Announcement

Collapse
No announcement yet.

Boks

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sam Hornish Jr.
    replied
    Vajlder-Ortiz 2

23 novembar

Leave a comment:

• powerslave
    replied
    Zamisli da ustajes prije zore.. ili da ne lijegas, da bi gledao Fury-Wallin Ono na kraju stvarno ispade dobar mec... ja sam mislio da ce ga cigan prosuti, ali ovaj ispade previse tvrd Meni je odgovarao termin.. da nije sigurno ne bi ni gledao. Fala bogu, mogu da ispratim sve bitnije utakmice, borbe i dogadjaje dokle god su u terminu od 1 popodne pa do 6 ujutro Napr. nema tih para zbog kojih bi se budio da gledam dragi mi Junajted

Leave a comment:

• Sam Hornish Jr.
    replied
    Originally posted by LoneWolfSrb View Post
    Cekao si ceo dan da odgledas snimak , pa da mi odgovoris .

cirkuzant
    nemoj se ljutis ali ja sam polagao nade u tu borbu jer je Fjuri rekao da uopste nije prostudiro protivnika a Svedjanin mi se cinio kao nezgodan. kakve veze ima sto sam gledao snimak, snimak sam pogledao cim sam usto a uzivo ne znam ni gde je bilo niti bih u to vreme bio budan.

Leave a comment:

• LoneWolfSrb
    replied
    Originally posted by Sam Hornish Jr. View Post
    nemas pojma
    Cekao si ceo dan da odgledas snimak , pa da mi odgovoris .

cirkuzant

Leave a comment:

• Sam Hornish Jr.
    replied
    Originally posted by LoneWolfSrb View Post
    Sta imas tu da prognoziras .

Smece od borbe
    nemas pojma

Leave a comment:

• Vladan
    replied

Jedna od najboljih borbi ikad Vitali protiv Luisa je prekinuta zbog ovakve posjekotine Vitalija. Doktor je odradio nenormalno dobar posao ali Valin je imao jedan uzasno prljav potez kad je palac zabio u posjekotinu. Ipak mora se postovati za 12. rundu i generalno za ovu borbu.

Leave a comment:

• Vladan
    replied
    Ko nije gledao obavezno, ali obavezno da odgleda, ludnica koliko su udaraca nanijeli, posebno Fjuri njemu ali kakvu bradu i srce ima Valin to nisu istine. Kakve je batine popio i imao snage za onakvu 12. rundu

Zbog onakvih posjekotina se prekida borba cesto, zabrinut je bio Fjuri ali koliko udara je zavrsilo na Vailnovoj glavi to je strasno, lik kao da ima celicnu bradu. Strasna borba, strasna.

Fjuri je rutinski dobio ali opet moras se diviti Valinu kakve je batine popio i koliko je udaraca primio i ostao do kraja. Ipak imao je sansu jednom u zivotu vjerovatno, napravio takvu posjekotinu rano i opet nije bio ni blizu da pobijedi.

Leave a comment:

• powerslave
    replied
    E moj Fury... izbice ga Wilder kao konja.. mark my words.

Leave a comment:

• Lord Aleksoni
    replied
    Originally posted by LosmiSK View Post
    Ovi gradjeni ko ja jbte hahahahh
    Šta čekaš, što ih ne prebiješ onda..

Leave a comment:

• LosmiSK
    replied
    Ovi gradjeni ko ja jbte hahahahh

Leave a comment:

• LoneWolfSrb
    replied
    Originally posted by Sam Hornish Jr. View Post

Prognoze?

Mec pocinje oko 5 ujutru.
    Sta imas tu da prognoziras .

Smece od borbe , kvota 1.01 za Tajsona .

Leave a comment:

• Sam Hornish Jr.
    replied

Prognoze?

Mec pocinje oko 5 ujutru.

Leave a comment:

• Дијаз
    replied
    Canelo vs Kovalev is a done deal for November 2nd for the WBO light-heavyweight world title.
    Ovo ce biti dobro. Svim srcem za Canela.

Leave a comment:

• Sam Hornish Jr.
    replied
    Posle odgledane sve tri pres konferencije (u Arabiji, Americi i UK) mogu slobodno reci da AJ pobedjuje. I to nokautom. A kvote u meridijanu su AJ 1,30 Ruiz 3,20

Ljudi sta bi sa mecom Vajlder-Ortiz 2? edit: sad citam da je mec zakazan za 9 novembar

A sledece subote je na programu Fjuri-Valin
    Last edited by Sam Hornish Jr.; 07-09-19, 11:49.

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Legenda je stvarno.

Leave a comment:

Working...
X