Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lapsus, docekuju Liverpool...

Pa moci ce svakako biti zadovoljni sezonom ako ostanu 6.
    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
      Joj loseg tripa, ja sve cekam kad ce Arsenal i Newcastle da pocnu, a ljudi igraju sutra...
      Ahahaha... I ja isto cek'o, i onda vidim da igraju ponedeljak vece....
      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
      -Jürgen Klopp

Comment

• I nije prvi put da mi se ovakve scene desavaju.
        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Nisam gledao celu utakmicu United-a danas, ali koliko sam video bio sam zadovoljan!

Oldicno je igrao Young, Scholes, Rooney... I sto je najvaznije, desilo se ono cemu sam se nadao, Swansea je dobio City!
          Sada je vazno igrati na visokom nivou i ne obracati paznju na City... Imaju tezi raspored i vrlo je moguce da ce gubiti jos vise bodove, plus ako se uzme u obzir da ce sada biti nervozniji na svakoj utakmici. Mozda dodje i do neke svadje medju "zvezdicama". To je ono sto je i presudno u toj ekipi... Ne moze Mancini stalno izvoditi najbolji sastav jer ima igrace koji su skupo placeni a sede na klupi. Zato je danas i Balotteli dobio prednost u odnosu na Aguero-a. I mislim da ce sto to vise doci do izrazaja ako budu losije igrali pred sam kraj sezone... a i ide EP, i svaki igrac zeli sto vise da igra da se izbori za mesto u reprezentaciji.

Tu je prednostu United-a, ali sada treba samo gledati sebe i igrati maksimalno do kraja! Nije nista reseno, ima da se igra i nece biti lako ni City-u ni United-u do kraja ali crveni imaju sada blagu prednost... koju se nadam nece ispustiti do kraja! A i mislim da SAF to nece dozvoliti!

BTW hocu Joe Allen-a u United-u sledece sezone!

Comment

• Britton is the only player this season to complete a match with an 100 per cent success in passing — in the 3-0 win over Bolton back in October.

Only nine players have completed a match without misplacing a single pass in the last six years. But the other eight are ALL defenders who normally pass alongside each other.

London-born Britton is the only "creative player" in Premier League history to register a perfect game.

Comment

• Gde nalazite te statisticke podatke, Stojanivici!?

Comment

• Ja kad pravim najavu neke tekme odem na www.soccerway.com i www.goal.com, tamo nadjem neke zanimljivosti i prebacim ih u najavu. A recimo ovaj podatak sto sam maloprije zaljepio, nasao sam na jednom drugom forumu na kojem nisam registrovan vec samo posmatram neke teme, posto ima dosta aktivnih clanova pa uvjek mogu naci dobrih gifova, zanimljivosti, itd..

Comment

• Tabela Premiershipa:

1. Howard Webb - 67 bodova
                  2. Abu Dhabi Naftna Organizacija- 66 Bodova
                  3. Modrić & Bale, nisu na prodaju - 53 Boda
                  4. Robin Van Persie - 49 Bodova
                  5. Ruska Kolekcija Jahti- 49 Bodova
                  6. Slobodni Agenti - 44 Boda
                  7. 18 titula, NIKO se ne sjeća zadnje - 39 Bodova

TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
                    Tabela Premiershipa:

Decko je ispao veoma duhovit i ja vas molim da mu date like
                    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Cudi me da na 7-om mestu nije, Pogodi aluminijum a ne mrezu!

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
                        Tabela Premiershipa:

Ovo je maloprije meni na fejsu izbacila jedna fan stranica Manchester United-a, samo sto ne pise Howard Webb, vec CHAMP19NS, al dobar je stos

Comment

• vreme je da se skine i taj man junajted dosta ga je bilo,zao mi je samo sto totenhem upada u veliku krizu i mzoda ne prodje u ligu sampiona

Comment

• Originally posted by Bluegolub88 View Post
                            vreme je da se skine i taj man junajted dosta ga je bilo,zao mi je samo sto totenhem upada u veliku krizu i mzoda ne prodje u ligu sampiona
                            Jel mi pratimo isti Man.United?
                            Stvarno si nasao momenat kad ces ovo reci, strasno

Comment

• Nema veze... naucice, ima vremena!

Comment

• Taman sto su prenocili na prvom,a odma bi da ih skidas Tabela je predobra

BBC tim kola: Bogdan,Neville,Heitinga,Ashley Williams,O'Shea,Miyaichi,Mata,Junior Hoilett,Moses,Drogba,Rooney 4-3-3

Mancini kaze da ce se titula odluciti 30. Aprila u derbiju,a ja se nadam da ce oni kiksati jos koji put do tada

Comment

Working...
                                X