Announcement

Collapse
No announcement yet.

Letnji prelazni rok 2011-Vesti,spekulacije,komentari

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
    Real uzima LS.
    Tako je MVP brate moj.
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
      Mamba, mojne ti meni tu izigravati poznavaoca nemackog....

Salim se ja naravno, dobar je Mamba (ne mogu lose o drugu ), ali ozbiljno, Dortmund je meni glavni favorit, pogotvo zato sto su igrali vrhunski i kada se Sahin povredio. A, prodali su za sada samo njega.

Da ne bude off....

Inter nece prodati Maicon-a.
      http://www.goal.com/en/news/11/trans...in-at-the-club

Milan doveo izgleda Ricarda Ferreiru iz Porta...

http://www.goal.com/en/news/11/trans...erreira-report

Neymar-ov otac ujedno i njegov agent je rekao da ce Neymar nakon Copa America-e objaviti gde ce nastaviti karijeru.

http://www.goal.com/en/news/11/trans...ure-after-copa
      A Neijmar izjavio da ostaje u Santosu do isteka ugovora...

Comment

• Velez potvrdio. Ricky Alvarez u Interu za sumu od skoro €12m. Velez je zadržao 10% vlasništva nad igračem...

http://www.velezsarsfield.com.ar/fut...05/215203.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Ricardo_Gabriel_Álvarez

Gotovo je bilo sigurno da ide u Arsenal ali je ipak Inter uspeo da ga dobije
        IO NON RUBO IL CAMPIONATO
        ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
        C'E SOLO L'INTER

Comment

• Pablo Pjati u Valensiji,vrlo moguce da je doveden kao zamena za Matu koji bi mogao da ode.
          sigpic

Comment

• I dodje kod nas
            Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
              Real uzima LS.
              videcemo

za LS nzm.. ali Seria A Milan osvaja ;)
              Last edited by Casiraghi; 06-07-11, 23:06.
              FORZA MILAN!!

Comment

• Sidni Govu je potpisao dvogodisnji ugovor sa novim francuskim prvoligasem Evijanom.
                Milan i Fiorentina spremaju ''trejd''.U pravcu za Milan trebao bi da podje Rikardo Montolivo, a za Firencu Antonio Kasano.
                Mancester Junajted sprema 38 miliona evra za Snajdera.
                Ako Luka Antonini napusti Milan, kao njegova zamena spominje se Balzareti iz Palerma.
                Spartak iz Moskve je doveo igraca Ajaksa Demija De Zeuva.Transfer ih je kostao 6 miliona evra.
                Bivsi portugalski reprezentativac Manis je napustio Sporting.
                Udineze zeli da dovede Djovanija Dos Santosa.
                Bastos bi mogao da predje u Celzi.
                Bolton je dao deset dana Arsenalu da posalje ponudu od 17 miliona funti za Gerija Kejhila.
                Kolumbijac Zapata ce da napusti Friuli i ima da se preseli na El Madrigal.Tako je, uskoro ce biti novi igrac odbrane u Viljarealu.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                  Sidni Govu je potpisao dvogodisnji ugovor sa novim francuskim prvoligasem Evijanom.
                  Milan i Fiorentina spremaju ''trejd''.U pravcu za Milan trebao bi da podje Rikardo Montolivo, a za Firencu Antonio Kasano.
                  Mancester Junajted sprema 38 miliona evra za Snajdera.
                  Ako Luka Antonini napusti Milan, kao njegova zamena spominje se Balzareti iz Palerma.
                  Spartak iz Moskve je doveo igraca Ajaksa Demija De Zeuva.Transfer ih je kostao 6 miliona evra.
                  Bivsi portugalski reprezentativac Manis je napustio Sporting.
                  Udineze zeli da dovede Djovanija Dos Santosa.
                  Bastos bi mogao da predje u Celzi.
                  Bolton je dao deset dana Arsenalu da posalje ponudu od 17 miliona funti za Gerija Kejhila.
                  Kolumbijac Zapata ce da napusti Friuli i ima da se preseli na El Madrigal.Tako je, uskoro ce biti novi igrac odbrane u Viljarealu.
                  Masala, Manchester odlucio dovesti jednog odlicnog organizatora, i sumnjao sam da ce oni ponuditi vise od 30 miliona, ali za Sneijdera i treba toliko ponuditi, vrijedi svaki cent.

A ovo sam se iznenadio, bas sam jutros procitao da bi Bastos mogao u Chelsea, zar on nije trebao u Juventus preci?
                  Svakako bi bio zadovoljan da dodje Bastos.
                  Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Nije Bastos los igrac ali nisam siguran sta ce on Chelsea-u,mnogo volim tu ekipu i nadam se da ce se oni "osvjeziti" drugacijim igracima nego sto je Bastos...
                    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                      Nije Bastos los igrac ali nisam siguran sta ce on Chelsea-u,mnogo volim tu ekipu i nadam se da ce se oni "osvjeziti" drugacijim igracima nego sto je Bastos...
                      Nije on star 27. godina...a mogao bi igrati poziciju Malouda-e
                      Ali ja msm da ce na kraju Modric zavrsiti u Chelsea-ju!
                      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                        Masala, Manchester odlucio dovesti jednog odlicnog organizatora, i sumnjao sam da ce oni ponuditi vise od 30 miliona, ali za Sneijdera i treba toliko ponuditi, vrijedi svaki cent.

A ovo sam se iznenadio, bas sam jutros procitao da bi Bastos mogao u Chelsea, zar on nije trebao u Juventus preci?
                        Svakako bi bio zadovoljan da dodje Bastos.
                        Dali su skoro toliko para za Berbatova.Bas ih je tada odrao Totenhem.
                        Bastos nece biti odveden zato sto se ne uklapa u Konteovim planovima.
                        Aktuelan je sada Arturo Vidal za koga su ponudli 21 milion evra.I mislim da ce ga najverovatnije dovesti.

Comment

• Ma nisam ni mislio na godine...

Sto se Modrica tice,danas sam procitao informaciju da mu nece dozvoliti da ode,ali je on ipak konkretniji igrac u vezi od Bastosa...neovisno o tome sto ne igraju istu poziciju

Predsjednik Tottenhama Daniel Levy trebao bi u idućih 48 sati razgovarati sa hrvatskim nogometnim reprezentativcem Lukom Modrićem (25) i jasno mu dati do znanja da ga nema namjeru pustiti iz Spursa, objavili su danas engleski mediji.

Daniel Levy je već ranije rekao da nema te cijene za koju bi Modrića prodali Chelseaju, ili nekom drugom klubu. Engleski mediji navode kako Levy neće popustiti niti ako Modrić zatraži transfer.

#the return

Comment

• Nisam siguran da li je neko napisao da je Valeri Bojinov presao u Sporting Lisabon...iz Parme

Federico Marchetti i Lorik Cana stigli u Lazio

#the return

Comment

• Pisem ja.Bozinova nisam spomenuo, al ovu dvojicu valjda jesam zapisao
                              Evo jedan svez transfer.Dzonatan Pitrojpa, fudbaler Hamburga, presao u Ren za 4 miliona evra.

Comment

• Ne mogu Maricu sa tobom da se nosim brz si kao vjetar,ipak Neymar hoce da ostane,ali sacekajmo jos malo

http://www.marca.com/2011/07/06/futb...309970658.html

#the return

Comment

Working...
                                X