Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• lakersi sigurno spremaju nesto

edit:ne predaju se oni lako
    "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• http://www.sportklub.info/rouzu-94-m...za-novi-ugovor

Jbt,pa ovi vlasnici su stvarno prsli,ako daju toliko...

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
        http://www.sportklub.info/rouzu-94-m...za-novi-ugovor

Zasluzio je svaki cent. Bez njega, Bullsi su realno tim koji se bori za PO, sa njim su prvi u Ligi prosle godine i medju favoritima ove i narednih godina. Ja bih mu dao i vise da trazi.
        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
          Zasluzio je svaki cent. Bez njega, Bullsi su realno tim koji se bori za PO, sa njim su prvi u Ligi prosle godine i medju favoritima ove i narednih godina. Ja bih mu dao i vise da trazi.
          Pa nisam ja rekao da je los igrac nego da su vlasnici prsli sto toliko para daju igracima...

Comment

• ako brown ima 7 miliona za godinu dana onda rouz ovo u potpunosti zasluzuje
            "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

Pa nisam ja rekao da je los igrac nego da su vlasnici prsli sto toliko para daju igracima...
              Veruj mi ako postoji skrt vlasnik onda je to u Bulssima, Jerry Reinsdorf mnogo vise ulaze u bejzbol fransizu White Sox nego u Bullse.
              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

http://www.sportklub.info/rouzu-94-m...za-novi-ugovor

Odoh i ja uzeti loptu pa po celi dan gadjati u kos , mozda za 10 godina i zavrsim na draftu ... Salu na stranu , evo mojih prognoza za Nedelju :

Boston vs New York

Kakav pocetak sezone u MSG-u , New York ima vrlo jak tim a Bostonu je ovo poslednja sansa da uzme jos jednu titulu , Garnet,Alen,Pirs i ekipa su polako u godinama i ako zele jos jedan prsten morace krvavo da se narade ove sezone. Ovo je uglavnom isti tim kao prosle godine uz par promena ali glavnica je uglavnom tu ... New York se dosta pojacao , stigli su Bibby i Chandler kao zvucnija pojacanja a sa Anthonyem i Stoudemireom tim deluje stvarno zastrasujuce , moje misljenje je da ce NYK doci do pobede

Miami vs Dallas

1.kolo = finale 2010-2011 , auuu kakav mec za pocetak sezone. Dallas je promenio strukturu tima ali uglavnom tu su ostali igraci sa preko 30-ak godina. Kidd-Terry-Matrix-Nowitzki-Haywood , to je uglavnom isti tim kao prosle godine s time da Haywood sada dolazi u tim umesto Chandlera. Pojacanje je i Vince Carter ,iako u poznim godinama , jos ima sta da kaze. Odom je takodje zasao u godine i vrebace svoju sansu sa klupe. Da ne nabrajam , tim koji ce traziti cudo ove sezone , ali tesko da ce ga naci.
                Sa druge strane , napucani Miami = James,Wade,Bosh i druzina jedva cekaju pocetak nove sezone i nema boljeg mesta od Dallasa za osvetu. Bice sigurno napucani i zeljni osvete i po meni doci do pobede u 1.kolu

Chicago vs LA Lakers

Mozda i najneizvesniji od ova tri meca. Chicago na krilima Rosea ce hteti veliku pobedu a prvi mec za Mick Browna na klupi LA Lakersa. Lakersi se mozda cine najlosiji u zadnjih 5 godina i sigurno im nece biti lako ove sezone. Sem RIP-a niko drugi nije stigao u Chicago od zvucnijih pojacanja i uz Denga,Noaha i Boozera ovo ce biti paklen tim. Moj ishod je da ce biti vrlo neizvestan mec , da se igra u Cikagu dao bih prednost Bikovima ovako mozda Lakersi na zavrsnicu dobiju mec.
                Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Derrick je zasluzio svaki cent svog novog ugovora i tu se svaka prica zavrsava.
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• MVP regularne sezone zasluzuje i vise, samo sam cekao kad ce mu ponuditi dobar ugovor...;)
                    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                    -Jürgen Klopp

Comment

• Off - sad ce imati para za najkvalitetnije kraljice noci

Dajte bre ljudi,pricamo o jednom mvp-u,jednom lideru ekipe,buducem hall of fameru. Zasluzio je i tacka.

Comment

• Cisto da se zna, Pedja je pre nego sto objavio povlacenje rekao da je na stolu imao ponude Dalasa,Lejkersa i San Antonia (top timova),ali je naravno zbog zdravlja i konstatnih povreda ipak to odbio i penzionisao se.

Comment

• Vidim da je Pierce nesto povredjen i pod znakom pitanja je za nedelju. Valjda ce se oporaviti, jer Boston bez njega nema nikakve sasnse u MSG-u

Comment

• Kenyon Martin has agreed to a contract buyout with Xinjiang of the China Basketball Association, sources tell Y! Sports.

Odlicne vesti za nekog...
                            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Znaci ce Denveru samo za rotaciju, ipak ce startna cetvorka ostati Herington.

Comment

• Martin ne moze da se vrati u NBA sve dok se njegov tim ne zavrsi takmicenje u kineskoj ligi. Vest je vrlo zbunjujuca. I ne mora da znaci da ce zavrsiti u Denveru, on je slobodan agent i moze da potpise za bilo koji tim.

Comment

Working...