Klicko je veliki borac sve pohvale, ali neka ga je nalupao englez dosta je vise njega i njegovih dugih ruku i koriscenja toga i smaracki meceva na distanci.
I citam ovdje da ce Fury kao ovog malog masakrirati, Fury je picka u odnosu na engleza, on je Klick samo kvrckao i zajebavao se, ovaj lik je usao u borbu i pobjedio, i primao i zadavao.
I Josua je dobio ovo na godine, da je mladji Klicko bio bi patosiran, ali to je zivot stari odlaze.
Prvi pravi teskaski boks mec nakon dugo vremena.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Boks
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostSjecam se borbe sa Mavrovicem, jedna od otvorenijhih koje sam gledao, bez garda, samo sibanje. Mislim jasno je da se Luis igrao ali je popio masu batina i kad mu je vise dokurcilo unistio ga
A stoji proto to, cekao je idealan trenutak da ide na ruke Evanderu i po druge pojase dok je svoje drzo sve protiv levata
Leave a comment:
-
Sjecam se borbe sa Mavrovicem, jedna od otvorenijhih koje sam gledao, bez garda, samo sibanje. Mislim jasno je da se Luis igrao ali je popio masu batina i kad mu je vise dokurcilo unistio ga, sta je Mavrovic sve izdrzao trebalo mu je orden dati
Leave a comment:
-
Originally posted by Mrkela View PostLenoks se borio sa svima koji su trebali, cak i sa Mavrovicem a ako je itko birao borbe to su braca Klitchko, zato je i naletio na Corrie Sandersa
Leave a comment:
-
-
Lenoks se borio sa svima koji su trebali, cak i sa Mavrovicem a ako je itko birao borbe to su braca Klitchko, zato je i naletio na Corrie Sandersa
I to kakva je posjekotina to bila kod Vitalija, dns je bio dokumentarac braca Klicko i scene iz te borbe, ovaj mu gura stapic s vatom a vata propadne u rupu jbt.Last edited by Mrkela; 30-04-17, 00:21.
Leave a comment:
-
Prvi mec protiv Holifilda je isto bio klanica, bas dobar mec. Tyson vec odsvirao svoje kad su imali svoj mec, prime Tyson nosi to po ringu, onaj njegov stil vec niej mogao vise da izneze, a pritom jos primatski mozak
Prebio ga Klitcko u nekoliko rundi, sreca pa ona posekotina se desila, inace tesko da bi izvuko zivu glavu. A cudan stil je imao Vitali
Leave a comment:
-
Ples? Mislis na Fjurija, on je plesao sa Vladimirom
Stvarno fenomenalan rad nogu, Dzosua bukvalno zabijen nogama, a ovaj samo skakuce, haos.
Leave a comment:
-
Za mene niko ekspolozivnost kao Mike. Ali zato u ostalim segmentima nularica
Meni je i dalje fascinantan rad nogu Vlada. Ono je ples. Umestost.
Leave a comment:
-
A jbg Lenoks dobio i Tajsona i Holifilda i Klicka, povukao se kao broj jedan, jedan od najpotcjenjenijih teskasa u istoriji boksa. Ali svakako je stariji Klicko mnogo bolji za gledanje od mladjeg, e takticki nije, ali to je dosadno I Vladimir vec ima pet poraza, masu je to, iako ima i impresivan broj pobjeda, Vitaliji samo dva ako se ne varam.
Leave a comment:
-
Originally posted by Vladan View PostNikad ja bracu nisam volio, bilo je tu svega i dosade i slabije konkurencije, ali Vitalij je ipak masu bolji od Vladimira po meni, vise je zelio borbu. Vladimir je takticko-tehnicki savrsen borac, izuzetan fizicki primjerak i jbg pametno se cuvao sve ove decenije, boksovao mozgom, ali i Vitalij je i Lenoks je pa su opet uvijek bili agresivni i trazili udarce, borbu.
Rekao sam to vise puta, Lenoks i Vitalij jedna od najboljih borbi svih vremena, ono je bila cista brutalnost.
Leave a comment:
Leave a comment: