Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Koji kraljevi
    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Hvala bogu pa ovog leta se odrzava EP, ko bi inace izdrzao do 12-og avgusta dok ne pocne nova sezona!

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
        Hvala bogu pa ovog leta se odrzava EP, ko bi inace izdrzao do 12-og avgusta dok ne pocne nova sezona!
        Amin to that...

I ne zaboravimo Olimpijadu...
        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
        -Jürgen Klopp

Comment

• Mozda nastupi Rooney na olimpijadi, prica se

Comment

• Cisto sumnjam da bi mu Ferguson dozvolio...

Comment

• Neko je spomenuo pre neki dan, zaboravio sam ko da Ferguson koristi sva mogoca sredstva kako bi ubedio igrace da ne nastupaju vise za reprezentaciju.On nece recimo jednog Smolinga da pusti da ide na Olimpijadu, da ne pricamo o drugim Englezima.EP mu je vec sad velika muka.

Komjuniti Sild je na programu 12 avgusta, dok nova sezona PL pocinje sest dana kasnije.

Comment

• Nevjerovatni City...uzivao sam juce,kakva sezona!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                sigpic

Comment

• Pratim juce livescore u autobusu...znaci sokovi Najjace bi bilio da se nisam ponadao tituli kada je Siti usao u nadoknadu,ali cim su izjednacili znao sam sta slijedi.Apsolutno su je zasluzili!
                  Ova sezona je imala fenomenalan zavrsetak,pa se nadam da ce i sledeca biti ovakva
                  Sad cekamo sledecu sezonu Tu je Euro koji ce nam ubiti vrijeme i nadam se uzbudljiv transfer period

Comment

• Sad sam se setio poslednje utakmice prosle sezone kada je junajtedu trebao bod za titulu i kad su se poslednjih 15 minuta protiv blekburna oni samo dodavali, a ovi ih gledali i nisu ih napadali i obilo im se u glavu ove godine, i jednima i drugima

Comment

• Ode i ova sezona u istoriju i to na kakav nacin. Ovo je bila spektakularna sezona od samog pocetka do kraja, u svakom kolu. Mnogo ekipa se dizalo i padalo. Vidjeli smo jedan Swansea koji je mnogima zapao za oko zbog nacina na koji ovi momci igraju fudbal i kako u podredjenom polozaju drze mnogo vece i jace ekipe od sebe na svom Liberty stadionu. Vidjeli smo sta cini Lambert sa svojim Kanarincima ciji je roster medju najlosijim u PL, ako ne i najlosiji. Ali on je pokazao genijalnost i zavrsio u sredini tabele iako su mnogi bili misljenja da ce se boriti za opstanak. Tu je i Tottenham koji je jedno vrijeme igrao najljepsi fudbal i koji je bio sa velikim sansama za titulu, a onda je naglo pao. Bila mu je upitna i pozicija za LS. Sada su je izborili, ali i dalje nije nista sigurno. Arsenal koji je jedan period tonuo sve dublje i dublje, a onda se digao bukvalno iz pepela i zahvaljujuci RVP-u koji je tim nosio skoro cijelu sezonu na ledjima, ali i Wengeru koji je psihicki digao svoje momke, na kraju je uzletio do sjajnog 3. mjesta. Jos jedna ekipa koja je dozivjela procvat je svakako Sunderland kojeg je preporodio Martin O'Neill. Tu su i ekipe koje su mogle vise ali nisu, prvenstveno mislim na moj Chelsea, ali i Liverpool. Oba tima su uzela po trofej, ali u samom prvenstvu su mogli i morali vise od trenutnih pozicija.

Mnogo rezultata je otislo u istoriju, neki od njih su: Chelsea - Arsenal 3:5, Man. United - Man. City 1:6, Man. United - Arsenal 8:2, Tottenham - Liverpool 4:0, Man. City - Tottenham 3:2, Chelsea - Man. United 3:3, Tottenham - Newcastle 5:0, Arsenal - Tottenham 5:2, Man. City - Sunderland 3:3, Wigan - Newcastle 4:0, WBA - Arsenal 2:3, Man. City - QPR 3:2 itd., bilo ih je zaista mnogo.

Ekipa koja je najprijatnije iznenadjenje je bez dileme Newcastle. Mnogi su mislili kako ih samo sreca drzi u samom vrhu veci period, ali Newcastle je pokazao da se zna nositi sa pritiskom i na kraju su zavrsili na 5. mjestu. Malo im je falilo da izbore LS i meni je zao sto nisu, ali mislim da mogu biti opet zadovoljni jer su postigli strasan uspjeh. A Ba - Cisse je tandem koji je preplavio Evropu novinskim clancima o svojim majstorskim partijama. Sta tek reci za Wigan? Ekipa koja je imala duplo vece sanse za ispadanje nego za opstanak u eliti. Ali Martinez je digao svoje momke psihicki i Wigan je u samoj zavrsnici sezone, kada je najpotrebnije, zaigrao sjajan fudbal i ostvario nestvarne rezultate. Pobjeda na Anfieldu, protiv Uniteda kuci, na Emiratesu 1:2, onih 4:0 protiv Newcastlea - nevjerovatni rezultati i strasan uspjeh ove ekipe. Martinezu svakako ide 50% ovog uspjeha, jer nije lako psihicki dignuti ekipu koja je u zoni ispadanja da ostvari pobjede protiv timova iz samog vrha. A ono po cemu su poznati je njihova 3-5-2 formacija u kojoj su u zavrsnici sezone pokazali atraktivan i dopadljiv fudbal. Zao mi je Boltona i Owena Coylea. Znamo svi kakva ih je nesreca zadesila i potresla i mnogo mi je zao sto su u Championshipu. Ali nadam se da ce smoci snage da se vrate sto prije u PL.

Napetije i spektakularnije od ovakve zavrsnice, ne moze! Bukvalno u zadnjim sekundama se odlucio prvak, putnici u LS, putnici u drugu ligu. Genijalno! Na kraju je titulu uzela ekipa koja je to zasluzila. Pobjeda u posljednjim sekundama, pravi "buzzer beater" kosarkaski receno. Sve smo vidjeli, sve sto moze fudbal ponuditi. Tesko je ovakvu sezonu ponoviti, ali i naredna ce biti neizvjesna i odlicna. Uostalom, to smo navikli od ove lige. Timovi iz Manchestera zajedno sa pojacanim Arsenalom, Chelseajem, Tottenhamom (ako uspije zadrzati igrace) vodice ponovo borbu za trofeje. A tu je i Liverpool kojeg ne treba otpisivati. Dugo necemo vidjeti ovaj znak, pa ga moram okaciti.

Sada predstoji prelazni rok. Vjerujem da ce biti sokantan sa mnogo iznenadjujucih transfera, a kao i svaki prelazni rok i ovaj ce se rjesavati u posljednjim minutama posljednjeg dana. Kada se doceka Community Shield, onda je nova sezona na pomolu.

Spoiler
                      p.s. Post je malo veci, jbg doslo mi. Ali tacno da nema PL, ne bih imao gdje odgledati pravog fudbala sa ovoliko napetosti.
                      Last edited by bracala; 14-05-12, 13:07.
                      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Ja se samo nadam da ce Ferguson vecinu igraca dovesti pre samog EP, mada je pitanje koliko je to realno.

Comment

• Gary Neville ce biti u strucnom stabu Engleske reprezentacije...
                          sigpic

Comment

• McLeish dobio otkaz u Villi .

Ne znam samo sta su cekali do sada , koji li ce tim upropastiti iduce sezone , pitanje je .
                            https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Jedan od meni defitivno najmrzih igraca,ali koliko sam ga upratio na Sky Sports-u gdje komentarise utakmice daje dosta strucne analize i bit ce od pomoci reprezentaciji sigurno.

Arsenal je u posljednih 5 godina u minusu (-£31,350,000) sto se tice transfera,sto je u prosjeku godisnje -£6,270,000.Znaci vise zarade prodajom igraca nego sto potrose na kupovinu igraca .

http://transferleague.co.uk/league-t...2006-2011.html

City ubjedljvo najvise trosi pa Chelsea.Dok je Liverpool u posljednjih 5 godina najvise para u ligi dobio prodajom igraca i to cak £226,330,000.

Last edited by Joe Cole 10; 14-05-12, 14:58.
                              TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                                McLeish dobio otkaz u Villi .

Ne znam samo sta su cekali do sada , koji li ce tim upropastiti iduce sezone , pitanje je .
                                Dolazi u Partizan
                                Originally posted by Brajkula
                                Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

Working...
                                X