Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Robine, imas i desnu nogu. -.-
    "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Kako sam se iznervirao ovo nije normalno
      sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• eto ti tvoj Remzika

Comment

• Daleko od toga da sam zadovoljan, ali stvarno treba uzeti u obzir ko nam je igrao danas. Bod na kraju dobar.

Ryan Bertrand fantastican bio danas! Proglasen igracem utakmice. Bravo Ryane!

Samo se nadam da ona povreda nije ozbiljnija...
          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Milijas je za Remzija igracina!
            СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА

Comment

• Jao Ben Arfe , nemoj ih vise decko

Cabayeu nije bilo tesko da pogodi

Op , op , Cisse opet
              Last edited by Dale; 21-04-12, 15:18.
              https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• NUFC TILL I DIE! 4-3-3 formacija u svom najlepšem svetlu... 4. mesto nije san.

Comment

• Kako igraju Svrake, najblizi su 4. mestu...
                  sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                  -Jürgen Klopp

Comment

• Njukaš zaista odlično igra i moram priznati kako su zaslužili ulazak u CL, iako će meč između Chelsea i Njukaša mnogo toga okončati. Mišljenja sam kako je Pardew stvorio odličnu momčad, iako su im predviđali opstanak u elitnom društvu. Za veoma male novce doveo je odlične igrače (Cabaye, Cisse & Ba), te se odlazak Bartona, Nolana & Carrolla uopšte ne primjećuje.

Comment

• http://www.sportklub.info/mancini-be...nala-junajteda

Comment

• Sta se desava sa ovim Tottenham-om?! Najvise sam prizeljkivao da oni zadrze cetvrto mesto ali kako igraju u zadnje vreme, sve manje ga zasluzuju... Cak sve vise navijam za Newcastle da se domogne LS. A posle ove utakmice su blizi cilju... svaka im cast mada imaju tezi raspored do kraja.
                        A s obzirom kako igra ekipa iz Londona, njima su sve utakmice teske do kraja iako na papiru to sasvim drugacije izgleda.

Comment

• Tottenham je u velikoj krizi.Pevci su mi oduvek bili ogavni,uvek su imali kintu,ulagali,ali nije sve u tome,zar ne?Mislim da su imali vrhunac jesenas i da će polako iz sezone u sezonu padati niže.Ako ne udju u LŠ,mislim da sledi prodaja bar 2 startera koji žele da igraju u najjačem takmičenju.Što se tiče Njukasla,lično nisam veliki fan našeg trenera,ali uz pomoć Carvera napravio je red u svlačionici,koji nije postojao još od vremena Shearera i Robsona.Nolan i Barton jesu bili nosioci igre prošle sezone,ali i remetilački faktor.Ben Arfa je skupio patuljke u glavi i sad jebe kevu.Nadam se i da će Ba proraditi,čisto zbog njega i verovatno poljuljanog samopouzdanja

I da,pevci imaju lakši rsapored od nas,no čekaju Burn koji grca i dalje i idu Boltonu,koji je na ivici.Iskreno,mene je više strah od Wigana nego od Sitija ili Čelskija.Zjebani su davljenici.Jako.
                          Last edited by Ricma; 21-04-12, 19:46.

Comment

• pa ako se pogleda respored do kraja prvenstva Totenham ima najlaksi raspored,ali iz tih tkv lakih utakmica izlaci ili kao gubitnik,ili uzme bod,a opet sve u svemu Spursi su ocajnoj formi pocev od poraza od 5:2 koi mu je naneo Arsenal,a pre te utakmice bila je razlika izmedju 3 i 4 mesta cak 10 i evo sad se dovodi u pitanje uopste ucesce u evropi sld sezone

Comment

• 28.10.2011

Originally posted by Miko View Post
                              Ako u Ponedeljak dobiju Stoke ili bar bod otkinu bice veliki rezultat , imam neki osecaj da bi Newcastle ove sezone mogao do 4 pozicije , ne moraju uvek pare da odredjuju prve timove , Newcastlovi igraci ostavljaju srce na terenu
                              Kupili su moje srce definitivno i postali omiljeni tim u ligi , navijam da izbore 4 poziciju i da pokusaju da se bore za 3. , nisam siguran oko pravila , volio bih da Celzi usme LS zbog di Matea samo nzm kakvo je onda stanje , da li oni preuzimaju poziciju Njukasla ili ?

Sto se borbe za titulu tice Junajted ima sve u svojim rukama i ako izgube na Etihejdu ponovo ce biti glavni favoriti za titulu i bice zanimljivo to ispratiti. Tacno bih rekao da je neko Rednapu obecao mesto u savezu u slucaju da ne izbori LS , od kada Kapelo napusti Englesku tako i Totenhem krenuo silaznom putanjom. QPR i Vigan izvlace opstanak Volio bih da Blekburn ostane , gotivim Kina , Vulvs je prezaljen a ne verujem ni da ce se Bolton izvuci , mislim da bi QPR mogao tu da padne. O'Nil preporodio Sanderlend i za kraj :

Alan Pardju
                              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Miko lepo receno...Sto se tice ove sezone mislim da je sve reseno kada je u pitanju titula i da ce Junajted rutinski okoncati sezonu.Naravno ostaje da se vidi ko ce osvojiti 4. mesto i koji timovi se izboriti opstanak...Nekako cini mi se da pored prezaljenog tima Vulvsa mogli bi u Cempionsip i timovi Blekburna i QPR.
                                Svim srcem navijam za Njukasl da osvoji 4. mesto jer su strasno ukomponovana ekipa koja je sa ne toliko velikim ulaganjima napravila odlican tim.

Comment

Working...
                                X