ElBiDzej, nemoj da ureknes LA-a, igrao je prosle sezone u svim tekmama.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Originally posted by ЕлБиЏеј View PostMa kakvi zdrav, nema teorije. Tu jadnu, supposed to be full of talents ekipu je zaposeo duh iz Paranormalne Aktivnosti, ukleti su samo tako.
Ali, da su svi na okupu, bila bi to top 5 ekipa decenije.
Jadni sigurno nisu, a da su ukleti to ne znam.
Ali jedno znam, play off su team.sigpic
Comment
-
Nece Knicks-i igrati run and gun kosarku ove godine...
http://www.nba.com/knicks/video/2011...s=iref:nbahpt1
Trazite dole klip..."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
@Reise
Znaš da si uklet kada ti se u vremenu centarske suše, ako mogu tako da se izrazim, najtalentovaniji bigman u NBA-u povredjuje x puta i kada ti najkompletniji SG uz Kobe-a i Manu-a doživi istu sudbinu. Ne kažem da su jadni u smislu loši, nego jadni jer su prošli kroz takva sranja.
Comment
-
Originally posted by nucleog View PostSta mislite o sansama Phx Sunsa ove sezone? Niko ih ne pominje,niti ih uzima za ozbiljno,a radi se o veoma opasnoj ekipi. Ako budu zdravi,mogu da igraju protiv svakoga egal. Petorka Nash,Brown,Hill,Gortat i Fray uopste ne izgleda lose..
Sto se tice Sunsa... Opasni mozda, ali realno nisu blizu PO. Ima tu dosta kvalitetnih ekipa na zapadu, namucice protivnike, ali nemaju sanse za neke ozbiljnije rezultate.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Dobrodos'o...
Lepa su ekipa Sunsi, ali nakon odlaska Amare-a puno toga se promenilo. Izgubili su glavnu napadacku opciju (svi znamo koliko je Nash-Stoudemire p'n'r znacio Sunsima i koliko ga je u stvari Gentry i forsirao), te se previse oslanjaju na sut za 3.
Imaju 3 plejmejkera, ali su tanki na SG-u. Otisao je i Pietrus, Lopez je rupetina, Warrick takodje, sa Childress-om ne znam ni sta se desava...
S obzirom na broj kvalitetnih timova na Zapadu, ne verujem da mogu doci do Plejofa.
Comment
-
Originally posted by nucleog View PostSta mislite o sansama Phx Sunsa ove sezone? Niko ih ne pominje,niti ih uzima za ozbiljno,a radi se o veoma opasnoj ekipi. Ako budu zdravi,mogu da igraju protiv svakoga egal. Petorka Nash,Brown,Hill,Gortat i Fray uopste ne izgleda lose..
Dobrodosao na forum, nadam se da ce ti biti prijatnosigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Sarver jeste skrtac,svi novi igraci su potpisali jednogodisnje ugovore,znaci ceka se jun i sprema lova za leto.. Pratim Sunse godinama i cini mi se da u poslednjih 10 sezona nisu imali duzi roster sposoban da igra. Mnogi potcenjuju Browna,njemu ce stil u Arizoni odgovarati savrseno. Nash i Hill su jos uvek zveri,Gortat je top 3 od centara na zapadu,a Fray im daje nevidjenu sirinu u napadu sa svojom rukom za 3. Tu je i Dudley,RoLo,pa twin Morris,Childres,mislim da imaju dovoljno igraca da drze uvek visok tempo. Doveli su i novog defanzivnog trenera,mogli bi biti bolji i u tom segmentu. Ili da se vrate na zonu,kojom su stigli do finala konferencije pretprosle sezone.. U razbijenoj i tektonski poremecenoj WC,mislim da imaju dobre sanse za playoff.
Comment
-
Svakako da postoje sanse za playoff, na zapadu je sto kazes ludilo, ali u trenutnoj konstalaciji stvari na papiru ja ih realno ne vidim tamo. Ali, opet, ko je mogao predvideti da ce se Memphis naci tamo gde se nasao prosle sezone, posebno sa povredom Rudy Gay-a. Ukoliko se brzo uigraju i uklope, sve je moguce.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by trigger View PostHill je otisao u indianu.
Po meni Hill je bolji od Forda ;)Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Biyombo nije uspeo da "trijumfuje" na sudu i nije dobio dozvolu da ide u NBA, tako da Charlotte ostaje bez njega najmanje ove godine.sigpic
Comment
Comment