Announcement

Collapse
No announcement yet.

Copa America 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E moj Leo,nemas desnu pa je nemas...

EDIT: Napravio 2 izmene a ostala ista formacija.

Izvinjavam se ovim putem Vladimiru Petrovicu Pizonu sto sam rekao da je najgori selektor na svetu.
    Last edited by Casiraghi; 07-07-11, 03:05.
    sigpic

Comment

• Dajte ga bre.Kakve brutalne kontre imaju ovi,kazem ja,da im je Borja da im pokaze kako se igra u zavrsnici
      sigpic
      http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Povredi se Burdiso,nek ubaci Iguaina umesto njega ili Di Mariu a Laveci moze da pokrije mesto stopera jer ako tako dobro kvari napad svoje ekipe,kako li ce tek onda protivnicke napade.

EDIT: Zaboravih da je Laveci izasao ali eto postavke za sledeci mec.
        sigpic

Comment

• Ladno sam prespao jesam propustio šta ?
          sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Iguain umesto Banege,ajde bre sad!
            sigpic

Comment

• Idem u drugu sobu da odgledam zadnjih 20 minuta -.- od vas očekujem da mi prepričate prvih 70
              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
                Idem u drugu sobu da odgledam zadnjih 20 minuta -.- od vas očekujem da mi prepričate prvih 70
                Odlican fudbal od strane Kolumbije i totalno unistavanje fudbala od strane selektora Argentine.
                sigpic

Comment

• Zivnuli su malo od kad je Pipita usao...
                  "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                  odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                  fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Ovde se ne zna ko je gluplji...
                    sigpic

Comment

• ccc,crni argentinci,Kolumbija je zasluzila sva 3 boda ali ko im je kriv za one sanse.Laku noc drustvo
                      sigpic
                      http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Nisam nešto impresioniran za ovih 20 minuta moram gledati reprizu sutra
                        sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Jadno , bijedno , ocajno .

Zahvalite se Bogu i Romeru sto ste uzeli i ovaj jedan bod ..

Sreca za Argentinu sto je Kostarika dosla s mladim timom prakticno , da nije mislim da bi i tu uzeli bod u najboljem slucaju ..

Pastore = 0 minuta u dvije utakmice
                          Di Maria = 30tak minuta u dvije utakmice
                          Higuain = 20 minuta u dvije utakmice

Nemam rijeci , svaka cast majstore !

Na kraju su cak i navijaci skandirali : Diego , Diego ..

A Guarinu svaka cast , sta im covjek radi , kao da s amaterima igra ... Dijeli onakve lopte , probacuje im kroz noge , navuce 3 - 4 igraca na sebe i izbori faul , svaka cast majstore !

Idem sad , laku noc ! ;)
                          https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Najbolja tekma do sada, steta sto je zavrseno bez golova. Argentina bolja u drugom delu drugog poluvremena, do tad Kolumbija odusevila, steta sto nisu dali bar jedan gol, zasluzili su.

Zadnje dve utakmice unele malo zivosti u prvenstvo, nadam se da ce se nastaviti u tom ritmu

Comment

• Tesko je naci rec da se opise igra Argentine danas... u svakom slucaju smesi im se joj jedan neuspeh ukoliko ne dodje do drasticnih promena, pre svega tu mislim na postavu. Laku noc!
                              "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                              odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                              fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Comment

Working...
                                X