Announcement
Collapse
No announcement yet.
Letnji prelazni rok 2011-Vesti,spekulacije,komentari
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
osim zervinja dolazi li neko 100% u arsenal samo citam glasine nista sigurno ?
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostSamo mi nije jasno zasto ga vise ne puste,bas je dosadno citati jedno te isto godinu i po dana,previse je...sigpic
Comment
-
Pokazuje kakav su klub,kad igrac hoce da ide iz kluba ti mu samo kazes izvoli,hvala ti za sve sto si uradio nama nije potreban neko ko ne zeli igrati za klub,a oni levati mu daju kapitensku.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Nije ništa novo ovo da Tevez hoće da napusti Siti...
Manćini je priznao da je ponudio Inteu trampu Tevez-Eto'o ali je Morati odbio. Čelzi bi možda mogao da krene po Teveza, imaju para a i trebaće im napadač ukoliko ode Anelka (gotovo sigurno) a možda i Drogba... Ali možda Tevez hoće da ode iz EngleskeIO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Vojvodina je prodala Mojsova Dinamu iz Moskve za 3 miliona evra.Lepe su to pare, ali dalje od treceg kola LE nece proci.
Dejvid Mojes zeli Zigica u svoju ekipu i licno mislim da bi bilo i vise nego dobro da tamo predje i igrac takvog kalibra zele u Evertonu, posto naravno ne mogu da dovedu Krauca.
Koentrao ce da potpise petogodisnji ugovor sa Realom.
Comment
-
Real dovodi Coentraa za 27M funti.
Tevez saga se nastavlja, te ide te ne ide, OMFG. City sad kaze da ga nece pustiti za manje od 50M funti, nznm ko ce to da plati, Real je prakticno jedina opcija, osim ako se ne dogovore sa Interom/Milanom/Juveom za neki deal pare + igrac za Teveza.
Villas Boas sada razmatra da li da dovede Scotta Danna, ili ipak Pepea, mislim da m ne treba nijedan ni drugi, nego neka se on fokusira na kreativne veznjake i ofanzivno desnog beka, jer s stoperske pozicije pokrivene, kao i napad.
Stefan Savic prelazi Man City.
Adel Taraabt sve blizi PSG-u.sigpic
Comment
-
Nemci su rešili da pomrse račune PSŽ i Milanu Biševcu. Iako su se "sveci" još ranije sve dogovorili sa srpskim reprezentativcem, a nedavno i visinu obeštećenja sa Valensijanom, moguće je da zaista dođe do veleobrta. Naime, najpre je Šalke upleo prste, a sada se pojavio i Štutgart. Bundesligaši žele da iskoriste situaciju što je došlo do pada obeštećenja i "otmu" defanzivca pariskom klubu.
U Valensijenu zadovoljno trljaju ruke, jer su dobili priliku da izvuku više od 3,2 miliona evra koliko je trenutno obeštećenje za Biševca.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Miko, kasnis.Samo pogledaj par postova dole.
Salke i Atletiko Madrid se bore za potpis golmana Palerma Salvatorea Sirigua.
Milan je doveo 18-godisnjeg Portugalca Rikarda Fereiru.Dolazi iz Porta i nije bio pod ugovorom, pa ga je Milan doveo bez obestecenja.
Lacio je doveo Federika Marketija iz Kaljarija i placen je 5,2 miliona evra.
Inter je sve blizi potpisa Banege
Armanda Traorea, igraca Arsenala, prate ga nemacki klubovi Verder i Hamburg.
Lotito je izjavio da bi Zarate mogao da napusti Lacio.
Asamoa Gijan bi mogao da napusti Sanderlend zato sto mu je stigla jedna zanimljiva ponuda.Pretpostavljam da je zainteresovani PSZ.
Nakon par dovedenih igraca iz Celzija, a sve ih je pozajmio,sledeci koji se pominje je Gael Kakuta s tim da njemu hoce da otkupe ugovor.Uz njega zele u timu i Pera Ciljana Skjelbreda iz Rozenberga.
Pavlicenko je izjavio da nece preci u Anzil.
Igrac Totenhema, Djovani Dos Santos, razmislja Rasing kao opciju nastavka njegove karijere.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostMiko, kasnis.Samo pogledaj par postova dole.
Salke i Atletiko Madrid se bore za potpis golmana Palerma Salvatorea Sirigua.
Milan je doveo 18-godisnjeg Portugalca Rikarda Fereiru.Dolazi iz Porta i nije bio pod ugovorom, pa ga je Milan doveo bez obestecenja.
Lacio je doveo Federika Marketija iz Kaljarija i placen je 5,2 miliona evra.
Inter je sve blizi potpisa Banege
Armanda Traorea, igraca Arsenala, prate ga nemacki klubovi Verder i Hamburg.
Lotito je izjavio da bi Zarate mogao da napusti Lacio.
Asamoa Gijan bi mogao da napusti Sanderlend zato sto mu je stigla jedna zanimljiva ponuda.Pretpostavljam da je zainteresovani PSZ.
Nakon par dovedenih igraca iz Celzija, a sve ih je pozajmio,sledeci koji se pominje je Gael Kakuta s tim da njemu hoce da otkupe ugovor.Uz njega zele u timu i Pera Ciljana Skjelbreda iz Rozenberga.
Pavlicenko je izjavio da nece preci u Anzil.
Igrac Totenhema, Djovani Dos Santos, razmislja Rasing kao opciju nastavka njegove karijere.
Mislim da bi bilo dobro za Gyan-a da ode u PSG, koji evo p osvemu sudeci ce sastaviti solidan tim koji ce se boriti za prvaka Francuske naredne sezone.
A ovaj Arnesen pokrade sve zivo iz Chelsea-ja, covjek odvede sve mlade igrace...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment