Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zna se cije su sudije vec 20 godina. Niko kao fenseri sa traforda, zasticena vrsta. Euleks treba da im bude generalni sponzor.

Comment

• Mozda smo rekli koji glas(i dezkovi su ljudi,protiv Celzija je tada otisla titula),ali vi svi kolektivno vazda na Manc cim sudi Webb,jesmo mi njega trazili i selktovali da nam sudi,jel problem sto je medju najboljim sudijama u PL,jel problem sto ga stave da sudi najboljem klubu u PL.
      Nas te sitinice ne intersuju mi idemo na pobjedu protiv Celzija,ali ako oni pobjede prizamo ruku,sta se moze.

Edit: LBJ,vrsni poznavalac fudbala,podrzava svog drugara Nasha,na sebi svojstven nacin xD
      sigpic
      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• De ljudi pored ovakvog minusa napolju, vi se ovdje prepucavate. Meni prsti otpali, jedva kucam ovo...
        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by manda View Post
          Mozda smo rekli koji glas(i dezkovi su ljudi,protiv Celzija je tada otisla titula),ali vi svi kolektivno vazda na Manc cim sudi Webb,jesmo mi njega trazili i selktovali da nam sudi,jel problem sto je medju najboljim sudijama u PL,jel problem sto ga stave da sudi najboljem klubu u PL.
          Nas te sitinice ne intersuju mi idemo na pobjedu protiv Celzija,ali ako oni pobjede prizamo ruku,sta se moze.

Edit: LBJ,vrsni poznavalac fudbala,podrzava svog drugara Nasha,na sebi svojstven nacin xD
          Onda kad ste dobili 3:1 sa dva ofsajda otisla titula u 5. kolu i jos posle pobede, Mando samo

Pricam o tom mecu, onda ste velicali igru iako je Celsi imao vise sansi i bio za nijansu bolji. Sledece kolo nije sviran penal na Cicaritu i odmah nastalo kukanje. Isto tako prosle sezone za onaj start Luiza a Cicaritovih 4-5 iz ofsajda i ostale stvari niko nije pomenuo. Ok je pljuvati sudije kad te ostete, posebno u PL jer su teski idioti ali sto poricati da vam se Veb nasao dosta puta kad je cinjenica. Poslednji gradski derbi sam ja prvi kritikovao Etkinsona jer je ostetio Everton i zahvalio mu se jer nismo nista igrali sto je isto cinjenica.

A za oduzetu titulu verovatno mislis na 1:2 na OT 2010. Jedini regularan gol je tad dao Celsi, drugi ofsajd a Makeda rukom. Regularni golovi Junajted-Celsi 0:1. Jos ste pre toga imali onaj penal smesan protiv nas i Berbatov protiv nekog fenjerasa iz ofsajda za pobedu, ne secam se tacno. Celsi je tu titulu zasluzio, kao i vi ostale, end of story.

Normalno da me brat podrzava, zajedno bre u svemu!
          sigpic

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
            De ljudi pored ovakvog minusa napolju, vi se ovdje prepucavate. Meni prsti otpali, jedva kucam ovo...
            Pa gde ti je kompjuter, napolju ?? Imas li grejanje ???

Nego, momci prekinite glupu raspravu koja ne vodi nigde..;) Sta je bilo, bilo je, nemojte se vracati u proslost...;)
            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
            -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
              Pa gde ti je kompjuter, napolju ?? Imas li grejanje ???

Nego, momci prekinite glupu raspravu koja ne vodi nigde..;) Sta je bilo, bilo je, nemojte se vracati u proslost...;)
              Na balkonu mi komp. Evo sad sam ukljucio fen al' dzaba.

Ma vratio se s polja, isplakao se posteno. Ovo je bezobrazno vrijeme!

Mada kazu da ce Britaniju zavejati snijeg, pa se mozda odgodi derbi Chelsea - United, ali to je nezvanicno jos uvijek.
              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Da li nam pomazu sudije zadnj godina reci otvoreno da znam,da ili ne?
                sigpic
                Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by manda View Post
                  Da li nam pomazu sudije zadnj godina reci otvoreno da znam,da ili ne?
                  Pomazu, samo sto nije to kao Barsa niti njima iko moze biti blizu ali u Engleskoj svakako najvise.
                  sigpic

Comment

• Jooj teorija zavere, sto to mrzim.... Pa zar stvarno neko misli da sudije pomazu Utd svih ovih godina, al ozbiljno pitam ??? Ista situacija sa Barsom ?? Ma ajte ljudi molim vas, to su sudijske greske, desava se i uvek ce se desavati, ne gotivim uopste kad neko kaze "pomazu im sudije", detinjasto zvuci stvarno...
                    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                    -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
                      Jooj teorija zavere, sto to mrzim.... Pa zar stvarno neko misli da sudije pomazu Utd svih ovih godina, al ozbiljno pitam ??? Ista situacija sa Barsom ?? Ma ajte ljudi molim vas, to su sudijske greske, desava se i uvek ce se desavati, ne gotivim uopste kad neko kaze "pomazu im sudije", detinjasto zvuci stvarno...
                      Kako to da sudije uvek grese u korist Barse?

Junajted nije kao oni, nije niko. Junajtedu i pomognu i odmognu s tim da malo vise pomognu u poslednje vreme i kad se sve sabere i oduzme vise su koristi imali od ostalih a to sto Barsa radi je sramota za fudbal.

Mada nije ovo tema za njih.
                      Last edited by Casiraghi; 02-02-12, 17:25.
                      sigpic

Comment

• Usudicu se da prekinem ovu raspravu, evo malo transfer vesti - Tottenhem je doveo Ryana Nelsena (34), bivseg stopera Blackburna kojeg je Blackburn otpustio poslednjeg dana prelaznog roka. Po mom misljenju u pitanju je vrlo dobar stoper iako je vec u poznim godinama i sigurno ce pomoci Tottenhemu s obzirom na njihovevecite probleme sa zdravljem stopera.

A za sudije, pa jbg, ljudi su, grese, isto tako grese i igraci i to 100 puta vise nego sudije, pa ce onda glupi AVB da se zali FA sto je primio 2 gola iz minimalnog ofsajda protiv Uniteda a nema veze sto su njegovi igraci 2 puta promasili prazan gol (Torres i Ramires). Ili SAF da kaze da je 2010. izgubio titulu zbog Drogbinog gola iz ofsajda, a ne osvrne se na Machedin gol rukom, da ne govorimo da se titula u ligi ne osvaja/gubi u jednom mecu vec u 38. I najgore je sto svi komentarisu onako kako njima odgovara, kad se setim SAF-ovog komentara na onaj penal u FA Cupu nad Berbatovim. Kaze: "Danas je dovoljan mali kontakt da se dosudi faul, Dimitar je pametno pao".
                        Last edited by Tony_G; 02-02-12, 17:35.
                        sigpic

Comment

• Normalno da branim Nash-a ali sam i realan, pa svako ko zna iole zna kojim klubovima se pomaze kada jos kao Mancester imaju vise srece od svih klubova na svetu zajedno onda normalno da se i osvoji po koji trofej. Cisto da se zna ja i Liverpul puno mrzim, zna Nesh to pa se ne buni kao ti

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                            Normalno da branim Nash-a ali sam i realan, pa svako ko zna iole zna kojim klubovima se pomaze kada jos kao Mancester imaju vise srece od svih klubova na svetu zajedno onda normalno da se i osvoji po koji trofej. Cisto da se zna ja i Liverpul puno mrzim, zna Nesh to pa se ne buni kao ti
                            Jeste,ali evo reci koliko klubova ima takav pobjednicki mentalitet kao Utd,ja ih se ne mogu sjetiti bas puno za ovo vrijeme koliko pratim fudbal,nekada daaaaaavno je to bio Juventus i mozda Bayern,bez obzira na navodnu pomoc sudija i sreci za koju i ja mislim da je prisutna...Cisto da se zna ne volim ja niti jedan od ova tri kluba,ali se neke stvari ne mogu poreci
                            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                              Jeste,ali evo reci koliko klubova ima takav pobjednicki mentalitet kao Utd,ja ih se ne mogu sjetiti bas puno za ovo vrijeme koliko pratim fudbal,nekada daaaaaavno je to bio Juventus i mozda Bayern,bez obzira na navodnu pomoc sudija i sreci za koju i ja mislim da je prisutna...Cisto da se zna ne volim ja niti jedan od ova tri kluba,ali se neke stvari ne mogu poreci

Nisam u to ulazio, neka im pobednickog mentaliteta, samo se setis gola Pola Skolsa protiv Milana i sve ti je jasno, toliko srece ni katalonci nemaju. A sto se tice pobednickog mentaliteta Juve je Juve i danas oni to imaju, koliko god ih ne voleo to je Juventus, mogu biti ocajni, nikakvi, nikada u zivotu sa sigurnoscu ne mozes reci da ce da izgube.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                                Nisam u to ulazio, neka im pobednickog mentaliteta, samo se setis gola Pola Skolsa protiv Milana i sve ti je jasno, toliko srece ni katalonci nemaju. A sto se tice pobednickog mentaliteta Juve je Juve i danas oni to imaju, koliko god ih ne voleo to je Juventus, mogu biti ocajni, nikakvi, nikada u zivotu sa sigurnoscu ne mozes reci da ce da izgube.
                                Htio sam reci da Utd osvaja sve te trofeje ipak najvise zbog toga,uzme tu i tamo ucesca i neki drugi faktor,ali ovo je osnova.Juventus se vraca,ali treba tu jos nekih stvari da se poklopi,mada oni to imaju sigurno,velika je to ekipa kao i gigant iz Njemacke
                                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

Working...
                                X