Announcement

Collapse
No announcement yet.

Copa America 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Na kraju ce ih usrati.Kako ja vidim,ovo ce Cile lagano da osvoji
    sigpic
    http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Odusevili su me Kolumbijci u ovih 45 minuta,obozavam kad neko ide na 3 boda protiv favorita.

Ostaje da vidimo da li ce se Kolumbiji osvetiti promasene sanse,ili ipak Batisti to sto je glup.
      sigpic

Comment

• Nema bez sredine terena nista... dokle god bude drzao Pastore-a na klupi igre nece biti.
        "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
        odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
        fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Bolje bi vodio Argentinu nego Batista i Maradona zajedno.
          TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Kad se setim samo kako su odigrali proslu Kopu do finala,bukvalno savrseno.
            sigpic

Comment

• Kolumbija dosta bolja, nisu dosli da se brane, shvatili ljudi da mogu lagano do pobede. Jedina mana je sto imaju odlicnog napadaca, al ne znaju kako da ga iskoriste, Falcao je dosta odsecen.

Argentina je blago receno katastrofa u odnosu na to kakvim igracima raspolazu. Pa oni su pozvali 6 vrhunskih napadaca, a igraju sa tri zadnja vezna, koji ni ne obavljaju posao kako treba s obzirom kolko sansi ima Kolumbija.

Dobra je tekma, cekam da im zuti uvale 2 komada u drugom delu

Comment

• Comment

• Originally posted by tricohitalo View Post
                  Zna li neko �ta bi mogao da bude problem? Gledao sam prvo poluvreme neko vreme na sopcastu, net mi je kablovski 6144/512, ona skala kad učitava je redovno bila 90-100%, ali je skoro non-stop seckalo, a na svakih 60 sekundi skroz zakucavalo
                  Samo pogledaj linkove sa prethodnih strana i nadji odgovarajuci,svi odlicno rade i extra slika.
                  sigpic

Comment

Zna li neko �ta bi mogao da bude problem? Gledao sam prvo poluvreme neko vreme na sopcastu, net mi je kablovski 6144/512, ona skala kad učitava je redovno bila 90-100%, ali je skoro non-stop seckalo, a na svakih 60 sekundi skroz zakucavalo
                    Sto gledas preko SopCasta, nije slika nista bolja od veetle-a ili tube-a. Imam ja isti net pa mi SopCast ponekad zabada...
                    "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                    odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                      Samo pogledaj linkove sa prethodnih strana i nadji odgovarajuci,svi odlicno rade i extra slika.

Comment

Hvala, na�ao sam jedan extra veetle. A lud sam bez argentinskih komentatora, naročito onih sa TyC sports, obo�avam ih pa uglavnom zbog njih stalno gledam preko sopcasta, ali �ta je tu je, hvala jo� jednom.

Ostavio sam ja link sa YT i tu imas opciju za Argentince a evo ti jos jedan odlican gde isto imas opciju.

http://jaimworld-tv.blogspot.com/
                        sigpic

Comment

• Meni samo nije jasno kako je igra Argentine ovako nepovezana,ne mogu vise od tri pasa odigrat' kako treba
                          Jepes odlican
                          sigpic

Comment

Hvala, na�ao sam jedan extra veetle. A lud sam bez argentinskih komentatora, naročito onih sa TyC sports, obo�avam ih pa uglavnom zbog njih stalno gledam preko sopcasta, ali �ta je tu je, hvala jo� jednom.
                            Evo ti TyC Sports http://veetlesportshd.blogspot.com/2...channel-1.html

Probao sam i SopCast, ne secka mi, probaj da skines najnoviju 3.3.2 verziju.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                              Meni samo nije jasno kako je igra Argentine ovako nepovezana,ne mogu vise od tri pasa odigrat' kako treba
                              Jepes odlican
                              Pogledaj Lavecija i Teveza i bice ti sve jasno.Ovo je nenormalno koliko su lopti prodali
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
                                Sto gledas preko SopCasta, nije slika nista bolja od veetle-a ili tube-a. Imam ja isti net pa mi SopCast ponekad zabada...

Comment

Working...