Inace, gotovo vise od pola vlasnika moli Boga da igraci ne prihvate trenutnu ponudu. Toliko o konstalaciji stvari i stavu jebenog fosila Hunter-a da ovo nije fer deal. Bolji nece dobiti ni za zilion godina.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
-
Steve Blake!!! Steve Blake!!! Steve Blake!!! Steve Blake!!! Steve Blake!!!
Jeeeeeeeeebote, kako smo se smorili, za sta se hvatamo u pm...
Jedno je sigurno, ovo je zadnja sansa! Ne dogovore li se do srede, ode sezona.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by Dusan View PostKoliko treba da ih skupi Blake?
Btw, izgelda da Stern mnogo radi na tome da prodje ovo i njemu bi najvise odgovaralo kad bi pao dogovor, zbog cega ima sve manju podrsku kod vlasnikaLast edited by lenjivac; 08-11-11, 13:41.
Comment
-
stvarno neznam, sta se ovi starci zale ?! Fiser ako hoce jos jedan prsten, ovo mu je zadnja sezona, takodje Pierce i Allen ,a Wade bolje da igra dok je u najboljim godinama dok ima jos ovu atletiku, jer kada udje u poznim godinama, on nece biti toliko koristan posto gubi atletiku i nema kvalitetan skok sut. Tako da ajmo BLAKE spasi nas barem u lokautu...
Comment
-
Dobrodosao na forum, drago mi je da nas bar neko prati u ovim susnim danima...sigpic
Comment
-
Originally posted by LejkerBoy View Poststvarno neznam, sta se ovi starci zale ?! Fiser ako hoce jos jedan prsten, ovo mu je zadnja sezona, takodje Pierce i Allen ,a Wade bolje da igra dok je u najboljim godinama dok ima jos ovu atletiku, jer kada udje u poznim godinama, on nece biti toliko koristan posto gubi atletiku i nema kvalitetan skok sut. Tako da ajmo BLAKE spasi nas barem u lokautu...
P.S. Pusti sada Wade-a. Svi znamo da su ovi iz Boston-a uvek bili najveća bagra.Pa prvi lockout 1998. je nastao zbog enormnih ugovora, a predvodio ga je K. Garnett. Idu oni blago meni u pemziju.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Majke im ga, jos se nisu dogovorili oko sastanka za danas... Ajde more zavrsavajte to vise, izludecemo!sigpic
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostMajke im ga, jos se nisu dogovorili oko sastanka za danas... Ajde more zavrsavajte to vise, izludecemo!
Sad da vidiš, kada se konačno gospoda smiluje da održi sastanak, a vlasnici povuku svoju ponudu.
Meni stvarno nije jasno šta su oni umislili u tim svojim tupavim glavudžama? Pa jel oni misle da su bogom dani? Glupsoni jedni. Ako ne prihvate ponudu, da bog da ih vlasnici i Štern sveli na 20% sa sve Hard Cap-om za narednu sezonu. Pa kada ostanu bez kinte ima i to da prihvate. Bagra!
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Ono sto je zastrasujuce je da ce eventualno odlaganje sezone unazaditi NBA kosarku bar za jedno 10 godina. Ove godine sezone NFLa i MLBa su bile nikad zanimljivije, NHL se vraca na velika vrata, ako se ovo propusti, sva je prilika da ce NBA pasti iza tih liga, sto je velika steta.
Zbog toga ce (ako je moje razumevanje dobro), opasti BRI i svi ce realno biti na gubitku zbog svoje alavosti. Ali, na kraju, tako svet funkcionise.Last edited by Nebojsa; 08-11-11, 17:02.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ako ne prihvate ponudu, nema sezone = nema keša = svi na gubitku = igrači će taj izgubljeni keš morati da vrate vlasnicima = sledeća ponuda biće još nepovoljnija za igrače!
A sa desertifikacijom, ukoliko je izglasaju, mogu da obrišu dupe!
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
i ovako mrzim Boston posto navijam za LAL, ali zbog ovog lokauta ih jos vise mrzim i ovog penzionera Fisera, sta se on buni...
NBA gubi vrednost za svoje navijace, najjaca liga ovako propada zbog Hantera i jos nekih penzionera koji nemaju veze sa kosarkom...
Comment
Comment