Drugari kakva je ovo prica za Kirilenka sto ga u Sacramento sto sele?a sto se tice selidbe od toga nema nista!nece grad Sacramento to dozvoliti!idemo Kingsi vreme je da postanemo opet najaci tim!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by papekings View PostDrugari kakva je ovo prica za Kirilenka sto ga u Sacramento sto sele?a sto se tice selidbe od toga nema nista!nece grad Sacramento to dozvoliti!idemo Kingsi vreme je da postanemo opet najaci tim!
Comment
-
Originally posted by papekings View PostDrugari kakva je ovo prica za Kirilenka sto ga u Sacramento sto sele?
Samo Netsi, Lejkersi i Klipersi su u igri.
Comment
-
Originally posted by papekings View PostDrugari kakva je ovo prica za Kirilenka sto ga u Sacramento sto sele?a sto se tice selidbe od toga nema nista!nece grad Sacramento to dozvoliti!idemo Kingsi vreme je da postanemo opet najaci tim!Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
On Clippers-ima nije potreban.
Uzeli su oni Butler-a, tako da nema razloga da ganjaju AK47, koji ce verovatno u Nets-e, ako ga ovi budu hteli.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Pa i ja sam to ovde prvi put procitao na Sportklub.info!meni to nebi smetalo,Kingsi bi bili sigurno kandidat za doigravanje,ovaj njihov tim lici ili da esplodira konacno,ili da bude i ko do sada i posle se sve svodi na smenu trenera,nedaj boze,ja iskreno tipujem na dobru sezonu!
Comment
-
Originally posted by papekings View PostPa i ja sam to ovde prvi put procitao na Sportklub.info!meni to nebi smetalo,Kingsi bi bili sigurno kandidat za doigravanje,ovaj njihov tim lici ili da esplodira konacno,ili da bude i ko do sada i posle se sve svodi na smenu trenera,nedaj boze,ja iskreno tipujem na dobru sezonu!Bice oko PO, ali ni blizu zagarantovanog. Mnogo ce zavisiti od Tyreeka i da li ce moci da vrati nivo iz rookie sezone.
Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Brewer i Rudy u Denver-u za 2nd rounder-a, gotov posao.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostOn Clippers-ima nije potreban.
Uzeli su oni Butler-a, tako da nema razloga da ganjaju AK47, koji ce verovatno u Nets-e, ako ga ovi budu hteli.
Tesko ce Kingsi da stignu i do deseog mesta na Zapadu, da ne pricam o plejofu.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View Post-Tray Thompkins
-Travis Leslie
Sta znam, ne deluju lose, mada moram priznati da ih nisam pratio, ali rekao bih da Leslie ima potencijal. Dakle taman bi mogli da popune mesta, mozda i da dobiju neku minutazu, ukoliko je moguce da dodje do trejda koji sam spominjao, to bi bilo sjajno po Clippers-e.
Comment
-
-
Nikada se ne zna ljudi,videcemo za mene ce biti propast ako ove godine Sacramento ne bude u doigravanju!pa ako se ne varam jedno 5 do 7 sezona ih nema i sve se svodi na pravljenje i podmladjivanje ekipe!,mozda su vecina vas mladji momci ali ja pantim dobro kada sam imao jedno 15 godina te 2000 godine i kada su oni iskreno po meni bili najbolji tim sto kazu Ameri na svetu,i od tada za mene postoji samo jedan tim,i ne strpljivo cekam opet jak Sacramento,a vama ostalim da porucim sta drugo nego puno srece sa vasim timovima!
Comment
-
Comment