Announcement

Collapse
No announcement yet.

Copa America 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Previse oprezno igraju i jedni i drugi, nista specijalno za sada, smor utakmica.

A ukoliko odigraju nereseno, Urugvaju pobeda od 2 razlike donosi 1. mesto.
    sigpic

Comment

• Ma to momci

Zasluzeno u potpunosti ;)
      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Kakav duel sunce ti, Urugvaj-Argentina, auuuuu.....

Ali sta je Urugvaj sinoc sve promasio, trebali su barem jos 2 gola dati, a i Meksiku opravdano ponisten gol....Odlicna utakmica bila.
        Last edited by D-Wade; 13-07-11, 11:42.
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ono sto su sinoc promasili Suarez i pogotovo Forlan je necuveno

Nadam se da ce Argentinci odigrati kao protiv Perua i otici dalje

Comment

• Ja mislim da ce tekma biti odlicna, a ako Argentina bude igrala kao u prosloj tekmi mislim da prolaze sigurno. Urugvaj na ovoj Copi jednostavno promasuje previse sansi, nema toga protiv najjacih.

Jos samo da veceras Brazil odradi posao kako treba.
            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
              Ja mislim da ce tekma biti odlicna, a ako Argentina bude igrala kao u prosloj tekmi mislim da prolaze sigurno. Urugvaj na ovoj Copi jednostavno promasuje previse sansi, nema toga protiv najjacih.

Jos samo da veceras Brazil odradi posao kako treba.
              Kontam da ce Brazil zasrat veceras....
              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Ma ne vjerujem .

Ekvador je bio vise nego jadan u prve dvije tekme , ne smije Brazil ovo propustiti , ja kontam da ce ih dobiti i to da ce sve rijesiti u prvom poluvremenu , ali vidjet cemo . ;)

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                  Ma ne vjerujem .

Ekvador je bio vise nego jadan u prve dvije tekme , ne smije Brazil ovo propustiti , ja kontam da ce ih dobiti i to da ce sve rijesiti u prvom poluvremenu , ali vidjet cemo . ;)
                  Ma to je samo neki pogani osjecaj.

Nadam se da ce ih rastaviti Brazilci...
                  Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Urugvaj jeste promasio mnogo sansi protiv mehiha, ali je mocna ekipa(nece biti favorit protiv argentine al ce imati neke sanse..moraju da prorade forlan i suarez-ne verujem da ce bas dve utakmice onakve sanse prokockavati..ali treba protiv gaucosa praviti sanse(( ) Ajmooooo urusi !!!!!
                    p.s.Zasto sinoc nije igrao Kavani ?? nisam ga ni na klupi video

Comment

• Urusi na mene ostavili jako dobar utisak-ipak !! Steta sto se ovakav derbi igra u 1/4 finala.....
                      beci je spektakl kad se favoriti sastanu u samoj zavrsnici, pa ako neko i trsne a ok odigra ostaje bar tekma za trece mesto....
                      a ovako-ko ispadne dozivljava debakl na prvenstvu, koje im jako znachi

Comment

• Ovo prvenstvo za sada nije opravdalo očekivanja ni malo!

Ajde nek Čile osvoji ovo pa makar malo da budem zadovoljan ovim prvenstvom
                        IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                        ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                        C'E SOLO L'INTER

Comment

• To sto su Argentinci pobedili 3 0 Riku ne znaci ama bas nista,jer se Urugvaj i ovi ne mogu porediti po kvalitetu.Tipujem na Urugvaj,dobro ce ih zatvoriti na sredini i razvijati ubitacne kontre isto kao sto su to (fenomenalno) radili Kolumbijci.Kostarikance ne racunam,nego da ih vidim sada protiv polufinaliste SP...

Comment

• Zar je moguce da samo ja gledam?
                            Samo da prijavim da je Paragvaj preokrenuo i da vodi sada 2:1.Strelac drugog gola je Lukas Barios.Pre njega gol za Venecuelu je dao Hoze Salomon Rondon, a za Paragvaj Antolin Alkaraz.
                            Last edited by Ricma; 14-07-11, 00:53.

Comment

• Sad sam se i ja ukljucio. Lomi ih Paragvaj polako.
                              sigpic

Comment

• Treba im gol razlika za prvo mesto.Ako ostane ovakav rezultat nemaju cemu da se nadaju, posto mislim da ce Brazil barem 3 gola utrpati Ekvadoru.

Comment

Working...
                                X