Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja mislim da ce Arsenal ispasti samo ako izvuku Milan , ostalo ce lagano proci
    https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• A sećam se kako sam u avgustu komentarisao da je Junajted dobio najlakšu grupu... Al' jbg, šta ćeš, kad nije htelo... xD
      IO NON RUBO IL CAMPIONATO
      ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
      C'E SOLO L'INTER

Comment

• APOEL-Bazel kakav bi to spektakl bio...

Plzen lepo profitirao, jedan od slabijih timova, ali ipak osigurali LE. Cak tri tima bez bodova, Dinamo, Viljareal () i Ocelul.

Comment

• koe ono godine arsenal izbacio milan pocetite me bese li ono 0:2 na san siru ;)

Comment

• NJBOLJA EKIPA U HISTRORIJI LP: REAL MADRID ;)

NAJGORA EKIPA U HISTORIJI LP: dinamo ;(

real i barca ove sezone su toliko odmakli ostalim klubovima da to nije normalno..................astronomska razlika ;)

Comment

• Originally posted by Topdzija View Post
              Uzivao sam danas. Koliko se samo pljuvalo po Arsenalu i Chelseju, a oni jedini prosli iz Engleske ! Sad recite nesto. Jos Arsenal obezbedio prolaz u 5. kolu u mnogo tezoj grupi nego od te u kojoj je bio Man Utd.
              London 2 Manchester 0
              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Real i Barsa se razbacuju za razliku od drugih klubova, pa nije ni cudo sto su tako odmakli+su se pojacali igracima iz rivalskih klubova u Evropi.

A i ako cemo realno, puno se ulagalo u Real da bi se doslo do tog rekorda, ako cemo iskreno.

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
                  London 2 Manchester 0
                  Šta se ložite nije mi jasno.
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Arsenal-Bazel, Real-CSKA i ja zadovoljan.
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by ledeni 80 View Post
                      koe ono godine arsenal izbacio milan pocetite me bese li ono 0:2 na san siru ;)
                      2008. godine, tacnije u sezoni 2007/08. Na Emiratima smo izdrzali, a onda na San Siru u poslednjih 5 minuta katastrofa. Fabregas i Adebajor (u nadoknadi).

Comment

• Italija - 3 tima
                        Engleska, Španija, Rusija, Francuska, Nemačka - 2 tima
                        Portugal, Švajcarska, Kipar - 1 tim

Makar u nečemu da budu prvi Italijani... xD
                        IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                        ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                        C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                          Šta se ložite nije mi jasno.
                          Ko bi reko čuda da se dese da će Bazel bodove da odnese
                          sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• bogami odrazice se to i na rezultat u taborima mancestera da ako im bude los dan pa ih arsenal pobedi u gostima za 10-ak dana

Comment

• barselona-lion

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
                                Ko bi reko čuda da se dese da će Bazel bodove da odnese
                                Eto ko bi rekao da će MU i pesničku crtu da izvuče iz tebe
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X