Ovo ce biti tema svastara. Sta god zelite pisite, kacite, gledajte samo da postujete pravila foruma. Za pocetak mi dajte jos neke predloge novih tema i recite kako vam se svidja nova struktura pdfa.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off topic, pohvale, kritike, predlozi novih tema, chat itd
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma to, bre, spam tema, to nam fali!!!
Ja sam vec rekao da je super odradjeno, stvarno si profi ovo odradio!!! Svaka cast jos jednom...
Moj predlog, stavi sve prethodne trke u jedan folder, a ako moze i jos 2 foldera unutar njega, pa u svaki trke iz odgovarajucih sezona... Jer cenim da ce se ljudi tek okupljati ovde, pa ce biti jako lepo da je sve to organizovano i sortirano...
Kako je sad lepota gledati, sve lepo i pod konac kod vozaca i timova, UF!Last edited by Vanja #66; 02-07-11, 20:45.
-
Originally posted by John Doe View PostVideo sam da kolege sa fudbala imaju kladionicu. Mogli bi i mi tako nesto da organizujemo
Comment
-
Originally posted by MikoSurvivor View PostBas zato i kazem da nece padati 5 puta su najavili kisu u kvalifikacijama i na trci , znas koliki im je procenat pogadjanja , 0% ... Pogodili su 0 od 5
axaxax druze ovo je Britanija tu je sve moguce pa cak i ja da vozim umesto Liuzzi-ja xexexe
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View Posthahaahahah ko zna zasto bi to bilo dobro za HRT!!!
malo smo odlutali od naslova teme:
ajde ko hoce da da svoj tip nek izvoli
Comment
-
evo malo ceprkanja posto mi je dosadno pa sam napravio listu F1 vozaca ove godine i dosadasnje ukupne njihove bodove od pocetka karijere.(samo aktuelni vozaci su u pitanju) naravno prvi je Michael Scumacher:
1.Michael Scumacher - 1467
2.Fernando Alonso - 916
3.Rubens Barrichello - 658
4.Jenson Button - 650
5.Lewis Hamilton - 593
6.Sebastian Vettel - 567
7.Mark Webber - 520.5
8.Felipe Massa - 506
9.Robert Kubica - 273**
( **ubacen je zato sto ce voziti verovatno VN Brazila )
10.Nick Heidfeld - 255
11.Nico Rosberg - 249.5
12.Jarno Trulli - 246.5
13.Heikki Kovalainen - 105
14.Adrian Sutil - 63
15.Kamui Kobayashi - 60
16.Vitaly Petrov - 58
17.Timo Glock - 51
18.Vitantonio Liuzzi - 26
19.Sebastian Bumi - 22
20.Jaime Alguersuari - 13
21.Narain Karthikeyan - 5
22.Paul Di Resta - 2
23.Sergio Perez - 2
24.Pastor Maldonado - 0
25.Jerome d'Ambrosio - 0
26.Daniel Ricciardo - 0
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostJesi li mnozio stare poene i konvertovao ih u nove... Ili, bolje da si nove poene konvertovao u stare... Ovako recimo Vettel ima 570 a djavola bi toliko imao da nije ove i prosle godine skupio ukupno 400... Ili svi ovako racunaju?
Comment
-
Originally posted by Iceman View Post1.Michael Scumacher - 1467
2.Fernando Alonso - 916
3.Rubens Barrichello - 658
4.Jenson Button - 650
5.Lewis Hamilton - 593
6.Sebastian Vettel - 567
7.Mark Webber - 520.5
8.Felipe Massa - 506
10 za 1. mesto, 9 za 2. mesto .....2 za 9.mesto i 1 za 10. mesto, bez obzira na sistem bodovanja.
Evo rezultata:
1. Michael Scumacher - 1722
2. Rubens Barrichello - 968
3. Fernando Alonso - 868
4. Jenson Button - 664
5. Felipe Massa – 511
6. Lewis Hamilton - 470
7. Mark Webber - 430
8. Sebastian Vettel - 359"If you can't convince them, confuse them."
Comment
-
Mislim da to mora mnogo bolje momci,Pavle mora to bolje,skoro kao onaj Denis na TV1 kom se kidam svaki put,danas sma mixovao prenos i na jednom i na drugom programu,pa sma se zajedno kidao od smeha...
Srdjan ima iskustva on je mnogo bolji od Pavla,sad najbolje da Miko i ja prenosimo haahahha bilo bi kidanja,ili da nas bar posaljete u Nemacku da budemo uzivo na trci da intervjuisemo hahaha
Miko ti nemas nista protiv verujem?Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment