Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Samo jedno malo obavijestenje!

Nakon sto smo poceli na pocetku sezone pisati analize(odnosno manje najave) za utakmice PL,malo smo nazalost neopravdano prestali da radimo iste.Pocevsi od sutra moci cete vidjeti neki osnovni info za svaku utakmicu koji ce raditi moderatori s ovog PDF-a,pa bih vas zamolio ako vam se nesto ne svidja ili nesto fali da nas svakako obavijestite,naravno ako zelite nesto da dodate mozete poslati PM bilo kome od moderatora,bili bismo vam zahvalni

http://www.sportklub.info/forum/thre...528#post655528
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
      Veruj mi nisam naivan,izjednacili su u 89 minutu,gledao sam utakmicu,onaj Berbatov je promasio zicer za preokret,sutirao sa 2-3 metra i poslao loptu pored gola,svi znamo sta taj Bazel sve radi,da ne idemo dalje,Mancester ce igrati bolje sledece sezone,nadam da ce svi igraci biti zdravi,pa njima je pola prvog tima u bolnici....
      Sklon sam teorijama zavere ali ovo je previse za mene.
      Cuj prvi maj

Comment

• Originally posted by asprilja View Post
        Sklon sam teorijama zavere ali ovo je previse za mene.
        Kazem ti,gledao sam utakmicu,Mancester vodio na poluvremenu 2-0 i kada se cinilo da ce rutinski da odrade posao,desio se preokret,oni su igrace Mancestera prolazili kao od sale,ej Bazelovi igraci,da ne idemo dalje u ovoj temi,imamo temu za to,videces kako ce Mancester da igra kada se vrate povredjenji igraci...

Comment

• Ja bih vas molio da ova prica o namjestanju stane ovdje,nema potrebe za daljom diskusijom

@Cantona

Slazem se s tobom gotovo u svemu,samo moras priznati da ne dajes 18-20 miliona za igraca koji sluzi kao rotacija boljim od sebe,jeste odigrao par odlicnih utakmica na pocetku,ali je kasnije bio ocajan,nije mi igracki a ni godinama za te pare,trebalo je biti konkretnije,ali su opet bolje prosli nego Liverpool s Downingom,poredim ih jer su slicni igracki,cijenom i godinama

Slazem se za Cleverley-a,odlican igrac i bit ce on jedan od nosilaca igre UTD-a narednih godina,ostavio jak utisak na mene i nadam se da ce ga zdravlje posluziti
          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
            Ja bih vas molio da ova prica o namjestanju stane ovdje,nema potrebe za daljom diskusijom

@Cantona

Slazem se s tobom gotovo u svemu,samo moras priznati da ne dajes 18-20 miliona za igraca koji sluzi kao rotacija boljim od sebe,jeste odigrao par odlicnih utakmica na pocetku,ali je kasnije bio ocajan,nije mi igracki a ni godinama za te pare,trebalo je biti konkretnije,ali su opet bolje prosli nego Liverpool s Downingom,poredim ih jer su slicni igracki,cijenom i godinama

Slazem se za Cleverley-a,odlican igrac i bit ce on jedan od nosilaca igre UTD-a narednih godina,ostavio jak utisak na mene i nadam se da ce ga zdravlje posluziti
            Pa procitaj da sam rekao da stanemo,da imamo temu za to...

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
              Pa dobro. Ajde da kazem da se delimicno slazem sa tobom. Sam recimo kazes nema opravdanja za ovo, ono. Ok. Ali u PL svako moze da izgubi bodove gde oce, zbog toga je i liga extremno zanimljiva. Slazem se da Junajted ne sme da gubi kuci od poslednje ekipe na tabeli, ali boze moj, desava se.

A sto se tice igre (mnogi ce misliti da lupam, ali vreme ce pokazati da li sam ja bio u zabludi ili ne) ona je stala kad se povredio Tom Kleverli. Tj. bolje receno kad je zbog povreda nestao Kleverli-Anderson kombo. Kleverli je ucestvovao u svim utakmicama na pocetku kada je tim briljirao i kad se povredio ta sitna lucidnost, kreativnost se izgubila i vratila se igra na kontre ili po krilima.

E sad da li je to slucajnost ili decko stvarno ima veliki uticaj na igru, kao sto rekoh, pokazace vreme.

I ja sam se tesio kad su ispali da su namestali . Ali nisam nasao niti jedan validan razlog zasto bi to radili, tako da sumnjam.
              Slazem se da svako moze da izgubi bodove, 14-3-3 je i vrhunski skor za PL, nema tu price, ja sam i rekao da oni imaju dobre rezultate za razliku od igre. Nego ti kazem, da se nikada nisu desavale Mancesteru takve stvari, da 0:2 protiv zadnje ekipe vraca na 2:2 za 10 minuta, i ima pola sata da da gol i on ga umesto toga primi. Nikada mu se nije desavalo da prima 6 komada kuci. Pa 2:0 da ispusti protiv jednog Bazela kuci i primi 3 komada u drugom poluvremenu.. Pa da mu treba bod u onakvoj grupi za prolaz protiv istog tog Bazela, a on moze se reci lagano izgubi. Pa da ga u potpunosti nadigra jedan Njukastl i pocisti sa terena 3:0. Ne kazem da Junajted nece pronaci igru, nego kazem da je ovo trenutno nikada slabija igra Junajteda i da nema potrebe navijaci Junajteda da predvidjaju pad Totenhema, i da ih otpisuju iz trke za titulu, nego da gledaju da se Junajted digne i da ostane do kraja u trci za titulu.
              Cuj prvi maj

Comment

Slazem se da svako moze da izgubi bodove, 14-3-3 je i vrhunski skor za PL, nema tu price, ja sam i rekao da oni imaju dobre rezultate za razliku od igre. Nego ti kazem, da se nikada nisu desavale Mancesteru takve stvari, da 0:2 protiv zadnje ekipe vraca na 2:2 za 10 minuta, i ima pola sata da da gol i on ga umesto toga primi. Nikada mu se nije desavalo da prima 6 komada kuci. Pa 2:0 da ispusti protiv jednog Bazela kuci i primi 3 komada u drugom poluvremenu.. Pa da mu treba bod u onakvoj grupi za prolaz protiv istog tog Bazela, a on moze se reci lagano izgubi. Pa da ga u potpunosti nadigra jedan Njukastl i pocisti sa terena 3:0. Ne kazem da Junajted nece pronaci igru, nego kazem da je ovo trenutno nikada slabija igra Junajteda i da nema potrebe navijaci Junajteda da predvidjaju pad Totenhema, i da ih otpisuju iz trke za titulu, nego da gledaju da se Junajted digne i da ostane do kraja u trci za titulu.
                Dobro, ja sam makar mirne savesti jer nikad nisam otpisivao Totenhem u smislu da sam govorio da ce da padnu. Ali i dalje mislim da ne mogu da osvoje titulu, zbog razno raznih razloga. Ako pak, uspeju, skinucu im kapu, cestitati i usredsrediti se na sledecu sezonu .
                sigpic

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
                  Dobro, ja sam makar mirne savesti jer nikad nisam otpisivao Totenhem u smislu da sam govorio da ce da padnu. Ali i dalje mislim da ne mogu da osvoje titulu, zbog razno raznih razloga. Ako pak, uspeju, skinucu im kapu, cestitati i usredsrediti se na sledecu sezonu .
                  Ma ni ne mislim na tebe tebra, ti si skroz korektan i objektivan koliko je to moguce za jednog zagrizenog fana. Baratas argumentima i ne potcenjujes.
                  Cuj prvi maj

Comment

Samo me zanima kad se prica o toj tankoj klupi Totenhema, koja je to debela klupa Junajteda ? Dosta je Ferguson eksperimentisao ove sezone sa tom klupom, gotovo uvek je to bio fijasko. Jednostavno, Mancester je ove godine nikad losiji, a neki to nece da prihvate. Ove sezone Junajted ima nikada slabiji sastav i nikada losiju igru koja se svodi na individualne poteze par majstora, pa sta bude bude. Tim koji ispadne u grupi sa Bazelom, Otelulom i Benfikom ne bi smeo da otpisije nekoga u trci za titulu, pogotovo ako taj neko ima isti broj bodova kao on, a bolju igru, usudjujem se reci i bolje igrace na kljucnim pozicijama. Isto tako da vam je neko rekao pre pocetka, ispascete iz ove grupe u Ligi sampiona, vi bi mu se smejali. Jednostavno fudbal ne igra ime, zato nikoga ne otpisujte pre vremena. Inace misljenja sam da Siti uzima titulu.
                    I Totenhem i Junajted su obrukali engelski fudbal u Evropi i srozali ovogodisnji koeficijent.To ti je u Engleskoj osobina koja krasi tamosnji mentalitet-potcenjivanje protivnika koji su objektivno slabiji od njih.
                    Ja ako se dobro napisao rekao sam o nedovoljnoj iskoriscenosti klupe koju bi trebalo vise da koristi.U Junajtedu nema puno razlike izmedju prve i druge postave samo Runi, Vidic i Nani odskacu na svojim pozicijama i od ostatka ekipe i oni su nezamenljivi tj njihovo neprisustvo se ne moze nadoknaditi.Stavio bih i Evru, ali je mnogo los u ovoj sezoni.

Zasto je Ferguson stalno eksperimentisao sa odbranom?Zato sto mu se od svih igraca najvise povredjivali defanzivci i stalno je morao da nesto menja i koriguje u odbrani, i stalno je Dzouns morao da krpi pozicije.Posle ispadanja od Bazela su zaigrali bolje i do Blekburna su sve to bile sigurne pobede.Prosle sezone su po meni bili neubedljiviji, a opet su drzali prvo mesto, cesto su imali minimalne pobede i nekoliko puta su preokrenuli mec u svoju korist.
                    Ma i meni je favorit Siti, zbog dubine njihove klupe.
                    Iskreno da ti kazem ne verujem da ce Junajted osvojiti titulu, nemaju vodju na terenu, tj pre svega u odbrani.

Edit: I opet ne ispisah sta sam hteo.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                      Iskreno da ti kazem ne verujem da ce Junajted osvojiti titulu, nemaju vodju na terenu, tj pre svega u odbrani.
                      Pa bogme Maricu -
                      sigpic

Comment

• Na Sportklubu već danima ide najava za meč Newcastle United - QPR. Međutim, u najavi se spominje da se Joey Barton vraća na St James' Park, na mesto gde je bio i omiljen i omražen. Ne, ne vraća se, jer je u prošlom kolu dobio crveni karton i nema pravo igranja.

Kao kada bi išla najava: Može li Demba Ba do novog gola u dresu Newcastle United-a, a on je već u Africi gde se sprema za Afrički Kup Nacija. Shvatate?
                        Last edited by Mags Serbia; 13-01-12, 21:35.
                        "What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson

Comment

• Malo statistike za dosadasnji dio sezone.

Spoiler

Zakljucak sto se tice Liverpoola:

Spoiler
                          Liverpool have won 53% of their ground duel 50-50’s, more than any other team in the Premiership this season, and have improved on last season’s rate of 51%.
                          Liverpool, along with Spurs and Stoke, have the joint best aerial duel 50-50 win percentage (57%) in the Premiership this season.
                          Last season Liverpool won 69% of all their tackles. This season we are winning 74.55% of all our tackles.
                          Only Spurs (106), Wolves (105) and Everton (89) players have been dribbled past less than Liverpool (115) this season.
                          This season Liverpool are averaging 483.9 passes per game, last season we averaged 440.2 passes per game. So we are attempting 43.7 more passes this season per game.
                          Liverpool completed a total of 168 successful crosses last season. This season we have all ready completed 133 successful crosses.
                          Only Spurs have completed more successful dribbles per game (2.6) than Liverpool (2.47) this season.
                          This season we have created 217 chances at 10.85 per game, an improvement on last season’s 8.87 per game. Only Man City (228) have created more chances than us this season.
                          However, along with Wigan, we have the joint worst chance conversion rate at 9% this season.
                          We have had more shots off target (168) than any other team this season and our shooting accuracy is at 40%, down on last season’s 47%, which only Arsenal could better last season.
                          TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• E ovom Torresu se bas ne da

Ovako atraktivno pogodi precku , ali Lampard pogadja .
                            https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Pol Skols!

Kako brani Bogdan sve mu....

Comment

• Bravo majstore,bravo legendo!Nije bilo tesko ali trebalo je biti tu.Valjda je ovo dovoljan odgovor je li greska sto se vratio!Zasluzio je go jednostavno.Bravo i za Viska i za ova poredjenja za jakne

Runi masi penale samo tako,ne znam sta mu se desava mada je Bogdan odlicno reagovao nema sta da se prica
                                Nije los protok lopte ali bi svakako moralo bolje,ocekujem da pojacaju i da daju jos dva gola u drugom,znamo kakav je Bolton u tom dijelu.

Brani Bogdan svaka mu cast!

Paul Scholes
                                He scores goals
                                He scores goals Galore
                                He scores goals
                                Paul Scholes
                                He scores goals!
                                Last edited by Vladan; 14-01-12, 16:00.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X