Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Izvinjavam se za dupli post ali za ovo mora. Samrok vodi na WHL!!!

Evo odlicnog streama:

http://www.firstrowsports.tv/watch/8...ck-rovers.html
    sigpic

Comment

• Stavlja ga Totenhem cim udje na strim
      Pavlicneko!

Edit: Defo 2-1
      sigpic
      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Evo i drugi, skoro preslikan samo Defo.

Al sramota za Spurse sto su i jedan primili od ovih.
        sigpic

Comment

• Tako je Totenhem!

Comment

• Totenhem 2-1.Ipak Irci nece izdrzati
            Bilbao pred pobjedom protiv PSG-a.2-0 vode i PSG ima crveni.Fantastican gol je postigao Gabilondo,a drugi strijelac za Bilbao je bio Susaeta.

Comment

• 3-1 za spurse.. tako su mogli i odma a ne da me zivciraju.. lm uvaceno 4+ i sad mogu na spavanje

Comment

• Stadion Britanija ce uskoro postati ozbiljan fudbalski problem,sve su jaci i sve ih je teze dobiti svake godine tamo
                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Totenhem pobedio na kraju 3-1. Samrok ispada slab a sa nama 1-1 a sa proslogisnjim cetvrtfinalistima LS 3-1 , ocito nisu amateri Jos Totenhem u prvom timu 3-1 kuci a mi u BG sa njima 1-1 , i frka se digla Samrok ovo Samrok ono , videcemo sa Paokom kako ce biti
                  Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• I to je to,izgubi Lacio.I pored svih pojacanja zna se ko je najveci majstor,Roki!
                    sigpic

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                      Stadion Britanija ce uskoro postati ozbiljan fudbalski problem,sve su jaci i sve ih je teze dobiti svake godine tamo
                      Vec je postao, nece tamo skoro neko uzeti 3 boda.

Miko, ajde jos reci da je Samrok kvalitetan i da nije sramota sto smo ispali.
                      sigpic

Comment

• Steta za Lacio sto nije iskoristio prilike koje stvorio u drugom poluvremenu, a penal im u nadoknadi nije sviran. Miko ti nikako da svatis neke stvari, pa da je moje Sarajevo izgubilo od Samroka ja bi rekao da je sramota a Partizan je dosta bolja ekipa od nas. Trazenje nekog alibija u ''dobrim'' rezultatima Samroka sada su nemoc i veoma jadno pravdanje neuspjeha, znam najbolje bh. sportase koji se uvijek tako pravdaju.

Comment

• Ono je bio penal nad Skulijem,ali sta je tu je,bilo je sansi i steta sto nisu iskoriscene
                          sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                            Vec je postao, nece tamo skoro neko uzeti 3 boda.

Miko, ajde jos reci da je Samrok kvalitetan i da nije sramota sto smo ispali.
                            Ako neko igra protiv Totenhema ravnopravno po statistici ne moze biti los , nije me sramota Ako volis neki klub ne mozete biti sramota necega I kada pobedjuje i kada gubi budi uz njega
                            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Lacio ima retardiranog strucnjaka.Zasto je izbacio Klosea u 46. minutu?Otkad je Sise bolji golgeter od Mira?
                              Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                                Ako neko igra protiv Totenhema ravnopravno po statistici ne moze biti los , nije me sramota Ako volis neki klub ne mozete biti sramota necega I kada pobedjuje i kada gubi budi uz njega
                                Ti ces mi reci da li sam uz klub ajde molim te cuti. Bio sam na vise meceva nego sto si gledao. Uz Partizan sam a nisam uz Stanojevica i bagru iz uprave. Istoriju Partizana drzim u malom prstu, znam sve igrace i trenere koji su ostavili kakav-takav trag, sve pesme i rezultate i ti si nasao da mi pametujes o Grobarstvu. Samo se ti drzi TE-a i bice sve ok.

Statistika ne znaci nista, ima samo ponekad dobrih parametara u naprednim statistikama.

Ako te nije sramota najvece bruke kluba, to samo pokazuje koliko nisi svestan situacije.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X