Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sta masa ovaj Ngog
    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
      Kakav debi za Djibrila
      Ne bih da budem neki pesimista, ali tako je krenuo i u Laciju, gol na prvom meču u ligi protiv Milana na San Siru! xD I onda ništa... Mada možda bude izuzetno efikasan kao u Grčkoj...
      IO NON RUBO IL CAMPIONATO
      ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
      C'E SOLO L'INTER

Comment

• Ramsey,Walcott i Chamberlain su morali ono dati.
        Koscielny igra malo slabije nego obicno, ostali su ok. Valjda ce doci makar do jednog gola i zabeleziti pobedu.
        Originally posted by maliajnstajn
        Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Cuti promasi i Ngog one dve mada smo trebalo barem povesti ono Wolkotovo

Arsenal had 66.7% possession, 85% pass accuracy and 7 shots in total in the first half!
          sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

Cuti promasi i Ngog one dve mada smo trebalo barem povesti ono Wolkotovo
            N'Gog mene jako podseca na Bendtnera, mislim sto se promasaja nemoguceg tice.

Comment

• Ja sam mislio u jednom trenutku kada je presao u Liverpool da ce biti TOP 3 na svijetu sto se napadaca tice,fizicki superioran i dominantan u svakom smislu,jeste radio svakakve gluposti u zivotu ali onaj lom noge je bio jako tezak i na psihickom stanju ga je unazadio,ipak mislim da je uprkos tome morao bolje,steta za njega,ali je meni uvijek drago kad vidim da je dao go...

EDIT:Mislim na Cisse-a,ne na ovog drugog
              Last edited by AK47; 01-02-12, 23:13.
              Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ponovo Wenger zamenjuje Chamberlejna pored onakvog Walcott-a kako sad da ne psujem ?
                sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• 0-0 kraj. Mislim da padamo na sedmo mesto, posto je Newcastle pobedio Blackburn.

Comment

• ...a razlika sve veca i veca!
                    sigpic

Comment

• Originally posted by miki7878 View Post
                      ...a razlika sve veca i veca!
                      Zasluzili smo da nam bulju pomeris ali realno
                      sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

Zasluzili smo da nam bulju pomeris ali realno
                        Vama sada ne bi pomogla ni kokosja supa!
                        sigpic

Comment

• steta za arsenal danas bas nisu imali srece. volkot se obrukao, van persi magicno odigrao kao i uvek ali bas nije ima srece. anri tek usao 20min pred kraj nije ni dobio pravu priliku. mertesaker drvo sto je najgore nije bio los barem je bio na pravom mestu,koscelni los danas, remzi nesiguran bas se vidi da hoce da se dokaze ali mu ne ide, cemberlen me odusevljava bice taj decko brutalan
                          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Boze koji je genije O'Neill, sta covek uradi od Sunderlenda sunce ti jbem...
                            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                            -Jürgen Klopp

Comment

• Covjek ih dize iz mrtvih, svaka mu cast..
                              edit: ustvari, vec ih je digao

Comment

• To je jedan od trenera koji bi mogao da nasledi Fergusona. Barem sto se mene tice...

Comment

Working...
                                X