'We’re fighting': Floyd Mayweather says Khabib Nurmagomedov bout will happen
https://www.theguardian.com/sport/20...a-boxing-fight
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Boks
Collapse
X
-
Covek je '79. godiste, sta drugo nego da bude dopingovan. Eno i Yoel Romero je vegan
Leave a comment:
-
Nisam to znao... aj dobro, ovoga su uhvatili... dva puta rusko govedo padalo na testu. Pao je i sinoc dva puta u minut
Leave a comment:
-
Originally posted by Powerslave View PostUdri konja dopingovanog. Prebio ga je AJ kao konja.. Dobar je bio Povetkin prve tri, ali ga je posle ubacio AJ u ves masinu
Svi su oni dopingovani .
Leave a comment:
-
Udri konja dopingovanog. Prebio ga je AJ kao konja.. Dobar je bio Povetkin prve tri, ali ga je posle ubacio AJ u ves masinu
Leave a comment:
-
Dobio Canelo na poene. Baš dobra borba, mislim da niko nije mogao da zna ko je dobio ovo dok nisu proglasili pobednika.. valjda bude i 25. runde
Leave a comment:
-
Originally posted by dzoni gp View PostJel ima negde prenos ggg vs canelo 2 i u koliko sati je mec?
https://www.fite.tv/watch/canelo-alv...-golovk/2oag3/
Main card pocinje u 02:00
GGG vs. Canelo oko 04:00
Leave a comment:
-
-
Otišao je Marjan Beneš, najveći fajter koga sam video u boksu.
Večna mu slava.
Leave a comment:
-
Hvalospev za Fjurija protiv Pianete nije na mestu. Dobio je svih 10 rundi ali se vidi na nije u top formi, niti u kondiciji. Da je u top formi, svakako bi bio favorit protiv Wildera (koji ima udarac ali ni priblizan skil kao Klicko, mada ima svojih prednosti). Ne bi me cudilo da na trenutke napravi Wildera smesnim, ali sve me se cini da ce napraviti gresku u jednom trenutku i biti nokautiran. Nije jos skinuo sav taj visak kilograma a i pitanje je kako ce se to odraziti na staminu (i ovako je primetan nedostatak).
Wilder je odbio zagarantovanih 15 miliona da se bori protiv Joshue u oktobru/novembru, ne verujem da protiv Fjurija moze zaraditi vise od toga. Plus, pobeda ga ne pomera na prvo mesto s obzirom da AJ ima 3 od 4 pojasa ukljucujuci WBA.
Originally posted by LoneWolfSrb View PostMMA borci bi duze izdrzali u ringu protiv boksera nego bokseri u kavezu .
Krenes sa kikovima , ako bokser pridje - rusis ga i udavis , gotova prica .
Na primer, Joshua bi imao kakvu takvu sansu da pogodi Miocica/Cormiera u kavezu i pobedi nekim srecnim nokautom. Ni jedan MMA borac nema niti 1% sanse protiv Joshue i ekipe u ringu.
Leave a comment:
Leave a comment: