Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ali Jamall i Shake and Bake + Derrick i njegov killer crossover. Imali bi najatraktivniji backcourt...

Comment

• Atraktivnost ne donosi titule... ;)
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by LejkerBoy View Post
        ali Jamall i Shake and Bake + Derrick i njegov killer crossover. Imali bi najatraktivniji backcourt...

Defanziva bato, uvek prvo taj aspekt sagledaj pre no sto uparis igrace.

Comment

• Originally posted by papekings View Post
          Videcemo sta ce vreme pokazati,ja iskreno verujem Geoff Petriu i siguran sam da radi dobar posao,ko je napravio kingse iz 2000?,pogledaj o kakvom se suteru radi! - http://www.youtube.com/watch?v=xL98m...feature=relmfu
          JJ je imao bolju koledz karijeru od Jimmer-a pa vidi ga sad gde je... suvi prosek.
          "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
          odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
          fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• One league official says there are seven NBA teams that have two stretches of 5 games in 6 nights this season. Good luck with that.
            Plus sto ce trening kampovi trajati svega dve nedelje sto je nedovoljno da igraci budu spremni za ovakav ritam, to znaci da ce biti mnogo povreda ove sezone. Za ocekivati je da ce timovi sa jakim klupama najbolje proci.

A vidim da njih dosta predvidja da ce prednost skracene sezone imati iskusniji timovi tipa Boston, San Antonio... pa oni ce poceti da se raspadaju po terenu kad budu trebali da igraju 5 utakmica za 6 dana

Comment

• Adelman je napravio te kingse,ova ti je bila dobra verovatno si bio tada mali pa se nesecas dobro!

Comment

• Ja mislim da ce Jimmer proci isto kao i Kyle Korver,ali siguran sam u to!Obadvojica su vrhunski suteri cak je i Korver bolji od Jimmera u nekim segmentima igre!

Comment

• Originally posted by lenjivac View Post
                  Plus sto ce trening kampovi trajati svega dve nedelje sto je nedovoljno da igraci budu spremni za ovakav ritam, to znaci da ce biti mnogo povreda ove sezone. Za ocekivati je da ce timovi sa jakim klupama najbolje proci.

A vidim da njih dosta predvidja da ce prednost skracene sezone imati iskusniji timovi tipa Boston, San Antonio... pa oni ce poceti da se raspadaju po terenu kad budu trebali da igraju 5 utakmica za 6 dana
                  Brate, nesplavare oni kao ovi nasi. Vecina njih je vec tri, cetiri meseca u treningu. Stvarno mislis da oni dolaze totalno nespremni na te trening kampove?
                  "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                  odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• @MVP

Cini mi se da je trener Brigham Young-a izjavio da Jimmer sa namerom nije igrao odbranu da bi izdrzao svih 40 minuta na parketu. Kruzila je ta prica.

Secam se da su na pre draft treninzima rekli da je sasvim solidan defanzivac.
                    Last edited by ЕлБиЏеј; 05-12-11, 19:59.

Comment

• Videcemo ne tvrdim ja nista!a da vas pitam posto vidim dole komentare vezane za T-Maca ,oceli zavrsiti u Bullsima,to je meni omiljeni igrac iz stare garde!

Comment

• Originally posted by ЕлБиЏеј View Post
                        @MVP

Cini mi se da je trener Brigham Young-a izjavio da Jimmer sa namerom nije igrao odbranu da bi izdrzao svih 40 minuta na parketu. Kruzila je ta prica.

Secam se da su na pre draft treninzima rekli da je sasvim solidan defanzivac.
                        Videces koliko smesno izgleda kad ga napadne prosecan NBA igrac.

Comment

• @young black

Samo sto je Korver klasican suter ciji je posao da trci oko blokova, dok je Jimmer neka cudna verzija volumer-a.

Comment

• Originally posted by ЕлБиЏеј View Post
                            @young black

Samo sto je Korver klasican suter ciji je posao da trci oko blokova, dok je Jimmer neka cudna verzija volumer-a.
                            Volume suter je bio na koledzu, sada ce njegova uloga biti znatno manja nego na BYU-u, a samim tim i nacin igre ce morati da menja.

Comment

• Ako cemo realno, mi jos ne znamo kakav je tip igraca Jimmer. Znamo samo da je vrhunski suter i da ima nenormalan range, a kako ce ga treneri koristiti u NBA-u ostaje da vidimo. Na koledzu je imao ulogu kakvu je imao, to svakako ne moze igrati u NBA-u.

EDIT: Lose sam se izrazio, htedoh reci jos ne znamo kako ce izgledati u NBA-u.
                              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
                                Brate, nesplavare oni kao ovi nasi. Vecina njih je vec tri, cetiri meseca u treningu. Stvarno mislis da oni dolaze totalno nespremni na te trening kampove?
                                A gde sam ja napisao da dolaze totalno nespremni? ;) Znam da vecina njih individualno trenira, ali 5 tekmi za 6 dana je previse. To prvenstveno govorim za ove starije igrace, ne mogu oni taj ritam da izdrze

Comment

Working...
                                X