Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nije Junajted iz penala dao gol, ma jok

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
      Nije Junajted iz penala dao gol, ma jok
      Ovi su gori nego Barsa,cuo sam da je neki kriminalan penal bio

EDIT: Evo i potvrde:

Last edited by The Admiral; 15-04-12, 16:44.
      When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• sreca to jest sudija je uvek na strani veceg i mocnijeg

Comment

• Originally posted by C-Bosh View Post
          Ovi su gori nego Barsa,cuo sam da je neki kriminalan penal bio

EDIT: Evo i potvrde:

Hahahahahahaha tuga jbt.

Comment

• Young sefovski, u stilu Pheplsa.

Spoiler
            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Nije ovo Esliju nista trebalo,a sudija corav,stoji ispred i sudi onu glupost i to malo razmislja
              Dao ga i Velbek i to posle katastrofalne reakcije golmana i odbrana
              sigpic

Comment

• Koji je cirkus ovaj penal ako dio igre postao,ali meni je smijesno kad pocnu kukati da se nesto ne svira Utd-u,nije normalno kojom brzinom se to nadoknadi
                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Zato pratim 5 puta slabije nego pre. NBA <3

Comment

• Prosle nedelje smo osteceni,tada nisam vidio da se bunis
                    Mada nije ni Real imun,dobija cesto penale
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      Prosle nedelje smo osteceni,tada nisam vidio da se bunis
                      Mada nije ni Real imun,dobija cesto penale
                      Kakve veze ima Real s ovim

Samo se sjetim ove sezone i utakmice s Chelsea-om,dovoljno da nikad vise penal ne bude

#the return

Comment

• Ovaj Jang je splacina!Nema obraza covjek...
                        Sa druge strane,odlicno poluvrijeme Junajteda i ako ovako nastave i u drugom bice jos 2 komada u mrezi Vile

Comment

• Ma nema nikakve nego mi je presmijesno kako se nikad ne bunite kad je nesto na stetu Mana strucnjaci
                          Svi smo mi rekli i prosle nedelje i danas da je bzvz dosudjen penal
                          sigpic

Comment

• Ma dal je ovo moguce vise ? Kad ce se uvesti celendz u fudbalu,ovo je nedopustivo vise. Ovo nema ni u TOLE SUPER LIGI SRBIJE !

Comment

Ma nema nikakve nego mi je presmijesno kako se nikad ne bunite kad je nesto na stetu Mana strucnjaci
                              Kao i sa Barsom odnos je negde 10:1 tako da covek zaboravi da se buni kad se Manc osteti. Jedina razlika je jaca liga i u tome sto je Man slabija ekipa i onda ne dobije uvek pa nije toliko strasno.

Comment

Ma nema nikakve nego mi je presmijesno kako se nikad ne bunite kad je nesto na stetu Mana strucnjaci
                                Ma vjeruj mi da se ja ne bunim,meni je ovo vise smijesno

To sto ste vi rekli da jeste penal i nema neke veze,mogu se navijaci protivnika slikati s tim

#the return

Comment

Working...
                                X