Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by The Dominator View Post
    Jel' moguce da su uzeli igrace sa istog univerziteta?
    Sta znam, ne deluju lose, mada moram priznati da ih nisam pratio, ali rekao bih da Leslie ima potencijal. Dakle taman bi mogli da popune mesta, mozda i da dobiju neku minutazu, ukoliko je moguce da dodje do trejda koji sam spominjao, to bi bilo sjajno po Clippers-e.
    Thompkins bi mogao da bude backup Griffinu,jer nece morati previse da igra. A Leslie je cudo prirode kada je atleticizam u pitanju,ali lose sutira sa perimetra. On bi mogao da bude na kraju rotacije

EDIT: Evo malo o Crawfordu.
    Having turned down the Pacers' two-year, $10M deal, Jamal Crawford now considering Portland, NY and Sacramento, source says.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
      Prejaka je konkurencija na Zapadu, ne verujem da mogu bolje od te pozicije koje sam naveo.
      I nije toliko, imas pet-sest timova koji bi trebali biti sigurni, a za ostala dva-tri mesta ce se "klati" ostali. Moze Sacramento u PO, nije nemoguce. Imaju par talentovanih igraca..

BTW, Caracter se povredio i glavobolja Lakers-a je sve veca i veca, ostadose ljudi samo sa Pau-om na poziciji PF-a..
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• McRoberts je i zvanicno Jezeras.
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by ЕлБиЏеј View Post
          Skip je talentovano glup covek A najjaca je Smitova reakcija nakon Bayless-ove "Bynum over Dwight"
          Pratim ova dva coveka godinama, Skip je hodajuca enciklopedija, uz Stephen A. Smith-a najveci poznavalac (necu reci sporta, jer NFL pratim samo povrsno) NBA-a u Americi. Njima dvojici niko nije ni do kolena.
          Skip je placen da kontrira, on savrseno dobro zna da je Dwight miljama ispred Bynum-a. On zna sta ce Stephen A da kaze, pa onda ajde da mu kontriram, to je poenta show-a, na kraju krajeva zato je i First Take najgledanija sportska emisija u zemlji. Inace Stephen A. voli Skip-a kao brata.

I jos nesto, Skip-a niko ne dobija u debati, i da kaze da je Zemlja ploca, opet ga niko nece dobiti...
          "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
          odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
          fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
            McRoberts je i zvanicno Jezeras.
            Eto, resise problem PF-a.

Bice zanimljivo videti kako ce u pocetku igrati bez Bynum-a. Pogotovo sto Lakers-i cini mi se igraju odmah na pocetku tri dana za redom.
            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Daj Boze samo da Gasol jos bude u LA-u kada mi budemo igrali protiv njih da gledam kako Derrick polaze preko njega kao preko kipa k'o sto je radio prosle godine.
              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Bullsi bi trebali bez problema da nakantaju Lakerse u prvoj tekmi u sezoni.

Comment

• Postavicu ovde stream kada Broutard bude gostovao u First Take-u. On je Skip-u najomiljeniji obrok, uzme ga kao krpu pa obrise pod s njim, pa ga onda okrene na drugu stranu pa jos jedanput... Nekada ih bude dvoje, troje preko puta, sve ih maze na `leba. On je na tako visokom intelektualnom nivou da ja nemam reci, sprda se... Nikad nisam video coveka toliko jakog na recima.
                  "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                  odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
                    Postavicu ovde stream kada Broutard bude gostovao u First Take-u. On je Skip-u najomiljeniji obrok, uzme ga kao krpu pa obrise pod s njim, pa ga onda okrene na drugu stranu pa jos jedanput... Nekada ih bude dvoje, troje preko puta, sve ih maze na `leba. On je na tako visokom intelektualnom nivou da ja nemam reci, sprda se... Nikad nisam video coveka toliko jakog na recima.

Danas se posvadjao sa Krisom Karterom uvredio ga bas, hteo da napusti ovaj emisiju.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                      Danas se posvadjao sa Krisom Karterom uvredio ga bas, hteo da napusti ovaj emisiju.
                      Ume da pretera. Jesi gledao kad je uvredio Broutard-a pa mu se izvinjavao u sledecoj emisiji? Ima na tube-u...

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
                        Ume da pretera. Jesi gledao kad je uvredio Broutard-a pa mu se izvinjavao u sledecoj emisiji? Ima na tube-u...
                        Kako da ne. On poznaje losije sport od par njegovih gostiju ali je navikao da vristi i da pravi show pa onda ljudi misle da je sveznajuci dok je on mnogo bolji cisto u verbalnim vestinama nego u poznavanju sustine sporta. Danas nipodastava Kartera i ovaj kaze ma da sta ja znam samo sam 9 puta bio izabran u pro bowl selekciju Onda je malo ucutao pa se izvinio.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                          Kako da ne. On poznaje losije sport od par njegovih gostiju ali je navikao da vristi i da pravi show pa onda ljudi misle da je sveznajuci dok je on mnogo bolji cisto u verbalnim vestinama nego u poznavanju sustine sporta. Danas nipodastava Kartera i ovaj kaze ma da sta ja znam samo sam 9 puta bio izabran u pro bowl selekciju Onda je malo ucutao pa se izvinio.
                          U poslednje vreme uglavnom pricaju o NFL-u, zato sto je aktuelan, tako da stvarno ne znam... Ali sto se NBA-a tice, drzi ga u malom prstu, nego ume nekad da lupi toliku glupost, a sam zna da nije u pravu, nego eto tako, cisto da bi razvio pricu, pa posle ni sam ne moze da se izvuce iz govana. Verujem da je i sa NFL-om tako... Vidim da konstantno pljuje Rodgers-a... sprda se...
                          Odnosno troluje... mozda najbolja rec koja njega opisuje.
                          Last edited by Ernesto; 14-12-11, 01:19.

Comment

• OK, prelazite u off top, dosta ste spamovali.

EDIT:

Jamal Crawford is weighing offers from Portland, Sacramento and New York, multiple sources confirm. Don't expect a decision tonight.
                            sigpic

Comment

• Jel moguce da se danas ne spominje CP3?

Comment

• Navodno prave novi scenario po kojem bi zavrsio u Clippers-ima, cekamo da vidimo sta ce smisliti.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X