Announcement
Collapse
No announcement yet.
Boks
Collapse
X
-
Ma dođavola sa Fjurijem i Vajlderom lovorike poprima jedino Arkan mali. Jel ste videli kakvog borca i ubicu srpski boks gaji u svojim redovima. Dobiti Madžara koji od zadnjih 13 borbi ima 12 poraza je veliki poduhvat
Leave a comment:
-
22. februar Fjuri - Vajlder. Ako se ne bude glupirao Tajson rutinski.
Leave a comment:
-
Sigurno neki vitez koji se u zivotu nije pobio, a ring je vidio samo na tv-u.
Leave a comment:
-
Ko je ovaj crnogorski debil komentator što je prenosio na Areni meč Joshua - Ruiz?
"Nema šanse Joshua u tuči, samo u plemenitoj tehničkoj vještini zvanoj boks." Teška debilčina.
Leave a comment:
-
Hahah sve je manje važan sport i lepota koju on pruža, već dominiraju nabildovani manekenski pozeri sa dobro isklesanim mišićima, ljudi vole. Kao Nadal u tenisu Ruiz je ovog puta bio uskraćen za onaj bitan mommenat iznenadjenja a malo udraile i pare u glavu pa nije boksovao sa onim žarom kao u prvom meču.
Hunter ga odrao ko mačku nije znao gde se nalazi i nerešenoLast edited by Dekson; 08-12-19, 10:00.
Leave a comment:
-
Hahahah, al nas je sjebo Vladimir za borbu.
Je l gledao neko Povetkina i Huntera pre njih? Kakva sramotna odluka sudija da je remi, otreso ga je Hunter, što i ne čudi jer je ovaj u 40 udario. Svakako zanimljiviji meč bio od glavnog
Leave a comment:
-
"Moram da se zahvalim za pomoć u pripremi Vladimiru Kličku, velikom šampionu iz Ukrajine. On mi je dao korisne savjete. Puno sam od njega naučio", zaključio je Džošua.
Leave a comment:
-
Originally posted by Mrkela View PostKakav Wilder sta ga dizete toliko ocito mu je Cigano lekciju boksa
Leave a comment:
-
ne los mec... na kraju pobeda onog kog sam prognoziro ali bez KO jer je mehikanac tvrd orah
ali rekao sam jos i pre bolje da gledam Vajlder-AJ (za ujedinjenje svih titula) nego sa ovim buretom
Leave a comment:
-
Jošua znalački, laički gledano protiv Ruizove konstitucije i stila se drugačije nije ni moglo.
Leave a comment:
Leave a comment: