Lepo kazem, SK MOTO i resen problem. Pa vala, ako nisu zaradili od fudbala i kladionica zaradili za novi lokalni kanal, nece nikad.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off topic, pohvale, kritike, predlozi novih tema, chat itd
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ljudi da li je moguce da vise nema ni kvalifikacija, ni reprize trke?? Ovo je kao nocna mora, kad god pustim SK ide neki fudbal!! Pa koga interesuje ukrajinska liga i ostale gluposti!! Pa da li stvarno ima toliko ludaka koji gledaju ta sr...? Nije bre fer, formirali ste svoju publiku, navikli nas na trke i sad ste sve to izbacili!!! Izbacite onda i trke pa da se vratimo na streamove. IZDALI STE NAS KAO PUBLIKU!!! Gledao sam Monzu u Monzi i dosao kuci i gledam programsku semu da bih mogao da pogledam trku na miru i nema reprize ni na jednom kanalu!!! Sramota.
Comment
-
mislim da je vec neko rezervisao to odavno ?
Comment
-
mislim da je vladan nesto pricao da ce on .. ali nzm
Comment
-
Ne verujem da ću ja stići.Neka neko drugi otvori a ja sam tu da pomognem što se tiče tehničke strane.Kome treba pomoć neka mi se slobodno javi preko pm.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Za koji dan bih trebao da dobijem SBB D3GO televiziju, naravno uz brži net i to... Sve je to ok, i cena i sve, ali trebao bih da plaćam 305 dinara mesečno više samo zbog Sport Klub 3 kanala.Šta mislite, da li je to vredno?Možda ako budem uspeo da snimam trke i sesije sa desktopa, e to bi bio posao.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Nije vredno. Ja uzimam taj HD MIX paket takodje za koji dan, istice mi ugovor sa Telekomom za IPTV (teska glupost) i ADSL i konacno mogu da ih zamenim. Nema teorije da cu uzimati SK3 paket (a ispalo bi jeftinije nego sto sad placam i kad bih doplatio dodatne SK kanale), jer su duzni da pustaju trke na nekom od SK, SK+ i SKP kanala. Nisu svi u Srbiji u mogucnosti da imaju SK3, tako da ne bi trebali vise da sebi dozvoljavaju ovakvo brukanje. Ili neka uvedu novi kanal SKM i zavrse posao...
Comment
-
U HD Mix paketu se dobija ceo Sport Klub spektar kanala.
Ja ću da uzmem Start paket a možda i Hit dodatak.Kada mi uvedu to, imaću valjda u promotivnom periodu i kanale iz Hit i Plus dodatka.Ako je taj period barem jedan mesec, to je taman dok se ne završi F1 sezona.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
sigpic
Comment
Comment