Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mancini...

http://www.goal.com/en-gb/news/2896/...ide-with-tevez

EDIT: Eto, Borusija i Real koji su bili vodeci na tabeli pre odlucujucih utakmica su na kraju pobedili... Nadam se da ce taj niz nastaviti United sledece nedelje!
    Last edited by Sir Giggsy; 21-04-12, 22:32.

Comment

• svi se tome nadamo , mislim mi djavoli

Comment

• Originally posted by spira View Post
        Tottenham je u velikoj krizi.Pevci su mi oduvek bili ogavni,uvek su imali kintu,ulagali,ali nije sve u tome,zar ne?
        Tacno da su Sparsi u krizi.Ali to drugo,mmozda si permutovao sa Sitijem;) Oni su uvjek imali kintu,ulagali,ali nije sve u tome,zar ne?;)

Mislim da su imali vrhunac jesenas i da će polako iz sezone u sezonu padati niže.
        Dobro,to ti mislis..

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
        sigpic

Comment

• Polako se gasi jedan san. Mislim da kad bi i usli u ligu sampiona, trebalo bi skroz renovirati tim i krenuti ispocetka. Napraviti skroz nov tim, ove igrace rasprodati pa neka i tavorimo 2 godine. Jer vise u ovim igracima nevidim nikakvu zelju da grizu za pobedu. A to ce se i na kraju i desiti. Otici ce pola ekipe. Mozda i bolje
          sigpic

Comment

• Sto je najgore, ako ne budete cetvrti, skoro sigurno 'Arry napusta klupu i odlazi da vodi Engleze, koji opet nece nista uraditi na prvenstvu..

Ne znam dal je moguce bas pola ekipe da ode, jer su svi do jednog veoma vredni, Bejl i Modric najvise, pa cak i da odu, od tih para se moze napraviti odlican rebuilding, jer ce pare od transfera cini mi se biti ogromne...
            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
            -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
              Sto je najgore, ako ne budete cetvrti, skoro sigurno 'Arry napusta klupu i odlazi da vodi Engleze, koji opet nece nista uraditi na prvenstvu..

Ne znam dal je moguce bas pola ekipe da ode, jer su svi do jednog veoma vredni, Bejl i Modric najvise, pa cak i da odu, od tih para se moze napraviti odlican rebuilding, jer ce pare od transfera cini mi se biti ogromne...
              Pa to i kazem. Treba prodati 3,4 najbolja igraca i od tih para napraviti skroz novi kostur tima. A Rednapu su misli odavno na drugom mestu. A kako Totenhem igra u zadnje vreme ne bi se ni primetilo da se iz temelja promeni tim. Moglo bi ici samo na bolje. A to ce se na kraju i desiti.
              sigpic

Comment

• Sta mislite ko je pored Wolvesa najvise zasluzio ispadanje ? Wigan svakako nije pobedili su i Arsenal,Liverpool i Man Utd u samo mesec dana. Slicno je i sa Q.P.R.-om. Mada ja mislim da ce se oni tesko izvuci posto imaju malo tezi raspored do kraja, ali ko zna.
                Sto se Blackburna tice ne zaboravljam im pobedu na Old Traffordu, kao i pobedu protiv Arsenala na Ewood parku. Iskreno, mislim da ce se oni izvuci. Bolton ne znam kakav raspored ima do kraja, ali nekako mislim da oni ispadaju.
                Originally posted by maliajnstajn
                Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Da se ja pitam, meni bi Aston Vila ispala iz lige, najruzniji i najgori fudbal igraju u ligi... Cak i bunker Stouka izgleda lepse...

Ali realnost je da ce tri ekipe koje su trenutno poslednje, ispasti...
                  sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Nece Bolton tako lako dole jer imaju dvije utakmice manje,ali bih volio da oni ispadnu i mozda Blackburn koji me razocarao potpuno protiv Liverpool-a kuci,imali su igraca vise 70 minuta i nisu napravili postene prilike dok za razliku od njih Wigan igra odlicno iako imaju limitiraniji sastav.Moja prognoza:Wolves,Bolton i Blackburn ili mozda QPR.

Cetvrto mjesto bih volio da dohvati Newcastle jer odlicno igraju i zasluzili su najvise ali imaju nevjerovatno tezak raspored do kraja:City,Everton,Chelsea i Wigan i nekako sumnjam da mogu uzeti vise od nekih 7 bodova ovde.Zato bih mozda Chelsea mogao to iskoristit iako sam ih otpisao prije 2-3 kola za to cetvrto mjesto ali morat ce sve do kraja dobit i mogla bi utakmica sa Liverpool-om odlucit,Tottenham ima najlaksi raspored do kraja ali ocajno igraju i sreca njihova pa se blizi kraj sezone.
                    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Meni je nekako neshvatljivo da sledece sezone recimo gledamo Bolton u Championshipu jer su dugo u eliti za razliku od Vulvsa koji svako malo ispadaju doduse sad su se koju godinu zadrzali. QPR mi se nikako ne svidja kao tim i volio bih da zavrse u CH-u ... Sto se treceg tima tice ja i dalje mislim da je najvise Vigan zasluzio ispadanje , igrali su toliko los fudbal do ove lude serije i da ne znam tacno bih rekao da se namestilo nekako ali naravno od toga nema ni I od istine. Cinjenica da u ovom trenutku najvece sanse pored Vulvsa imaju Blekburn i QPR s obzirom da je Vigan otisao 6 bodova 2 kola pre kraja od Blekburna a Bolton je samo bod ispod opasne zone a ima 2 meca manje.
                      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Miki,
                        Ne treba Tottenhem da rasprodaje ekipu. Pa tek su napravili ovako mocan sastav, glupo je sad da krecu iz pocetka. Njima treba novi trener, Harry jeste gotivan lik, ali je previse pogubio konce. Kad mu se Lennon povredi on ne zna sta ce. Ipak ne sme tako jedan trener koji se bori za top 4, a sa ovakvim igracima je mogao lagano i za titulu da se bori, mozda je ne bi osvojio, ali je mogao da bude mnogo blize Unitedu i City-ju.
                        Mislim da je najveci problem Tottenhema novac, njihovi igraci bi mogli prakticno duplo vece plate da imaju u Chelsea-ju, City-ju, Unitedu, Realu, Barsi, mozda zbog toga odu...
                        Ipak, ako dovedu nekog boljeg trenera, zadrze kostur i dovedu jedno veliko pojacanje onda mogu sledece godine da se bore za titulu.
                        sigpic

Comment

• Vigan nikako nije zasluzio ispadanje, tek si se vratio Miko i opet pricas kojesta.

Ko god je gledao Vigan zna da igraju vrlo lep i raznovsrtan fudbal, pored toga imaju odlicne igrace, ali Moses se izdvaja, kakva je to zver, strasno je brz i sjajan igrac, a imaju jednog od najboljih golmana u ligi, i vrlo dobrog trenera Martineza.
                          sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
                            Vigan nikako nije zasluzio ispadanje, tek si se vratio Miko i opet pricas kojesta.

Ko god je gledao Vigan zna da igraju vrlo lep i raznovsrtan fudbal, pored toga imaju odlicne igrace, ali Moses se izdvaja, kakva je to zver, strasno je brz i sjajan igrac, a imaju jednog od najboljih golmana u ligi, i vrlo dobrog trenera Martineza.

Zadnjih 5 kola su odigrali na nivou top 7 ekipa u ligi, pre toga 30 kola su odigrali na nivou ispadanja i to kao 20.
                            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
                              Miki,
                              Ne treba Tottenhem da rasprodaje ekipu. Pa tek su napravili ovako mocan sastav, glupo je sad da krecu iz pocetka. Njima treba novi trener, Harry jeste gotivan lik, ali je previse pogubio konce. Kad mu se Lennon povredi on ne zna sta ce. Ipak ne sme tako jedan trener koji se bori za top 4, a sa ovakvim igracima je mogao lagano i za titulu da se bori, mozda je ne bi osvojio, ali je mogao da bude mnogo blize Unitedu i City-ju.
                              Mislim da je najveci problem Tottenhema novac, njihovi igraci bi mogli prakticno duplo vece plate da imaju u Chelsea-ju, City-ju, Unitedu, Realu, Barsi, mozda zbog toga odu...
                              Ipak, ako dovedu nekog boljeg trenera, zadrze kostur i dovedu jedno veliko pojacanje onda mogu sledece godine da se bore za titulu.
                              Modric je nezadovoljan bio kad je Totenhem bio treci. Sta bi se tek desilo da zavrsi kao 5 ili 6. Bejl kolko citam, vec misli na Barselonu (ne znam kolko je to realno). VDV je izjavio da nece karijeru zavrsiti u Totenhemu. Svi nekako imaju spreman plan za napustanje broda koji tone (bar u ovom trenutku) Dakle nije stvar u Totenhemu. Defo ne igra, pa kad udje u igru sve je sebicniji. Mozda malo frustracija govori iz mene, al mislim da bi to dovelo do rezultata.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by miki7878 View Post
                                Modric je nezadovoljan bio kad je Totenhem bio treci. Sta bi se tek desilo da zavrsi kao 5 ili 6. Bejl kolko citam, vec misli na Barselonu (ne znam kolko je to realno). VDV je izjavio da nece karijeru zavrsiti u Totenhemu. Svi nekako imaju spreman plan za napustanje broda koji tone (bar u ovom trenutku) Dakle nije stvar u Totenhemu. Defo ne igra, pa kad udje u igru sve je sebicniji. Mozda malo frustracija govori iz mene, al mislim da bi to dovelo do rezultata.

Brate morao sam
                                sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

Working...
                                X