Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by D-Wade View Post
    Sada je poceo Wenger da kupuje, pitacu te na kraju sledece sezone, ko je gde.
    Opet ce biti treci ili cetvrti i reci ces da se ne moze protiv Sitija i Junajteda. Meni je Murinjo genije, genije mi je trener koji osvaja konstantno a ne koji pravi igrace. Klop mi je genije, on osvaja i pravi igrace. Pored onakvog Bajerna on uzme dve titule u nizu, a usput i napravi 6,7 vrhunskih igraca. E tu pricamo o genijalnosti.
    Cuj prvi maj

Comment

• Originally posted by manda View Post
      Ajde malo cesljaj,sta je kupio MU i kada.
      Vec sam o tome pisao i naveo sve vaznije transfere otkada je dosao Ferguson. Dize se kosa na glavi od cifre.

Comment

• A i ti pretjera...CR7 15m,Smoling 8m,Jang 15-20m..mislim da se ne zna taco ali preko 20 nije sigurno,Valensija isto oko 15m.Ovi transferi su mozda basnoslovni za klubove ranga Blekpula ali za elitan klub sigurno nisu.Naravno da je bilo trosenja koje mi nikada nece biti jasna ali je svaki veliki klub imao par istih tako da ne vidim zasto je to neko cudo nevidjeno..veliki klubovi trose velike pare,ali trose pare koje je klub zaradio.

A Junajted ne moze nikako biti isti kao Siti i ostali dizelasi jer je klub i prije 60 i kusur godina dizao trofeje i bio ime.Napredovali su decenijama i sami su sebi napravili ime i stvorili ugled fudbalom..niko nije dosao i bacio milijardu na sto.E posto je ovo 21. vijek vidjeli su Ameri gdje se pare mogu zaraditi pa su dosli i od fudbalskog kluba napravili najstrasniji biznis.Ali ovi Glejzeri su ekonomisti za razliku od napaljenih Rusa i Arapa...

Sto se doktora,magova i ostalih trenerskih velemajstora u Engleskoj tice,nema potrebe da pricam ko je gazda

Comment

• Originally posted by asprilja View Post
          Opet ce biti treci ili cetvrti i reci ces da se ne moze protiv Sitija i Junajteda. Meni je Murinjo genije, genije mi je trener koji osvaja konstantno a ne koji pravi igrace. Klop mi je genije, on osvaja i pravi igrace. Pored onakvog Bajerna on uzme dve titule u nizu, a usput i napravi 6,7 vrhunskih igraca. E tu pricamo o genijalnosti.
          Taj isti City je dobio ove sezone, tako da mu samo daj zdravog Wilshere-a sledece sezone, gledace im ledja.
          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Da, ali tada je 15 miliona bilo ko sada 40. Siti kada sad potrosi 300 to je isto kao sto je Junajted potrosio 30 pre 10 godina. Sve napreduje. Kad sam ja bio klinac hleb je bio 55 para, a sada je 50 dinara.
            Cuj prvi maj

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
              Vec sam o tome pisao i naveo sve vaznije transfere otkada je dosao Ferguson. Dize se kosa na glavi od cifre.
              Naveo si 5-6transfera u zadnji deset-petnaest godina sjajno.
              sigpic
              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Ma jok, Junajted nikad nije bio ime, od kad su dosli Ameri uzeli smo nekoliko trofeja i to je to. Siti je uvijek bio strasna ekipa, dizali trofeje u proslosti dok fuca nije postala biznis. Imaju nevjerovatnu istoriju.
                sigpic

Comment

• Samo nesto da uporedim...zbog samog trzista svojevremeno UTD potrosi 50 miliona sad Siti za isto to 300 mliona (ne bukvalno) Sve je to normalno... Sad je kao fudbal propao i nekome se povraca zato sto Hulk vredi 100 miliona. Jbg tako je kako je cepaju Roman i Arapi i to je milina... Ja bih voleo da se jos vise trosi

Evo asprilja rece isto sto i ja
                  sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

Da, ali tada je 15 miliona bilo ko sada 40. Siti kada sad potrosi 300 to je isto kao sto je Junajted potrosio 30 pre 10 godina. Sve napreduje. Kad sam ja bio klinac hleb je bio 55 para, a sada je 50 dinara.
                    Lajk za ovo oko hljeba. Ima tu velike istine, sve ide pa tako i transferi.
                    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Ali u United nije dosao seik i doneo svoje pare, pa svake sezone imaju da trose po 100 miliona na transfere...

Comment

• U junajtedu je jos crnje... Gore nego seici.
                        sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by manda View Post
                          Naveo si 5-6transfera u zadnji deset-petnaest godina sjajno.
                          Pre par meseci sam pisao ali vi ocigledno imate kratko pamcenje.

@Vladan Dosadan si sa Sitijem svadjas se sam sa sobom, niko ne navija za Siti niti ga ko velica, samo spustamo Junajted i navijamo protiv njega.

Comment

• Zakon ponude i traznje vazi cak i u fudbalu ;)
                            Originally posted by Brajkula
                            Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

Samo cu reci pogresno poredjenje, i jedan i drugi nemaju ni priblizno jaku konkurenciju kao sto ima Arsenal.Nijedan ni drugi nisu bili osudjeni da prodaju svoje najbolje igrace rivalima, na sta je Arsenal bio prinudjen da radi.Bajern je napravio par losih odluka po pitanju selekcije igraca, a i po pitanju trenera i zbog toga ispastaju.Klop je tek novi i ne mozes ga staviti u istoj recenici sa Vengerom, ali bas bi me interesovalo kako bi se Murinjo snasao u Vengerovoj poziciji.Posle Porta je imao finansijske jake klubove u vidu Celzija i Reala.

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
                                Ali u United nije dosao seik i doneo svoje pare, pa svake sezone imaju da trose po 100 miliona na transfere...
                                Ali jeste, cujes li da je ljeb nekad bio 50 para, a sad je 50 dinara, a to je 50 centi. Zidan je presao u Real kad? Koji je to transfer po vrijednosti u istoriji? Krespo u Lacio, koliko je placen? Ma prije su to bile sitne pare ljudi, Siti sad ne trosi previse, trosi i manje nego sto je nekad Junajted trosio. Jos imaju strasnu youth academy, toliko trofeja, bogatu istoriju.
                                sigpic

Comment

Working...