Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pominje li se nesto oko Dzejsona Ricardsona?Da li Orlando planira da ga zadrzi ili ne?

Comment

• J-Rich je UFA ako se ne varam, ali nista se ne prica, jebem li ga...
      Ma vidis da su potpuno fokusirani na Howard-a, ako im on kaze da ga zadrze, oni ce tako i uraditi.
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Da,da...A ima tu jos zanimljivih FA,npr i Tejshon Prins,pa i T-Mac,J.R.Smith,Kenyon Martin,i Carter ako Suns-i ne odluce da ga uzmu za narednu sezonu,ali pretpostavljavam da se ceka taj kolektivni ugovor,pa ce onda svi da bacaju karte na sto

Comment

• Comment

• Originally posted by JimJarmush View Post
            Da,da...A ima tu jos zanimljivih FA,npr i Tejshon Prins,pa i T-Mac,J.R.Smith,Kenyon Martin,i Carter ako Suns-i ne odluce da ga uzmu za narednu sezonu,ali pretpostavljavam da se ceka taj kolektivni ugovor,pa ce onda svi da bacaju karte na sto
            Ma naravno, mislim da je suludo pricati o bilo kakvim interesovanjima timova i nekim ogromnim trejdovima dok se ne resi pitanje CBA-a, mozda eventualno nesto u toku drafta, ali cisto sumnjam.
            Izgleda da ce Jamal morati da potrazi drugu sredinu jer Atlanta ne zeli da mu plati ono sto on trazi.
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
              Toronto ce uskoro objaviti da je Dwane Casey njihov novi trener. ;)

http://www.dallasnews.com/sports/dal...wane-casey.ece

Takodje, Philadelphia ima na stolu ponudu za trade Ellis - Iguodala. Mogu da povuku obarac kada god pozele.

Phoenix ce vrlo verovatno da otkupi Vince-ov ugovor i tako od njega napravi UFA-a sto bi moglo da pomogne nekim ekipama.
              i koje sad tu lud? pre bi rekoa ovi iz gsw-a

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                Zasto Jameer??? On je mnogo dobar igrac i nikako ne treba da ga puste!
                Jameer je poseban tip igraca, nesto sto se sve vise vidja u NBA-u, playmaker-scorer . Ne kazem da je los, ali ima Orlando dovoljno igraca koji mogu veoma lako doci do poena, Turkoglu, Howard, JRich itd. Ukoliko se ukaze prilika ne sumnjam da ce ga trejdovati .

Comment

• Sutra je jako bitan dan...jako vazan sastanak izmedju vlasnika i igraca.

http://sports.yahoo.com/nba/news;_yl...ug=ap-nbalabor

Fisher mi deluje optimisticno

Comment

• Daj Boze da se dogovore, najmanje nam svima treba lockout.
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                      Daj Boze da se dogovore, najmanje nam svima treba lockout.
                      Mi cemo jos nekako i podneti ali ce oni imati takve finansijske gubitke i druge posledice da se nece oporaviti narednih deset godina. Iako posluju negativno i to je bolje od Lockout-a.
                      Zanimljiva je jedna stvar u vezi cele ove price, a to je sledece: mnogi bogati klubovi i njihovi vlasnici vec godinama prelaze Salary, time opterecuju i svoje i troskove lige, a sada se isti ti ljudi bore za uvodjenje restriktivnih mera u poslovanju kako bi vratili izgubljeni novac i presli na pozitivno poslovanje! U "najmanju ruku" cisti paradoks!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                      sigpic
                      RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                      - 4xMVP -

Comment

• To sam i ja rekao jos prosli put kad smo raspravljali, ne da je paradoks, nego paradokscina i po!
                        A, mogu da se kladim da recimo Jerry Buss-a boli ona stvar da li ce se uvesti soft ili hard cap i da li ce ugovori biti zagarantovani ili ne.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                          To sam i ja rekao jos prosli put kad smo raspravljali, ne da je paradoks, nego paradokscina i po!
                          A, mogu da se kladim da recimo Jerry Buss-a boli ona stvar da li ce se uvesti soft ili hard cap i da li ce ugovori biti zagarantovani ili ne.
                          Potpisujem. Oni su toliko bogati da im se tacno j**e.
                          Ovi iz uprave lige su problem i novi Zakonski akti koji su nametnuti od strane Savezne Vlade SAD-a. Pa sada moraju da vade "vruc krompir", a ne znaju kako drugacije nego da svedu sve na 45 miliona $. Zbog njihove ujdurme treba da "propadnu" Bulls-i, Miami, Lakers-i, Boston, New York... ali ce zato da se oporavi raspali Detroit, Hornets-i, Sacramento... Sve ovo pocinje da mi lici na samoupravno-socijalisticki nacin funkcionisanja! A toga tamo nema tako da sve ispada poprilicno paradoksalno i konfuzno!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                          sigpic
                          RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                          - 4xMVP -

Comment

• KD jebena zivotinja....

Bucks-i demantovali da pregovaraju sa Minnesota-om oko drugog pika. Otis Smith, GM Orlando Magic-a, jos jednom naglasio da Howard nece promeniti sredinu, vec da Orlando hoce da ojaca igracki kadar oko svoje superzvezde.

Prema nekim informacijama, Curry mnogo vise trazen od Monte.
                            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Pa normalno, Monta nigde nije pokazao da je igrac za velike ekipe i ozbiljne stvari, zato ga niko i nece za ono sto Golden State trazi.
                              sigpic

Comment

• Prica se da ce Pacersi da daju Hibberta i i 15og pika minesoti za drugog pika.

Kao i da je vreme da Josh Smith napusti Hawkse.

Comment

Working...
                                X