Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• gospon mancini........hahahahah

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
      A ko da im postavi taktiku za Barsu?
      Pa to je problem,oni imaju potencijal i to najstrasniji,samo im treba trener
      Iskreno meni je drago sto je ovako
      sigpic

Comment

• http://www.sportklub.info/vest.php?i...raca-na-teren-
        sigpic

Comment

• PROMAÅ AJI KOJI SE PAMTE

Torres ipak najbolji

Comment

• Analiza sutrasnjih meceva :

M.City vs Everton

City posle remija u proslom kolu sigurno ce zeleti 3 boda u ovom mecu. Moyes ima dosta problema sa timom , dosta povreda , odlazak Artete i pitanje je koliko ce moci protiv Gradjana. City je pored Uniteda jedini neporazen tim u ligi i sigurno ce zeleti da pre svega pobede ali momci iz Liverpula sigurno nece otici bez borbe.
            Poznavajuci Moyesa , bice dosta otvoren mec , po meni veliki favorit City i ako budu igrali svoju igru , moglo bi mnogo golova da zavrsi u mrezi Evertona. Znaci sve sem pobede Citya je veliko iznenadjenje u ovom kolu

Arsenal vs Bolton

Arsenal ima najgori pocetak sezone u zadnjih 10 godina i sve sem pobede bi jos vise uzdrmalo klupu Arsena Wengera. Bolton je pokazao da je tim koji voli da se nadigrava i ulaze u mec protiv svakoga bez respecta. Arsenal ce dosta zavisiti od odbrane koja je ocajna a Szczesny se naprimao golova i sigurno ni sanjao nije da ce primiti ovoliko golova nakon samo 5-6 kola.
            Sa druge strane Bolton ce imati priliku da ranjeni Arsenal dokrajci i ako im spicevi prorade i Klasnic bude u pogonu mogu vrlo lako do sva 3 boda na Emiratima.

Chelsea vs Swansey

Celzi od dolaska Viljasa-Boasa nikako da nadje ritam. Ovo me podseca na Djanpijera Gasperinia i Inter samo Boas ima mnogo jaci tim pa i rezultati dolaze iako sam mnogo puta mogli ostati bez njih igraci Celzija. Pogledajte klip posle penala kupa i videcete koliko im pobede znace pa ce tako uci i u ovaj mec.
            Swansea nikako nije naivan , novajlije u ligi igraju odlicno , niti jedne nisu u zoni ispadanja , Norwich je lepo namucio Celzija pa ni Swansea nece da se brani i sigurno ce traziti svoju sansu ali tesko da ce ista moci protiv Celzija

Liverpool vs Wolves

Liverpul je imao najlosiji mec sezone protiv Totenheme. Ostali su osramoceni bez suteva prakticno na gol. Ocajna igra plus crveni karton je dokrajcio sve.
            Wolves je nakon 2 kola imao 6 golova tj 7 nakon 3 i pokazao je da ove sezone mogu biti u sredini tabele i da nece biti kante za nasutavanje.
            Liverpul mora da pobedi ovo inace ce nastati rasulo , Dalgisu nece biti svejedno dok ce Wolves na Anfield ganjati i pokusati izboriti 1 bod a ako zabiju za 0-1 svasta moze biti. Liverpul je favorit ali ne bih rekao da je pobeda zagarantovana.

Newcastle vs Blackburn

Njukastl pruza odlicne partije , igra vrlo lep fudbal , pokazali su u nekoliko navrata i mislim da ce bi mogli ove sezone da se bore za Kup Uefa. Pardis je iskusan trener i zna postaviti taktiku. Steve Keanu se drmala klupa i da su izgubili od Arsenala mislim da bi mu bio urucen otkaz koji je ovako samo i dalje na niti i mec protiv Njukastla dosta ce znaciti. Blackburn igra jako lose i ovo ce biti mec na jako malo golova i onaj ko povede mislim da ce mu bodovi biti osigurani. Poznavajuci dobru odbranu Njukastla 1-0 ili 0-0 je neki realan rezultat ovde

WBA vs Fulham

Mec zacelja u svakom slucaju. 18 i 20 tim. Martin Jol se toliko proslavio u timovima koje je vodio da je prakticno svaki zavrsio unisteno a ni Fulamu se nista bolje ne sluti. WBA je imao najtezi rasproed u prva 2 kola ali je pruzio dobre partije i taman kada se nagovestilo da bi WBA mogao da odigra posle toga usledio je pad i oni nakon 5 meceva imaju samo pobedu nad Norvicem. WBA bi ovo trebao pobediti iako ni Fulam nece se predati. Skroz otvoren mec , favorit mi je WBA i mislim da ce ovo dobiti.

Wigan vs Tottenham

Totetnhem je toliko lose poceo sezonu da je to neverovatno ali pobeda protiv Liverpula je vratila nadu navijacima. 3 boda protiv Lankasira bi bila odlicna , Wigan nije u nekoj formi i 3 boda ce biti imperativ. Ako Totenhem ne pobedi X je skroz primeren rezultat. Ne ocekujem nikako pobedu Wigana , znaci ili Totenhem ili X

Stoke vs M.United

Bice odlican ovo mec. Stoke je poznat po jednoj od najboljih odbrana u ligi , niko je ne igra bolje po meni od slabijih timova. United je najbolja ekipa realno u ligi.
            Oni su veliki favoriti i ne verujem da ce ovo prokockati iako ce verovatno biti na male golove. Ali ko zna o cemu ce se ovde raditi , United nabija prakticno sve i jako ce biti i tesko i nezgodno Stokeu da ista napravi. Tvrd mec ali predvidjam pobedu Uniteda

Nedelja :

QPR vs Aston Villa

Vrlo zanimljiv mec , QPR od kada je Fernandes vlasnik igra mnogo bolje dok McLeish nista ne pruza u Villi i mogao bi doziviti velike negode od strane navijaca i napustiti tim. QPR ima lepu igru , mislim da bi mogli ovde do 3 boda. Neka 3 gola bi bila realnost na mecu , znaci nekih 2-1 za QPR

Ponedeljak :

Norwich vs Sunderland

Bice vrlo zanimljiv mec , Sunderland je prosle godine skidao skalp svim jacim timovima dok ove njega pobedjuju svi slabiji timovi a protiv jacih ih nema nigde. Norwich protiv jacih pruzi lepu parrtiju ali protiv slabijih padne dosta . Ovde ocekujem 1-1 od prilike ili nereseno , ali ako biram pobednika , pre Sunderland od Norwicha
            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Nisam gledao Siti, jesu opet poceli sa slabom kretnjom bez lopte i soliranjem?
              sigpic

Comment

• everton parkiro autobus pred gol........sto nemogu ovakve ekipe kad su im napadaci 40m udaljeni od vlastitog gola, a i siti igra lose.............dzeko i nasri dosta grijese u dodavanjima, sve u svemu ovdje mirse da ce se zavrsiti 0-0

Comment

• 0-0 ? Ako,ako

U buduce duze recenice,da nesto kazes ;)
                  Last edited by manda; 24-09-11, 15:03. Reason: manda

Comment

• Evo i sastava Liverpula! Go Reds go!

The Reds team in full is: Reina, Kelly, Enrique, Carragher, Skrtel, Downing, Henderson, Lucas, Adam, Carroll, Suarez. Subs: Doni, Gerrard, Bellamy, Coates, Flanagan, Kuyt, Spearing.
                    Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

• Bravo Mario

Kako mi je nesto drago sto se on upisao , neopisivo

Btw. ovo je prvi put da mu je bas , bas stalo , nervira se radi promasaja i cak se radovao kad je zabio gol
                      Last edited by Dale; 24-09-11, 15:14.
                      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Malo srece za City,ali konacno gol i vodstvo,Baloteli uz malu srecu pogadja
                        Zasluzeno nema sta da se kaze.
                        sigpic
                        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Haha , kakav majstor Silva

2-0 , zasluzena pobjeda , Everton samo jedan sut u okvir gola .
                          https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Mnogi su govorili da ce City da padne poslije kiksa u poroslom kolu,a ovakvom igrom ce biti do kraja u borbi za titulu
                            sigpic
                            Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by manda View Post
                              Mnogi su govorili da ce City da padne poslije kiksa u poroslom kolu,a ovakvom igrom ce biti do kraja u borbi za titulu
                              Ma druga je to sad prica, jedino sto nece biti onako furiozni i sve zive puniti i bice lakse igrati sa njima. Junajted kad kiksne prvi put, bice isti slucaj ali opet su najjaci i vodice glavnu rec.
                              sigpic

Comment

• Sastav Arsenala:Sczesny,Sagna,Mertesacker,Koscielny,Andre Santos,Song,Arteta,Ramsey,Walcott,RVP,Gervinho.

Subs:Almunia, Fabianski, Park, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Gibbs, Arshavin, Jenkinson, Frimpong, Miquel, Miyaichi, Chamakh, Coquelin
                                Originally posted by maliajnstajn
                                Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

Working...
                                X