Ja mislim da ekipe preko cap-a imaju samo onaj mini MLE koji je 3 miliona po sezoni i full MLE od 5 miliona po sezoni. Iskreno, cap me nikad toliko nije zanimao, ali bi trebalo da je ovako. Naravno, u S&T-u mogu da uzmu vecu platu na sebe, ali i tu bi trebala da postoje neka ogranicenja.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
-
Nemam pojma... Secam se da su Knicks-i pre par godina imali 110 miliona payroll, dovodili su sve i svakoga... kako, ne znam..."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Daj bre, sto je vise konkurencije to ce sladje biti kada se titula osvoji.
Lakers-i jos moraju da dovedu par igraca da mogu da se kolju sa OKC-em, koji je jos uvek glavni favorit na zapadu. Videcemo sta ce LAL sa visokim igracima...pa onda mozemo pricati o njihovim sansama za titulu, ne mogu CP3 i Kobe sami da pobede..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostZasto se nervirate meni je pao kamen sa srca, zamislite da su LAL ostali isti doveli za MLE tipa Butlera ili Roya ili Kirilenka a svi oni bi pristali da igraju za MLE u LAL jer bi to onda bio sampionski tim, ovo sad sto imaju je cirkus.) i nece dozvoliti da budu ovako oskrnavljeni u reketu. Sto rece Erni pre neki dan, Kobe ne moze bez jakih centara.
sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
I mene pocinje to da nervira,sta god pozele to i dobiju...ako lakersima uspije i to da dovedu dwighta navijacu za heat svim srcem samo da LAL ne osvoji!!! eto doveli su CP i neka ostave Bynama.Imace dva superstara i to je dovoljno da se smatraju kandidatima za titulu.Sada bi najrealnije bilo da Dwight dodje u Bullse,kad su vec pocele da se prave velike dvojke,trojke sto da ne!Mada to ce biti malo sutra pored onakvog menadzmenta...nebi bilo lose ni da Nene dodje u Chitown...
Comment
-
Zaboravih da napisem, sto se tice Bulls-a, njima treba bek koji moze sa Derrick-om i oni su odlicni. Jo, Deng i Booz uz Rose-a i dobru dvojku i batice, mogu da biju svakoga.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostLA je ovim trejdom realno izgubio, ali ne bi ga radili da nemaju jos nesto u planu. Nisu oni amateri kao Detroit (koji je uspeo da da 27 miliona Tayshaun-u za 4 godine) i nece dozvoliti da budu ovako oskrnavljeni u reketu. Sto rece Erni pre neki dan, Kobe ne moze bez jakih centara.
Mozda vrate Radmana hahahhaha
Comment
-
Lakers-i sa ovakvim rosterom trenutno nisu kandidati za titulu... Naravno, ako je istina da mozes da ponudis samo MLE ako si preko cap-a... Jedino ako Mitch izvede jos jedno cudo pa izvuce Dwight-a za Andrew-a..."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
Comment
-
Originally posted by Ernesto View PostLakers-i sa ovakvim rosterom trenutno nisu kandidati za titulu... Naravno, ako je istina da mozes da ponudis samo MLE ako si preko cap-a... Jedino ako Mitch izvede jos jedno cudo pa izvuce Dwight-a za Andrew-a...
Comment
-
ej
samo davi potsetim šta mije jedared pričo
ortak mi spasa:
kaže spasa
kaže
iu draftu
ai šire
najbolje se kotiraju embijejski igrači oni šta umeju da pravu dabli-dabli
a
isto tako takodžer
ion je kaže imo dabli-dabli učinak
sinoć kod svoje jagodinke itona gostujućem terenu
kaže
slakoćom
bijo ga veli baš krenijo šut pakako gođ dopali aon umbaci
vaš lutajući reporter tuta bugarin
eskluzivno za rumbliku kolorado cirkuz toes enbiej
nešta od draftiranju
i takoto
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostLA je ovim trejdom realno izgubio, ali ne bi ga radili da nemaju jos nesto u planu. Nisu oni amateri kao Detroit (koji je uspeo da da 27 miliona Tayshaun-u za 4 godine) i nece dozvoliti da budu ovako oskrnavljeni u reketu. Sto rece Erni pre neki dan, Kobe ne moze bez jakih centara.
Last edited by Freshman; 09-12-11, 00:52.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Inace o nekoj sestoj temi nadjoh ovo da potkrepim svoje tvrdnje:
http://espn.go.com/blog/truehoop/pos...in-crunch-time
Comment
-
Tim Tebow wants to play PF for the Lakers
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ko razume, shvatice.sigpic
Comment
-
Originally posted by FresHMaN91 View PostOjadjeni su za sada, ali kao sto kazes, imaju sigurno plan za frontcourt, pogotovo sto je Bynum susoendovan 5 meceva, tako da ocekujte vrlo brzo neki deal, ali ne i Howard-a, ne verujem da ga mogu dovesti..."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
Comment