Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vladan View Post
    Sad ce i Celzi da izgubi i placenici treba da uzmu PL
    Ajde Plavci odgovorite,izvucite ovo nekako

Ovo danas nije nista!
    Kad ste ono zadnji put uzeli titulu?

Ne uzbudjuj se previse,znamo mi kakav je ovo poraz,ali mozda bolje da gledas u svoje dvoriste,tamo sve cvjeta smao ruza nidje!
    Ma prvo penal dosudjen, a najobicniji kontakt, onakvih u 16m ima koliko hoces...ali OK. A onda potpuno pšrestrogo crveni za Bosingwu...
    Ne znam kako da odgovore, zasad tesko...igrac manje, gol zaostatka a ovi grizu maksimalno, nabrijani sada.
    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by M_G_S View Post
      Sjecas se kad se Sofro nedje, ili Kusta, pravdao kako ljudi ne znaju kako je tesko prenositi, i da oni udju u jedan mali sobicak, zabiju glavu u mali monitor od 30cm...

De Hea ima reflekse kao mrtvi konj. Mlad golman a da onako mu provucu kroz noge (nije ni trznuo), ili gol Dzeka gdje totalno van...
      Znam,cak sam i vidio te njihove monitore,mada su u SK nesto veci,ne mnogo ali veci
      A nije on siroma' nista kriv danas,on je prepusten na milost i nemilost,spasio je dva gola
      sigpic

Comment

• Ode i Drogba Gotovo ovo
        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Ode i Drogba...nema nista od ovoga.

Ne vjerujem... mozda padne jos koji crveni do kraja!
          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Gotovo,sa dva igraca manje bi bilo cudo da se nesto izvuce na ovom nivou
            sigpic

Comment

• Jos su i Matu povrijedili!

Jooooooooooooooooj moze li gore????

Comment

Sad ce i Celzi da izgubi i placenici treba da uzmu PL
                Ajde Plavci odgovorite,izvucite ovo nekako

Ovo danas nije nista!
                Kad ste ono zadnji put uzeli titulu?

Ne uzbudjuj se previse,znamo mi kakav je ovo poraz,ali mozda bolje da gledas u svoje dvoriste,tamo sve cvjeta smao ruza nidje!

Nije nista? Da mi neko ponudi titulu Liverpulu i poraz od Utd od 5,6 razlike ili nastavak posta i pobedu nad Utd izabrao bih ovo drugo bez razmisljanja.Pa to bi u suprotnom bilo skoro isto kao da pustim recimo sefa da mi kresne ribu da bih ja za uzvrat dobijao 3x vecu platu na poslu

Comment

• Prvo penal, pa dva crvena kartona, boze strasno... Dal moze AVB neko cudo da izvede na poluvremenu, cisto sumnjam..;)
                  sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                  -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by milanche View Post
                    Nije nista? Da mi neko ponudi titulu Liverpulu i poraz od Utd od 5,6 razlike ili nastavak posta i pobedu nad Utd izabrao bih ovo drugo bez razmisljanja.Pa to bi u suprotnom bilo skoro isto kao da pustim recimo sefa da mi kresne ribu da bih ja za uzvrat dobijao 3x vecu platu na poslu
                    Zato sto si strasno pametan.Kad ste ono zadnji put uzeli titulu?
                    sigpic

Comment

• Nazalost tesko da Celzi moze ista u drugom poluvremenu sa dva igraca manje

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
                        Prvo penal, pa dva crvena kartona, boze strasno... Dal moze AVB neko cudo da izvede na poluvremenu, cisto sumnjam..;)
                        Ma de ne vjerujem jos uvijek..

Kakvo crno cudo, pa nije Bog.
                        Ako bi se nekako uspio bod izvuci to bi bio vrh vrhova, ali ovo je izgubljena utakmica nazalost.

Comment

• Originally posted by milanche View Post
                          Gresis matori i to mnogo.

Kad bi se to desilo, za 20 godina bi se brojala samo ta titula i to je jedino vazno. U medjusobnim duelima izmedju velikih rivala uvek dodje do ovakvih stvari, nesto najnormalnije ali bude tesko nedelju dana bar.
                          sigpic

Comment

• Odoh ja po dres,mada ni to nam nece pomoc
                            Ja ne znam sta je ovo,katastrofa-2 crvena,penal,povreda Mate... Uzas. Valjalo bi prekinuti ovu utakmicu da ne bi dobili jos koji crveni,jer sad su bas motivisani da naprave neku glupost,s obzirom na situaciju
                            Everything you want is on the other side of fear.

Comment

Zato sto si strasno pametan.Kad ste ono zadnji put uzeli titulu?
                              Pa ,ne secam se Ali valjda imam pravo da komentarisem i ja utakmice Premijer lige a da nije Liverpul akter.. Mi jesmo luzeri ali to nista ne menja ovih 6:1

Comment

• Ma ovde treba da se odradi jedan sat cutanja u znak postovanja prema Junajtedu, ovo danas je takvo silovanje bilo da je meni koji mrzim Junajted bilo zao. Jos kao nesto se busali po novinama najavljivali dza bu i onda je dosao buduci najbolji na svetu i izmlatio prepotentne sminkere.

Comment

Working...
                                X