Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• idem gledat tekmu, cujemo se na poluvremenu, neka bolji pobjedi

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
      Mislim na sve utakmice od pocetka sezone.
      Normalno je da je Kuyt u losijoj formi kada je neopravdano izostavljen iz prve postave...sigurno bi vratio svoju prepoznatljivu igru nakon 2-3 utakmice.
      Sa ovim se slažem.
      Ako ništa drugo, mnogo je korisniji za tim.

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
        Mislim na sve utakmice od pocetka sezone.
        Normalno je da je Kuyt u losijoj formi kada je neopravdano izostavljen iz prve postave...sigurno bi vratio svoju prepoznatljivu igru nakon 2-3 utakmice.
        Protiv Sanderlenda je bio dobar u 1. poluvremenu, dao gol koji su mu ponistili a u 2. su bunarili na njega. Arsenal onako, Eksiter dao gol, posle igrao 2 puta po 15 minuta. Moze mnogo bolje. Sto se Dirka tice, ne znam da li bi vratio formu, znam da nije u formi. Rotirace se oni u svakom slucaju pa cemo videti. Samo da vezni red vrati svoju igru, mada je Adamu ovo prvi los mec, do sada odlican. Verujem da ce biti bolji protiv Evertona.
        sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
          Samo da vezni red vrati svoju igru, mada je Adamu ovo prvi los mec, do sada odlican. Verujem da ce biti bolji protiv Evertona.
          Takođe se slažem da je vezni red najvažniji i da nam fale i čvrstina i kreativnost!
          Ali ako ćemo da budemo iskreni, nije Adamov prvi loš meč niti prvi nepromišljeni start niti prvi karton koji nije morao da dobije. Mora da ima više discipline, nije više u Blackpoolu!!
          Uzimajući u obzir tradiciju kartona u utakmicama sa Evertonom, ko zna šta će da bude!!

Comment

Protiv Sanderlenda je bio dobar u 1. poluvremenu, dao gol koji su mu ponistili a u 2. su bunarili na njega. Arsenal onako, Eksiter dao gol, posle igrao 2 puta po 15 minuta. Moze mnogo bolje. Sto se Dirka tice, ne znam da li bi vratio formu, znam da nije u formi. Rotirace se oni u svakom slucaju pa cemo videti. Samo da vezni red vrati svoju igru, mada je Adamu ovo prvi los mec, do sada odlican. Verujem da ce biti bolji protiv Evertona.
            Nakon ove krace diskusije(ovaj tvoj post je glavni) dolazimo do zakljucka da je Henderson najslabija karika. I sam kazes da je ovo Adamu prvi los mec.
            Ne mozemo biti sigurni (mada ja jesam) da li bi Kuyt vratio formu...Hendersonu je pruzena prilika,Carrollu je pruzena prilika,zasto ne bi bila i Kuytu pa da vidimo,nemamo sta izgubiti.Ali normalno u ovom fudbalu je problem sto su igraci placeni 35 i 20 miliona,pa ne mogu sedeti na klupi.
            sigpic

Comment

• Smoling za 1-0

Comment

• Mozda mali ofsajd,ali nije mogao sudija to da vidi. Lep gol Smallinga

Comment

• Ej Lamparde, Lamparde....
                  Jes bio offside al' nema veze. Valjda će biti puno golova.....

A Aguero, osmi gol u sezoni.... izjednačio se sa Rooney-em.

Comment

• Originally posted by pretorian View Post
                    Takođe se slažem da je vezni red najvažniji i da nam fale i čvrstina i kreativnost!
                    Ali ako ćemo da budemo iskreni, nije Adamov prvi loš meč niti prvi nepromišljeni start niti prvi karton koji nije morao da dobije. Mora da ima više discipline, nije više u Blackpoolu!!
                    Uzimajući u obzir tradiciju kartona u utakmicama sa Evertonom, ko zna šta će da bude!!
                    A koji je to mec jos lose Adam odigrao, mozda Stouk mada je tu bio jedini koji je nesto uradio. Losa forma cele ekipe generalno.

@Mamba, pa data je sansa i Kujtu. Videcemo sve uostalom, a ova dvojica ako uskoro nesto ne urade moraju na klupu. Jos protiv Vulvsa bi ih ostavio.

Mancester iz ofsajda, nadam se da nece to poremetiti Celsi, fino su krenuli.
                    sigpic

Comment

@Mamba, pa data je sansa i Kujtu. Videcemo sve uostalom, a ova dvojica ako uskoro nesto ne urade moraju na klupu. Jos protiv Vulvsa bi ih ostavio.

Jeste,ali nije kao Carrollu i Hendersonu,ni blizu.
                      Nadam se samo da ce povratkom Gerrarda svi mnogo bolje igrati,ako neko moze da utice i na igru ostalih igraca onda je to sigurno Steve.Pre svega mislim na borbenost i motivaciju.
                      sigpic

Comment

A koji je to mec jos lose Adam odigrao, mozda Stouk mada je tu bio jedini koji je nesto uradio. Losa forma cele ekipe generalno.

Pa uostalom zadnja tri meča Liverpool-a, što se tiče Adama i što se tiče uloge koju bi trebao da ima.... (see more in the LFC thread)
                        I jeste data šansa Kuytu.
                        Poenta je da je, ako se golovi izuzmu iz jednačine, Kuyt mnogo korisniji nego Carroll.

Drago mi je za Sunderland, 3:0 trenutno. A Man City igra ko na treningu.
                        Ako El Nino ne da go danas, ima da se smejem, jer ja JOŠ UVEK ne mogu da verujem da je otišao iz Liverpoola.
                        Završiće kao Anelka aka Plaćenik!

Comment

• Mamba, pa nije kao njima ali nije nista ni on specijalno pokazao, mada sam vec govorio to sto sad kazes da ce Dzerard da ih trgne sve redom vec sad protiv Brajtona.

Pretorian, mani Toresa, hteo je da ode i treba da ode.

Ljubo, kako nije mogao da vidi objasni, s obzirom na to sta sve sudije danas vide i sviraju.
                          sigpic

Comment

• Zato sto su milimetri bili u pitanju. Pa niti jedan igrac Celzija se nije bunio ;)

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                              Zato sto su milimetri bili u pitanju. Pa niti jedan igrac Celzija se nije bunio ;)
                              Mnogo vise od milimetara, no nebitno. Poenta je da oni sviraju i takve stvari nekad i vide tako da su mogli jednostavno.
                              sigpic

Comment

• Da-centimetri...Poenta je da ovo nije namerna greska sudija.

Comment

Working...
                                X