Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by tata Mumi View Post
    Ja otkad sam na forumu nikad nisam napisao "loserpool" ili pisao recimo za nekoga igraca da ga "guze". Pogresnoj si osobi nasao pricati o ovome.

Slican start je bio nad Ramiresom kada je Skrtel uklizao sa dvije noge na Ramiresovu stajacu, na ivici 16-erca, a ovaj samo poskocio brzo nastavio igrati, pa je kasnije pipao nogu. Kasnije ga Agger klizecim sa dvije noge iznijeo sa terena...

Ja ne bih napisao nista za ona 2 Suarezova faula da neko dole nije napisao "to nije bilo namjerno" i da ga nije branio. Jbg, preko toga ne mogu preci.
    Pricam generalno, svi pominju navijace Liverpula cim mogu, sada si ti pa sam tebe citirao.

Nije toliko poenta u startovima koliko u tome da sve negativno sto je vezano za Liverpul mora da se dodatno uvelicava i konstantno pomene bez da se ista preskoci. Ne vidim poentu i smor mi je da to iznova citam i da se postovi trose na to ali ajde ako je to interesantno.
    sigpic

Comment

• Ma ja samo je Suarez bad boy ove lige.

Spominje se njegov potez sinoc a nek se pogleda sta su Essien i Bane uradili pa da vidimo ciji je gore,ali jbg i meni bi bilo krivo kad bi neko mom kapitenu i ponosu Engleske onako dvaput provukao kroz noge.Slobodno jos jednom pogledajte start Essien-a.Kada je Suarez to zasluzio i mi smo ga kritikovali i osudjivali ga,ali vi se uhvatili Suareza i ne popustate,te Suarez ljiga od covjeka te ovo te ono.Meni je isto Terry ljiga od covjeka jer je spavao sa zenom od klupskog kolege,jer je rasisticki vrijedao Ferdinanda jer je Sancheza onako udario i zbog milion ostalih njegovih negativnih poteza pa jel ga stalno spominjem i govorim kako je nula od covjeka itd.

Nego boli sto je Suarez dobar fudblar pa dzaba da je neki levat ne bi ga niko ni spominjao.

Saljem vam svima Luis pozdrav.

His name is Suarez, he wears the famous Red

I just can't get enough, I just can't get enough

When he scores a volley or when he scores a head

I just cant get enough, I just can't get enough

He scores a goal and the Kop go wild

And I just can't seem to get enough Suarez

Do-do-do-do-do-do-do

Do-do-do-do-do-do-do

Do-do-do-do-do-do-do

Luis Suarez!
      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Kakva je on 0 za SuperMaria zvao 4 kurve pred utakmicu pola ekipe ne prica sa njim Move over Paul Gascoigne we have a winner.

Comment

• Ja shvatam da vi njega branite jer igra za vas klub. Ali treba imati neke granice. Govoriti da je on fer-plej igrac i da sinoc nije namjerno uvalio ruku pa krampon, nema smisla. I ja ne planiram o tome pisati danima, mene Suarez ne interesuje. Ali kad ga neko pocne braniti zbog toga, jbg onda... Nije on slucajno covjeka ugrizao. Da ne pomislis da sam ja to napisao samo zato jer je on presao u Liverpool, jasta sam... U Ajaxu je on pokazao svoju narav. Vidi se po postovima koliko mene interesuju Liverpoolovi igraci. Kad su svi govorili da je Carroll balvan, niko od nas (navijaca Chelseaja ovdje) nije to govorio. Kada su Suareza svi zvali vampirom, opet niko od nas nije potpaljivao vatru. Jedan vas je rekao kako Terryja "guze", a to nikada niste culi od nas ovdje. Zovite vi Torresa i dalje balerinom, kacite slike i natpise "You'll always walk alone", ne smeta mi ni najmanje. Cak mi je i smijesno, ali sve ima svoje granice.
          Last edited by bracala; 09-05-12, 13:35.
          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
            Ma ja samo je Suarez bad boy ove lige.

Spominje se njegov potez sinoc a nek se pogleda sta su Essien i Bane uradili pa da vidimo ciji je gore,ali jbg i meni bi bilo krivo kad bi neko mom kapitenu i ponosu Engleske onako dvaput provukao kroz noge.Slobodno jos jednom pogledajte start Essien-a.Kada je Suarez to zasluzio i mi smo ga kritikovali i osudjivali ga,ali vi se uhvatili Suareza i ne popustate,te Suarez ljiga od covjeka te ovo te ono.Meni je isto Terry ljiga od covjeka jer je spavao sa zenom od klupskog kolege,jer je rasisticki vrijedao Ferdinanda jer je Sancheza onako udario i zbog milion ostalih njegovih negativnih poteza pa jel ga stalno spominjem i govorim kako je nula od covjeka itd.

Nego boli sto je Suarez dobar fudblar pa dzaba da je neki levat ne bi ga niko ni spominjao.
            Sve si donekle pisao na mestu ali sa ovim ti sve pada u vodu... Sve meni glupo
            sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
              Ja shvatam da vi njega branite jer igra za vas klub. Ali treba imati neke granice. Govoriti da je on fer-plej igrac i da sinoc nije namjerno uvalio ruku pa krampon, nema smisla. I ja ne planiram o tome pisati danima, mene Suarez ne interesuje. Ali kad ga neko pocne braniti zbog toga, jbg onda... Nije on slucajno covjeka ugrizao. Da ne pomislis da sam ja to napisao samo zato jer je on presao u Liverpool, jasta sam... U Ajaxu je on pokazao svoju narav. Vidi se po postovima koliko mene interesuju Liverpoolovi igraci. Kad su svi govorili da je Carroll balvan, niko od nas (navijaca Chelseaja ovdje) nije to govorio. Kada su Suareza svi zvali vampirom, opet niko od nas nije potpaljivao vatru. Jedan vas je rekao kako Terryja "guze", a to nikada niste culi od nas ovdje. Zovite vi Torresa i dalje balerinom, kacite slike i natpise "You'll always walk alone", ne smeta mi ni najmanje. Ali sve ima svoje granice.
              Imam ja nick jbt, reci ko covek. Rekao sam i stojim iza toga, jedino sto sam trebao da upotrebim drugi izraz ali ja sam se i izvinio koliko me secanje sluzi, bio isfrustriran nekim licnim stvarima.

No da se ne zamlacujemo mnogo sad, imam interesantno pitanje za sve i mogla bi da izadje dobra diskusija.

Trener godine?
              sigpic

Comment

• Sve o.k,ali ti meni reci kakav je ovo start?

Ti meni reci kakav je ono udarac Baneta bio kod penala.

Niko vam nista nije rekao,a vi se uhvatili Suareza ciji su potezi triput bezazleniji bili sinoc od ova dva.I pored dva takva starta prica se o Suarezu

Imate Terry-a koji nije nista bolji covjek od Suareza pa skoro nikad nisam drzao monolog o njemu.Svi smo vam cestitali ili skoro svi na pobjedi u finalu kupa a od vas skoro niko ili mozda cak niko nije cestitao na sinocnjoj pobjedi.
                TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

Comment

Sve o.k,ali ti meni reci kakav je ovo start?

Ti meni reci kakav je ono udarac Baneta bio kod penala.

Niko vam nista nije rekao,a vi se uhvatili Suareza ciji su potezi triput bezazleniji bili sinoc od ova dva.I pored dva takva starta prica se o Suarezu

Imate Terry-a koji nije nista bolji covjek od Suareza pa skoro nikad nisam drzao monolog o njemu.Svi smo vam cestitali ili skoro svi na pobjedi u finalu kupa a od vas skoro niko ili mozda cak niko nije cestitao na sinocnjoj pobjedi.
                  Sta tu ima ko kome da cestita kad sedimo kuci i gledamo?
                  sigpic

Comment

• Trener godine? Brendan Rodgers ili Alan Pardew...

P.S. Znao sam da ce neko reci da smo pljuvali po Suarezu zato sto nam je krivo zbog poraza i zato sto je predriblao Terry-ja par puta. Uopste u tome nije stvar... Ja sam licno prokomentarisao jer mi je muka od takvih igraca u fudbalu, nije imalo nikakve veze sa samom utakmicom...
                    Problem je sto kad neko prokomentarise Suareza ovde se navijaci Liverpoola nadju prozvanim, kao da je vas neko kritikovao ili kao da vam je Suarez sin ili ne znam sta. Nemojte da branite ono sto se ne moze braniti...
                    Isto tako ja nikad ne bih rekao da je Terry svetac, jer je apsolutni idiot van terena...
                    sigpic

Comment

• Mislim da titula ide u ruke jednog coveka , Roberto Mancini trener godine

Spoiler
                      Alan Pardew definitivno
                      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
                        Trener godine? Brendan Rodgers ili Alan Pardew...

P.S. Znao sam da ce neko reci da smo pljuvali po Suarezu zato sto nam je krivo zbog poraza i zato sto je predriblao Terry-ja par puta. Uopste u tome nije stvar... Ja sam licno prokomentarisao jer mi je muka od takvih igraca u fudbalu, nije imalo nikakve veze sa samom utakmicom...
                        Problem je sto kad neko prokomentarise Suareza ovde se navijaci Liverpoola nadju prozvanim, kao da je vas neko kritikovao ili kao da vam je Suarez sin ili ne znam sta. Nemojte da branite ono sto se ne moze braniti...
                        Isto tako ja nikad ne bih rekao da je Terry svetac, jer je apsolutni idiot van terena...
                        Ne, nego dosadno je citati svaku losu sitnicu vezanu za njega a ima milion drugih losih stvari. Da je bolid, jeste i to teski ali daleko od toga da je jedini i daleko najveci. Zamislite da za svakoga pominjemo svaku mogucu negativnu stvar.

Trener sto se mene tice Pol Lambert. Norvic igra sasvim pristojan fudbal, pre dve sezone su bili u Ligi 1, iznenadili su teske ekipe, imaju najslabiji igracki kadar. Brendan isto odlican i Svonsi je igrao najlepsi fudbal ali imaju jace igrace a isti broj bodova kao i Kanarinci.

Mada je Pardju opet iznenadio citav svet sa ovim rezultatima ali ova dvojica su mi bolji kad su takticke stvari i izmene u pitanju. Ovaj mi je nekako sablonski tip ali ima strasan rezultat iza sebe.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                          Imam ja nick jbt, reci ko covek. Rekao sam i stojim iza toga, jedino sto sam trebao da upotrebim drugi izraz ali ja sam se i izvinio koliko me secanje sluzi, bio isfrustriran nekim licnim stvarima.

No da se ne zamlacujemo mnogo sad, imam interesantno pitanje za sve i mogla bi da izadje dobra diskusija.

Trener godine?
                          Nisam htio reci ime jer bi ti napisao da si se izvinjavao (i jesi evo), a privatne su privatne. Ali OK je i ovako, sam si se prepoznao.

@ Joe Cole

Isti start kao i ona 2 nad Ramiresom.

Cestitke na pobjedi. Niko nikad i nece rece da je nezasluzena. Vas tim je bio bolji.
                          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Ni blizu startova nad Ramires-om.

Ja samo kazem da ste se previse uhvatili njega,spomenete njegove startove sinoc ja spomenem Baneta i Essien-a,spomenete njegove ljudske kvalitete ja cu spomenut Terry-a i tako mozemo unedogled.Mogle bi se nekad i neke njegove fudbalske sposobnosti spomenuti.Meni je drago sto je dobio suspenziju jer se izgleda malo opametio otad i igra bolji fudbal.

Trener godine:Pardew,Rodgers ili Lambert.Ko god dobije zasluzio je.

Comment

Ni blizu startova nad Ramires-om.

Ja samo kazem da ste se previse uhvatili njega,spomenete njegove startove sinoc ja spomenem Baneta i Essien-a,spomenete njegove ljudske kvalitete ja cu spomenut Terry-a i tako mozemo unedogled.Mogle bi se nekad i neke njegove fudbalske sposobnosti spomenuti.Meni je drago sto je dobio suspenziju jer se izgleda malo opametio otad i igra bolji fudbal.

Startovi Skrtela i Aggera su sa dvije noge na Ramiresa. Ali dobro, nebitni su startovi Essiena i ostalih. Suarez je OK. Necemo vise. Smorio sam se...

Za trenera godine tesko da mogu procijeniti. Otprilike kao i vi imam uzi izbor: Rodgers, Lambert i Pardew. Mada bi vrlo vjerovatno Pardew mogao dobiti tu nagradu ako Newcastle bude 4. Ali ne bi me cudilo ni da budala Mancini dobije to priznanje. City je bio u zaostatku -8 i pod pritiskom, a vratili su se. Iako je jasno da je Mancini bolid, pobjede i porazi se standardno pripisuju treneru. Ne znam...

Comment

Slazem se u potpunosti!

Comment

Working...
                                X