Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Miko View Post
    Ako neko igra protiv Totenhema ravnopravno po statistici ne moze biti los , nije me sramota Ako volis neki klub ne mozete biti sramota necega I kada pobedjuje i kada gubi budi uz njega
    Osjecam se prozvanim, sine da ti ja malo pojasnim ja idem na utakmice sve domace i kad mogu gostujuce utakmice Sarajeva, a te floskule ako volis klub nije te sramota, drugom ti to prodaji. Mene ce biti sramota taj tren i recicu da necu sljedecu tekmu doci, ali dodjem jer volim klub.

izvinjavam sto sam otisao sa teme.

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
      Ti ces mi reci da li sam uz klub ajde molim te cuti. Bio sam na vise meceva nego sto si gledao. Uz Partizan sam a nisam uz Stanojevica i bagru iz uprave. Istoriju Partizana drzim u malom prstu, znam sve igrace i trenere koji su ostavili kakav-takav trag, sve pesme i rezultate i ti si nasao da mi pametujes o Grobarstvu. Samo se ti drzi TE-a i bice sve ok.

Statistika ne znaci nista, ima samo ponekad dobrih parametara u naprednim statistikama.

Ako te nije sramota najvece bruke kluba, to samo pokazuje koliko nisi svestan situacije.
      Na ovo pare ne bih stavio da sam na tvom mestu i da si uopsteno veci Grobar od mene ne verujem ali necemo da zalazimo u te stvari. To je prikazano kao najveca bruka kluba iako uopsteno nije , desilo se pa sta ... A ovo nije tema za to i necemo spamvoati a meni nemoj govoriti cega da se drzim Ovde sam bio i pre TE-a , ovde cu biti i posle TE-a.

Inace nisam mislio da ce Bilbao dobiti PSG , nekako ne mogu u Evropi nista da naprave Parizani. PSV okrenuo 1-0 na 1-3. Gledao sam Udine zadnjih 10 minuta , sviran je penal jer u akciji ranije po meni nije sviran cist penal 2 penala = 2 gola.

Originally posted by danijelkr View Post
      Osjecam se prozvanim, sine da ti ja malo pojasnim ja idem na utakmice sve domace i kad mogu gostujuce utakmice Sarajeva, a te floskule ako volis klub nije te sramota, drugom ti to prodaji. Mene ce biti sramota taj tren i recicu da necu sljedecu tekmu doci, ali dodjem jer volim klub.

izvinjavam sto sam otisao sa teme.
      E pa tu je razlika , i ja bih sigurno isao na utakmice da zivim u BG sve da igramo 2 ligu
      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Tema je trenutno Liga Evrope! A ne sramota Partizana.

Comment

• Ne vidim fakat koja je svrha ove diskusije . Ti Miko kazes da su bili ravnopravni s Tottenhamom veceras .. Mozda , jer nisam gledao utakmicu kazem mozda , ali statistika govori da je Tottenham bio mnogo opasniji , ali najbitnija stvar je sastav Tottenhama : Cudicini ; Rose , Bassong , Corluka , Walker ; Lennon , Livermore , Carroll , Dos Santos ; Pavlyuchenko , Defoe . Znaci , od ovih 11 igraca u prvoj postavi Tottenhama igraju Corluka i Lennon , i to ne uvijek , ako je stvarno ova vecerasnja utakmica neko mjerilo snage Tottenhama onda nemam rijeci ..

Da su igrali s onih 11 koji su igrali protiv Liverpoola ili Wigana stavili bi veceras bar 5 - 6 komada , ali Harry je davno rekao da je EPL prioritet i da ce ovdje sansu dobijati slabiji igraci ..
          https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

Na ovo pare ne bih stavio da sam na tvom mestu i da si uopsteno veci Grobar od mene ne verujem ali necemo da zalazimo u te stvari. To je prikazano kao najveca bruka kluba iako uopsteno nije , desilo se pa sta ... A ovo nije tema za to i necemo spamvoati a meni nemoj govoriti cega da se drzim Ovde sam bio i pre TE-a , ovde cu biti i posle TE-a.

Inace nisam mislio da ce Bilbao dobiti PSG , nekako ne mogu u Evropi nista da naprave Parizani. PSV okrenuo 1-0 na 1-3. Gledao sam Udine zadnjih 10 minuta , sviran je penal jer u akciji ranije po meni nije sviran cist penal 2 penala = 2 gola.

E pa tu je razlika , i ja bih sigurno isao na utakmice da zivim u BG sve da igramo 2 ligu

Poslao si par mejlova uzbunio neke ljude koje nije trebalo zbog tebe su bili banovani vazni clanovi ovog foruma i sad si jos umislio da mozes kako hoces sa bilo kim ovde, smarac si ti jedan tezak, samo prosipas neku pamet pises analize, idi bre na RTS ili na neku drugu indijansku televiziju pa trazi da ti daju posao strucnog konsulanta ne smaraj vise ovde i ne pravi se vazan, sreca je tvoja sto se ne pitam nista ovde, leteo bi brzinom svetslosti.

Comment

• Pustimo ga, ne vredi kad ne poznaje dovoljno ni klub za koji navija i necemo u off.

Mnogo interesantnih rezultata i iznenadjenja, vec sad se vidi da ce biti ludo takmicenje
              sigpic

Comment

• Gledao sam Totenhem-Samrok,ovi indijanci dali gol iz odbijanca iz jedninog suta na gol, a Totenhem onda pojacao i dao brza tri gola u 10.minuta,i u 65.minuti stali,da su trebali i htjeli trpali bi do vrha,ali cemu to kada su tri boda,tri boda,i sa 20-30%snage uzli ove pacere,a laksi trening odradili za vikend i mec sa Arsenalom.
                sigpic
                Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Napoli-Bayern Munchen kakv ce biti taj mec...Ajde malo vase prognoze...ja mislim da Bayern dobije taj mec u Neapola
                  >>>>>>>>GALATASARAY<<<<<<<<

Comment

• Veceras se Liga Sampiona vraca nakon 3-nedeljne pauze. Bice vrlo zanimljivo , pre svega treba izdvojiti mec Napolija i Bayerna , bice vatreno sigurno. Oba tima igraju leprsavo i to ce biti mec koji cu pratiti. Mislim da Bayern igra mnogo otvorenije ove meceve LS i da ce biti golijada u kojoj ce Bayern izaci kao pobednik. Takodje vrlo interesantan mec nas ocekuje u Francuskoj. Lil docekuje Inter , Nero-Azuri ocajnicki trebaju pobedu i ako ne ostvare 3 boda veceras a Trabzon uzme bodove CSKA bice u stvarnoj neugodnoj situaciji i dosta ce im se smanjtii sanse za prolaz. U Bazelu , domacini docekuju Benfiku. Prakticno mec koji ce odluciti o drugoplasiranom u ovoj grupi. Ako Bazel uzme 3 boda bice mnogo blizi ali ja prednost dajem Benfici. Mislim da su dosta uigraniji a i lepse igraju. I najneizvesniji mec po kladionicama je Dinamo i Ajax. Po meni je Ajax apsolutni favorit , Dinamo igra jako lose u LS i mislim da ce im Ajax bar 2-3 gola dati i mislim da ce biti odlican mec u kojem ce Ajax pruziti vise i upisati vazna 3 boda.
                    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Na RTS Napoli-Bajern...HRT utorkom ne prenosi (?)... Ima li još ko ili ostatak samo preko stream-ova?
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                        Na RTS Napoli-Bajern...HRT utorkom ne prenosi (?)... Ima li još ko ili ostatak samo preko stream-ova?
                        Ako nemas Arenu onda streamovi.
                        sigpic

Comment

• Napokon... Arena 2 daje Mancheste United.
                          FTV mi se zgadio kao televizija jer od pocetak sezone prenose samo City a svaku utakmicu iz Engleske lige koju igraju u terminu 16:00 prenose.. Iskreno, zaboli me nesto sto igra tamo Dzeko, hocu da gledam neku normalnu utakmicu koja moze dobiti epitet derbia a ne ekipu koju su toliko digli kao da su osvojili sve sto se moze osvojiti.

Comment

• CSKA rutinski protiv Trabzonspora, vode 2:0 85. minut, bravo braco!

A Dumbia ponovo strelac, zver.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
                              Napokon... Arena 2 daje Mancheste United.
                              FTV mi se zgadio kao televizija jer od pocetak sezone prenose samo City a svaku utakmicu iz Engleske lige koju igraju u terminu 16:00 prenose.. Iskreno, zaboli me nesto sto igra tamo Dzeko, hocu da gledam neku normalnu utakmicu koja moze dobiti epitet derbia a ne ekipu koju su toliko digli kao da su osvojili sve sto se moze osvojiti.
                              evo od onoga sto ja mogu pratiti danas :

RTRS-FTV - Man.City - Villarreal
                              Nova TV - Dinamo ZG - Ajax
                              RTS 1 - Napoli - Bayern
                              Arena 2 - Otelul - Manchester (multi-prenos ostalih meceva (svih) , golovi+sanse+zanimljivosti)
                              Arena 3 - Lille - Inter
                              Arena 4 - Dinamo ZG - Ajax
                              Kanal A - Real - Lyon

Comment

evo od onoga sto ja mogu pratiti danas :

RTRS-FTV - Man.City - Villarreal
                                Nova TV - Dinamo ZG - Ajax
                                RTS 1 - Napoli - Bayern
                                Arena 2 - Otelul - Manchester (multi-prenos ostalih meceva (svih) , golovi+sanse+zanimljivosti)
                                Arena 3 - Lille - Inter
                                Arena 4 - Dinamo ZG - Ajax
                                Kanal A - Real - Lyon
                                De druze ako planiras sve ovo pratiti, znaci da mozes jedva sastaviti 10. minuta gledanje neke tekme. Ja volim pratiti jednu tekmu kao covjek, mada mogu i dvije po potrebi. Ali sve vise od toga je meni pacenje...
                                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

Working...