Originally posted by Krle
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Letnji prelazni rok 2011-Vesti,spekulacije,komentari
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
-
Jon Arne Rise se vratio u Premijer Ligu.Od ove sezone branice boje Fulama.
Bivsi golman Hambuga, Frank Rost, preci ce u redove Njujork Red Bula.
Golma Espanjola i kamerunske reprezentacije novi je golman Rome.Presao je za sumu od 1,6 miliona evra.
Kijeron Dajer trebalo bi da potpise ugovor sa QPR-om.
Milan Jovanovic je blizu prelaska u Anderleht.
Majkl Enemalo, tehnicki direktor Celzija, je izjavio da nece traziti zamenu za Esjena.
Ciprian Marika je napustio Stutgart i najverovatnije ce nastaviti karijeru u ekipi Lokomotive iz Moskve.
Reprezentativac Engleske za uzrast do 21 godine Nejtan potpisao je novi ugovor sa Aston Vilom.
Uprava Svonsija odustala je od pregovora sa reprezentativcem Engleske Robertom Grinom.
Comment
-
http://www.sportske.net/vest/medjuna...ona-45903.html
Ako je verovati ovima ode Ganso u PSG a zele i Meneza, Luizaoa, Lukaša bogami bice PSg veoma konkurentan....There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ma zavrsice na kraju Sneijder u United-u...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Kazu da ce Modric u Chelsea za 30 miliona funti....
A na drugom sjatu sam nasao da ce Ganso u Milano ili za 40 mil u Anzhi... ne zna se ko pije a ko placaThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostKazu da ce Modric u Chelsea za 30 miliona funti....
A na drugom sjatu sam nasao da ce Ganso u Milano ili za 40 mil u Anzhi... ne zna se ko pije a ko placaTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
-
Real ponudio 30 miliona za Falcaa....sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Aston Vila bi da dovede igraca Fiorentine Huana Manuela Vargasa kao zemnu za Dauninga koji odlazi.I spremaju ponudu za Parkera u iznosu od 7 miliona funti.
Inter je rekao da nisu zainteresovani za Artura Vidala.Nadam se da ce ipak da zavrsi u Milanu ili Juventusu.Svejedno mi je, samo da ne zavrsi u Bajernu.
Vucinic ce najverovatnije da napusti Romu, samo je pitanje gde ce da zavrsi.
Po recima Daily Mirror, Kejhil je blizu prelaska u Celzi.
Ako je verovati Corriere dello Sport i Juventus i dalje pregovara o prelasku Misela Bastosa.
Felipe Melo bi mogao da predje u Viljareal, a time i da bude ukljucen u transfer Djuzepe Rosija.
Comment
-
Vidis, ja bih pre uzeo Aguera nego Falcaa.....Dobar je on napadac, ali je meni Kun bolji izbor od njega.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment