Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa zar svi,osim nas koji navijamo za Junajted,zele da Siti osvoji titulu?

Comment

• Originally posted by Powerslave View Post
      Pa zar svi,osim nas koji navijamo za Junajted,zele da Siti osvoji titulu?
      Sta ces brate, ne ide njima, pa hoce lose nama

Comment

• Originally posted by Powerslave View Post
        Pa zar svi,osim nas koji navijamo za Junajted,zele da Siti osvoji titulu?
        Ja priznajem da bih voleo da City uzme titulu, posto nikako ne volim Junajted. Mislim da je danas sve reseno i da ce vam Arsenal jos vise pomoci oko titule kada dobijemo City na Emiratima.
        Plus MU ima laksi raspored do kraja.

Sramotno je sto je MC prebogat, a kako stoje stvari ove sezone nece nista uzeti(osim ako se ne fokusiraju na LE). I Nasri je otisao da osvaja trofeje...
        Originally posted by maliajnstajn
        Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Dajte ljudi zbog jednog boda kazete da United sigurno uzima titulu? Pa ipak ima jos 10 tekmi, a treba i da igraju izmedju sebe.
          Danas prvo poluvreme City-ja ocaj zivi, nisam gledao drugo, ali po statistici vidim da su se znacajno popravili. Sve u svemu, ako City ne osvoji glavni krivac je Mancini.
          sigpic

Comment

• Nije Siti jadna ekipa, nego imaju retarda, dvorsku budalu i neznalca na klupi.... Covek se bori za titulu, ostavlja Aguera na klupi i uvodi ga u 36 minutu... Moras biti kreten da bi to uradio... Vidi se i reakcija Berija, veoma je ljut bio... Realno gledano sa ovakvom ekipom, morao je doci do titule bez problema i do minimum 1/4 finala LS, a kako stvari stoje, letece sa klupe i to vrlo brzo, ako ne osvoji ligu...
            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
            -Jürgen Klopp

Comment

• Koliko god mrzio United drago mi je bilo onog zabara gledat kako mlatara rukama na klupi.Prvo vadi igraca u 35 minuti i time priznaje da je napravio gresku sa sastavom,onda Balotelli ostaje na terenu koji se nije sastavio sa loptom dvaput a Dzeko ulazi u 87 minuti,onda onaj Savic moze igrati mozda u Fulhamu ali u ovakvom timu ne moze,Kolarov je za dvije klase bolji igrac od Clichy-a,a onaj mesar De Jong se ubio da igra za Stoke ali u ovakvoj ekipi ja ne vidim nikakvu njegovu svrhu.Mancini nije nikome autoritet ja sam samo cekao kad ce ga Barry zalijepit za onu stolicu.Dzeko vjerovatno na kraju sezone ide u Juventus,Inter ili Bayern,gdje god ode profitirat ce mada bih ga ja volio gledat u Bayernu.

Swansea iako ima limitiran sastav igraju odlican fudbal i jedan od najljepsih u ligi.Prvo poluvrijeme su fenomenalno odigrali,u drugom pali ali kada se sve sabere mislim da su zasluzili ova tri boda.
              TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
                Nije Siti jadna ekipa, nego imaju retarda, dvorsku budalu i neznalca na klupi.... Covek se bori za titulu, ostavlja Aguera na klupi i uvodi ga u 36 minutu... Moras biti kreten da bi to uradio... Vidi se i reakcija Berija, veoma je ljut bio... Realno gledano sa ovakvom ekipom, morao je doci do titule bez problema i do minimum 1/4 finala LS, a kako stvari stoje, letece sa klupe i to vrlo brzo, ako ne osvoji ligu...
                Pa dobro sad to sto je ostavio Aguera manje vise, jel hoces da kazes da bez njega City nema dovoljan kvalitet da pobedi Swansea? Glavni problem im je bio pristup, mislili su da je dovoljno da se pojave na terenu i da ce pobediti, igrali bez presinga, bez poseda lopte, slabe kontre, slaba kretnja. Naravno za sve ovo je kriv Mancini, ali rekao bih da je sastav bio sasvim OK.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
                  Pa dobro sad to sto je ostavio Aguera manje vise, jel hoces da kazes da bez njega City nema dovoljan kvalitet da pobedi Swansea? Glavni problem im je bio pristup, mislili su da je dovoljno da se pojave na terenu i da ce pobediti, igrali bez presinga, bez poseda lopte, slabe kontre, slaba kretnja. Naravno za sve ovo je kriv Mancini, ali rekao bih da je sastav bio sasvim OK.
                  Glavni problem je sto se covek bori za titulu, a izgirava neko ludilo sa sastavom, gde mu dva najbolja strelca ekipe sede na klupi... Svaku utakmicu treba da igra sa najjacim mogucim sastavom do kraja lige... A ne da mu Baloteli igra glavnog spica, covek nije pipnuo loptu niti doprineo ista na ovoj tekmi... Najjace su te price da bi on mogao biti odma pored Mesija i Ronalda, samo da odraste, kakva smejurija.. Koliko Englezi precenjuju svoje igrace, Italijani su tu odma za njima.
                  sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                  -Jürgen Klopp

Comment

• Kako mi je drago sto su napunili dizelase ,Swonsi pokazao da zasluzuje PL daleko ispred ostalih koji su dosli iz Championshipa

Bas me zanima kako ce Mancini da se vadi sad .
                    Last edited by Lord Gangarić; 11-03-12, 17:06.
                    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Joj loseg tripa, ja sve cekam kad ce Arsenal i Newcastle da pocnu, a ljudi igraju sutra...
                      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Mancini kao da je htio ovaj mec da se izgubi,pa mrtvilo igre cijeli mec,bez zelje i agresivnosti,bez icega,ocekivao sam izmjene najkasnije u 60.minuti,sta je cekao,da slucajno zabiju gol.
                        Onda Balotelija staviti za centralnog napadaca je samoubistvo,on da primi loptu i umiri igru
                        Ovim porazom moze doci do raspada sistema u City,samo je da Karlitos udje u prvi tim i cao
                        sigpic
                        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Samo ti cekaj !

1-0 za Noric,ako ne znate , Hulahan strelac.

Comment

• Kidaju Norwich i Swansea ove sezone. Ja sam mislio na pocetku da ce Q.P.R. biti siguran na sredini tabele, dok ce se Norwich i Swansea boriti za opstanak. Na kraju ispalo totalno drugacije.
                            Originally posted by maliajnstajn
                            Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Gledam tabelu i bas me interesuje da li ce Newcastle ostati na ovoj 6. poziciji. Imaju +5 u odnosu na Liverpool ali i prilicno nezgodan raspored. Otprilike, svaka 3. utakmica je protiv nekog kluba iz samog vrha. Svakako, jedan od vaznijih meceva bice upravo onaj na Anfieldu za par kola. Ako bi na kraju uspjeli zavrsiti 6., u tom slucaju, smatram da mogu biti prezadovoljni svi ovom sezonom u Newcastleu.
                              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Ma i da budu sesto mesto na kraju to ima nista nece znaciti, ako recimo Everton ili Sanderlend budu igrali finale.Sve ce zavisiti od utakmica cetvrtfinala FA Kupa koja su na programu sledece nedelju.
                                Mumi na kojim si drogama, leba ti?
                                Liverpul dolazi na Sent Dzejms Park.
                                To sto ima Liverpul laksi raspored od njih ne znaci da ih preteknu posto Liverpul gubi bodove bas protiv ekipa sa donjeg dela tabele.Jedino sto im polazi za rukom su kup takmicenja.

I sedmo mesto ce za njih opet da bude uspesna sezona.;)
                                Edit: Ovo sam mislio na Njukasl, da ne dodje do nesporazuma.
                                Last edited by Ricma; 11-03-12, 17:49.

Comment

Working...
                                X