Announcement

Collapse
No announcement yet.

Boks

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• powerslave
    replied
    Dobro se snasao Fury da uhvati klinc nakon sto je pao. Vidjelo se iz aviona da je bio dobro osamucen. I evo ovo sad plazenje i kreveljenje samo pokazuje da je i njemu laknulo sto ga Wilder nije mogao dovrsiti nakon onoga.

Leave a comment:

• notorious
    replied
    Haha plazi jezik, kakav šprdator Fury ima neki stil da to sve izgleda pješke, još ovolika strvina

Leave a comment:

• powerslave
    replied
    Bolji je Fury... Wilder ako ne izvuce neki KO, nema cemu da se nada. Igra Fury svoju igru... defanziva do kraja kao i obicno.

Leave a comment:

• p4p1
    replied
    Meni su ti tikovi urnebesni

Baš mnogo maši Wilder. Rekao bih da je bolji Fury za sad

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Leave a comment:

• powerslave
    replied
    Ne mogu ja za njega da navijam... previse me nervira. Od medijskih nastupa, preko tikova i pokreta u ringu... do one seljacke face. Nije mi ni Wilder nista specijalno drag, ali eto... Bije AJ i jednog i drugog kako god okrenes.

Leave a comment:

• p4p1
    replied
    Iako bih radije Wildera protiv Joshue gledao, ne mogu a da ne navijam za ovu debelu budalu [emoji23]

Odlična prva runda!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Leave a comment:

• powerslave
    replied
    Ajmo Wilder, udri!

Leave a comment:

• p4p1
    replied
    Ja ga i snimam, ako treba nekome snimak, neka mi se javi sutra

Leave a comment:

• Prle!
    replied
    Tu smo.

Leave a comment:

• powerslave
    replied
    Oce li gledati neko ovaj okrsaj veceras? Trebalo bi da pocne u narednih sat vremena.

Leave a comment:

• p4p1
    replied
    Last edited by p4p1; 27-10-18, 22:07. Reason: Ipak će ići na DS2

Leave a comment:

• Vladan
    replied
    Flojd ce da upropasti Habiba naravno, nema ni promil sanse. Mec ce trajati koliko Flojd bude zelio, 1 ili 12 rundi, ista prica kao sa Konorom, klasicna igra macke i misa. To je najbolji bokser svih vremena, takticki i tehnicki najsavrseniji, njega bi dobio samo Tito Trinidad iz najboljih dana.

Leave a comment:

• LoneWolfSrb
    replied
    Originally posted by Вук View Post
    Šta mislite na meč Habib-Floyd, mislim da neće tako lako pobediti Floyd kao što je je Conora pobedio

Khabib je rvac , to mu je glavno oruzje grappling, wrestling .

U ringu ga Floyd zavrsava TKO 8-10 runda

u kavezu Khabib moze birati kako da ga dobije , rusenje i onda submission ili ground and pound nokaut .
    Last edited by LoneWolfSrb; 20-10-18, 23:31.

Leave a comment:

• La Jugoslavia
    replied
    Khabib Nurmagomedov nije bokser, glavno oružje mu je hvatanje i bacanje.
    Sve zavisi od pravila borbe, ako je čisti boks, Floyd Mayweather Jr. je favorit.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Leave a comment:

• Вук
    replied
    Šta mislite na meč Habib-Floyd, mislim da neće tako lako pobediti Floyd kao što je je Conora pobedio

Leave a comment:

Working...
X