Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I ti Vladane kazes kako je Mariner gori sudija zato sto daje vise kartona ?
    Covece pa koliko je samo utakmica taj isti Veb upropastio i kakve je kartone davao , to naravno ne vidis zato sto su bile na korist MU.Nemoj sad da ispadne kako prozivam ili nesto ali to je cinjenica i stvarno bi bilo smesno da to negirate i da se pravite naivni sad ....
    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Gresaka ima, samo da smo dobili cisti penal protiv Vigana( a i Viganu nije priznat cisti gol, ja cu to prvi reci za arzliku od Liverpulovih navijaca) sjutra bi odlucivali o titulu, ali to niko ne vidi. Sto je Rafael dobio crveni protiv Bajerna, sto je Skolsu ponisen gol protiv Porta svojevremeno, Junajtedu samo pomazu sudije, nikad ne odmazu naravno. Kao i svi i Veb grijesi ali da je najbolji najbolji je.
      Kolika se prica digla sto na pocetku protiv Sitija nije sudjen penal posle kornera, a ovdje niko ni rijec da kaze, da je to bilo za Siti ili neki drugi klub pricali bi na 10 strana.

No svakako zivaca nemam, odjavljujem.
      Last edited by Vladan; 12-05-12, 16:11.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
        Gresaka ima, samo da smo dobili cisti penal protiv Vigana( a i Viganu nije priznat cisti gol, ja cu to prvi reci za arzliku od Liverpulovih navijaca) sjutra bi odlucivali o titulu, ali to niko ne vidi. Sto je Rafael dobio crveni protiv Bajerna, sto je Skolsu ponisen gol protiv Porta svojevremeno, Junajtedu samo pomazu sudije, nikad ne odmazu naravno. Kao i svi i Veb grijesi ali da je najbolji najbolji je.
        Kolika se prica digla sto na pocetku protiv Sitija nije sudjen penal posle kornera, a ovdje niko ni rijec da kaze, da je to bilo za Siti ili neki drugi klub pricali bi na 10 strana.

No svakako zivaca nema, odjavljujem.
        Samo pojasni bold?
        sigpic

Comment

• Mozda je ovo bila i najbolja sezona od osnivanja PL.Danas pada odluka ko ce biti prvak,ko ide u Ligu Prvaka i ko se pridruzuje Blackburn-u i Wolverhampton-u u Championship.Gledali smo odlican fudbal tokom cijele sezone i mogli se uvjeriti zasto je PL najbolja liga na svijetu.Uzivajmo u jos 2 sata fudbala koliko nam je ostalo ove sezone

Sastavi:

City-QPR
          Spoiler

Man City XI v QPR Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Clichy, Y Toure, Barry, Silva, Tevez, Nasri, Aguero.

QPR XI v MCFC: Kenny, Hill, Ferdinand, Onuoha, Taino, Derry, Barton, Mackie, Wright-Phillips, Zamora, Cisse.

Sunderland-United

Spoiler
          SUNDERLAND: Mignolet, O’Shea (C), Bardsley, Bramble, Turner, Gardner, McClean, Colback, Vaughan, Sessegnon, Campbell

MAN UTD: De Gea, Jones, Evra (C), Ferdinand, Evans, Valencia, Young, Scholes, Carrick, Giggs, Rooney

Tottenham-Fulham

Spoiler
          Tottenham: Friedel, Walker, Gallas, Kaboul, Bale, Lennon, Livermore, Sandro, Modric, Van der Vaart, Adebayor.

Fulham: Schwarzer, Kelly, Hughes, Hangeland, John Arne Riise, Diarra, Murphy, Dembele, Duff, Pogrebnyak, Frei.

Everton-Newcastle
          Spoiler

Everton: Howard, Hibbert, Baines, Gibson, Heitinga, Jagielka, Jelavic, Neville, Osman, Pienaar, Fellaini.

Newcastle: Krul, Coloccini, Santon, Cabaye, Williamson, Cisse, Ben Arfa, Perch, Gutierrez, Ba, Tiote.

WBA-Arsenal

Spoiler
          West Brom: Fulop, Jones, McAuley, Olsson, Ridgewell, Cox, Morrison, Mulumbu, Dorrans, Long, Fortune.

Arsenal: Szczesny, Jenkinson, Vermaelen, Koscielny, Andre Santos, Rosicky, Song, Coquelin, Benayoun, Gervinho, van Persie.
          TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Eto, na forumu sam skoro od pocetka sezone i nisam ocekivao da cu ostati ovako do kraja i nadam se da cu ovdje provesti jos mnogo sezona
            Sama cinjenica da se titula nikad nije odlucivala na gol razliku govori o tome koliko je ova sezona bila dobra. Do duse, ne mora znaciti da ce se odlucivati, vidjecemo sta ce se desiti.
            Danas necu gledati nijedan Manchester, zelim da se odmorim od njih. Gledacu fino Totenham i pratiti desavanja na ostalim utakmicama, jer ogromna bitka se vodi za trece mjesto.
            Jbg da QPR ne igra sa Cityem rekao bih da bi mi bilo draze da Bolton ostane, a ovako moram navijati za QPR

Comment

• sad ce najjace biti kad hjuz i barton zajebu city

Comment

• Evo Pjevci ga odmah uvalise
                edit:i Arsenal
                sigpic

Comment

• firstrow je pao, bar kod mene. Pa im tom prilikom jebem mater!

Ako neko ima streamove, neka okaci. Meni treba Chelsea. Kvalitet mi je nebitan. Hvala!
                  Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Tako je, Benayoun! Ziv bio i ti i tvoj rahitis!
                    "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Ovo je mnogo zajebano...gledam i ne pisem nista ovde dok se ne zavrsi
                      sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                        firstrow je pao, bar kod mene. Pa im tom prilikom jebem mater!

Ako neko ima streamove, neka okaci. Meni treba Chelsea. Kvalitet mi je nebitan. Hvala!
                        www.sportlemon.tv pa biraj
                        sigpic

Comment

• Benajun bogotac Wengeru kupuj ga odma \o/

Link za Arsenal nije nesto al moze da se gleda
                          sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• http://www.sportlemon.tv/v-4/0/84/v-408404.html

Liverpul
                            sigpic

Comment

• Utera ga Long...iz ofsajda...
                              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                              -Jürgen Klopp

Comment

• Vi ste, dragi moji defanzivci, slucaj za posmatranje.
                                "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

Working...
                                X