Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ernesto View Post
    Lakers-i nemaju ni backup za Kobe-a jer je Shannon otisao, ne znam je l` Kapono potpisao? Realno, u kur*u su.
    Stize Kapono, treba im jedan coskas u ekipi kad odbrane pocnu da skupljaju na Dwight-u.
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Kako stvari stoje, jedino resenje za Lakers-e je da kloniraju Kobe-a.
      "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
      odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
      fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• InsideHoops InsideHoops.com
        Maybe NOW the little-known Lakers will finally get some attention and maybe even a couple of fans.
        Kao sto rekoh sada drugaru, cist marketinski potez, Kada se Kobe povuce ostace mesta za jednog dobrog FA i dobrog MLE i Paul ce tek tada napasti titulu kao prvi igrac Lejkersa, dok je Kobe tu i njegovih 25 miliona, nemaju sanse.

Comment

• @Lenjivac

Ja licno ne mislim tako, LAL nece imati nikakvu klupu, dok je klupa Majamija mnogo bolja. Ako dodje i Dwight, u utakmicama Miami - LAL, navijacu za Miami (iako sam navijac Bostona), jer mi je dojadilo da sve trpaju u Lejkerse. Usrano su prosli sa Gasolom, ako i sad usrano prodju, onda nek idu bestraga, nije zanimljivo..-.-'
          sigpic

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
            Kao sto rekoh sada drugaru, cist marketinski potez, Kada se Kobe povuce ostace mesta za jednog dobrog FA i dobrog MLE i Paul ce tek tada napasti titulu kao prvi igrac Lejkersa, dok je Kobe tu i njegovih 25 miliona, nemaju sanse.
            Pa to je tek za 3 godine. Gde ce da cekaju toliko... Pa nisu Mitch i Jerry nesposobni, naci ce oni neko resenje.
            "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
            odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
              Pa to je tek za 3 godine. Gde ce da cekaju toliko... Pa nisu Mitch i Jerry nesposobni, naci ce oni neko resenje.
              Ne postoji takvo, mogu sa velikim samopouzdanjem reci da su se fakersi, konacno, debelo, zajebali.

Comment

• Kako ce da kara Portland ove Lejkerse do iznemoglosti sa roatacijom. Kako imaju da se naredjaju na Pola i Brajanta, jos ako dodje Dvajt.
                sigpic

Comment

• Glavna fora na forumu, a verujem i sirom sveta medju fanovima je da postoje dve struje.
                  Jedna koja ne gleda ni levo ni desno, nego misli kako je ovo sve sto ce LA uraditi i da su oslabljeni ekstremno ovim trejdom.
                  Druga (u kojoj sam i ja btw), koja zna da ce Mitch i porodica Buss nesto uraditi, ali ne zna sta.

U svakom slucaju, poenta je da niko nema blage veze sta ce se konkretno dalje dogadjati.
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                    Ne postoji takvo, mogu sa velikim samopouzdanjem reci da su se fakersi, konacno, debelo, zajebali.
                    To dok sutra ne procitas da su Theo i Caracter otisli u Orlando za Dwight-a.

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                      Glavna fora na forumu, a verujem i sirom sveta medju fanovima je da postoje dve struje.
                      Jedna koja ne gleda ni levo ni desno, nego misli kako je ovo sve sto ce LA uraditi i da su oslabljeni ekstremno ovim trejdom.
                      Druga (u kojoj sam i ja btw), koja zna da ce Mitch i porodica Buss nesto uraditi, ali ne zna sta.

U svakom slucaju, poenta je da niko nema blage veze sta ce se konkretno dalje dogadjati.

Ma sta ce da urade Sta cemo ako pouzdano koleno Krisa Pola otkaze? Sta cemo ako pouzdano koleno Kobija Brajanta otkaze? Sta cemo ako pouzdana kolenA Endrua faking Bajnama oktazU? <3 u fakers.

Comment

• Originally posted by colke995 View Post
                        @Lenjivac

Ja licno ne mislim tako, LAL nece imati nikakvu klupu, dok je klupa Majamija mnogo bolja. Ako dodje i Dwight, u utakmicama Miami - LAL, navijacu za Miami (iako sam navijac Bostona), jer mi je dojadilo da sve trpaju u Lejkerse. Usrano su prosli sa Gasolom, ako i sad usrano prodju, onda nek idu bestraga, nije zanimljivo..-.-'
                        Ma pokupice oni neke igrace za klupu, imaju Fisera, stize Kapono, mogu dovesti VC-a za vet min...skarabudzice oni tu klupu nekako sa veteranima, po meni su oni favoriti, ali kao sto rekoh ako Dwight predje, krecem da navijam za Miami

Comment

• Zbog svega sto se danas izdogadjao, ja prosto ne mogu da cekam 25. decembar da bih gledao NBA, ove 2 nedelje ima da mi prolaze kao 2 meseca...
                          sigpic

Comment

• Ljudi,pricamo o Lakersima. Da li stvarno mislite da ce stati na ovome? Nacice oni nacin da se jos pojacaju.

Comment

• @Mac
                              To i mene zanima. Neka dovedu Dwight-a, ostali su bez pola tima, šta će izmajmunisati da popune roster koji će biti bolji od Oklahoma-e?

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                              sigpic
                              RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                              - 4xMVP -

Comment

• uh j**em ti ostao sam afk usred partije joj pisace mi leave pu! Damn u NBA!

Comment

Working...
                                X