazi sa onim sto ima... Taman sto stvori odlicnu generaciju, koja moze da se bori za sam vrh, rese po 2-3 glavna igraca da napuste ekipu. To uglavnom zbog cinjenice da zahtevaju vecu platu. Prosle sezone Fabregas i Nasri, i nadam se da ce sada uspeti da zadrze Van Persija i da dovedu jos dva dobra igraca pored Podolskog i eto ekipe koja moze da igra za titulu. Naravno tu mora jos dosta kockica da se poklopi, da ih zaobidju povrede i naravno da je uvek potrebna mala doza srece.
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostPa dobro covece, je l' ti citas sta ti pisem? Je l' on moze iz svog dzepa da da Nasri-u 150.000 nedeljno? Ko da mu igra desnog beka kada je Sagna povredjen? Da nece mozda Djourou? Titulu je najavljivao jer je on smatrao da ce uspeti da ubedi gazde da pljunu pare kako bi zadrzao Cesc-a i Nasri-a. Nije on kriv sto su ovi gamad koja nece da da ni prebijenu paru. Ti mislis da bi United bio najtrofejniji tim da je morao Fergie da proda sve sto valja? Da mu svake sezone ostane samo jedan vredan igrac, od prethodnog tima? Ne bih rekao.Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by manda View PostPa malo prati,MU ima najveci profit svake godine,i procjenjeno je da je najskuplji klub na svijetu.
Comment
-
Sada je poceo Wenger da kupuje, pitacu te na kraju sledece sezone, ko je gde.sigpic
Comment
Comment