Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by S-Nash View Post
    Hauard Veb ce suditi Sanderlend-Junajted.
    Ne razumijem stvarno sta si htio reci s ovim. Pomoci ce Unitedu da dobije 15 razlike i tako postane prvak?

Comment

• Cuj Webb da vam svira penal pa gde vam to pada na pamet
      sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Manite se Veba, najbolji je svjetski sudija ubjedljivo.
        sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
          Manite se Veba, najbolji je svjetski sudija ubjedljivo.
          Moze samo najmanje los. Pandur i sudija dobar ne postoji.

Comment

• Ma vidjelo se i u LS kakav je autoritet, ne smije niko da pisne
            Ocajne su sudije slazem se i mora nesto da se radi, eto neka bude najmanje los, svakako je trenutno bez premca
            sigpic

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
              Cuj Webb da vam svira penal pa gde vam to pada na pamet

Ma moze im dati i 5 penala dzabe im je. Bolje da je sudio QPR vs City to bi vec druga prica bila

Comment

• Ovaj put Webb nije vazan jer ce City da rastavi QPR
                Last edited by Rossonero; 11-05-12, 22:58.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                  Manite se Veba, najbolji je svjetski sudija ubjedljivo.
                  Vama jeste
                  sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Da bog da onda iskljucio 2 igraca Sunderland-a i dosudio 3 penala United-u!

Comment

• 540638_424741770883847_196942303663796_1494531_1193436290_n.jpg

Definitivno jedan od najboljih dresova za narednu sezonu, po meni. Ovaj me dres podsjeca na jedan od prije par sezona, al da me ubijes ne mogu se sjetiti koji je klub u pitanju.

Comment

• Ja bih ovog trećeg da vidim u crno-belom dresu.Ali je skup...

Comment

• Spominjalo se da bi Ferguson mogao da ga vrati na Old Trafford... Ali naravno prvo mora da izdvoji odredjenu svotu novca!

Comment

• Nada poslednja umire!

Six reasons why Manchester United can still win the title
                            http://www.guardian.co.uk/football/2...ter-city-title

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
                              [ATTACH=CONFIG]5317[/ATTACH]

Definitivno jedan od najboljih dresova za narednu sezonu, po meni. Ovaj me dres podsjeca na jedan od prije par sezona, al da me ubijes ne mogu se sjetiti koji je klub u pitanju.
                              Mozda mislis na Crystal Palace ? Nisu losi dresovi, to su im gostujuci, zar ne ?
                              Originally posted by maliajnstajn
                              Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Ne znam stvarno. To sam nasao na jednom drugom sajtu gdje su bili izbaceni dresovi Chelsea i Liverpoola i zajedno s njima i taj od Stokea. Nista nije pisalo, tako da pretpostavljam da je to domaci dres

eh da, Crystal Palace i odmah sam se sjetio onog legendarnog dresa Bayerna koji je bio na ovu foru, ali nebih se mogao sjetiti koja je to sezona bila

Comment

Working...
                                X