Svaki dan koji prodje a CP3 ne promeni klub je los za NOH,potencijalni novi tim i za Chrisa. Mogli bi da pozure.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View PostSto mislis, Tyreeke, Cousins, Hayes, Thornton, Hickson, Salmons, Jimmer. Sasvim fina ekipica, samo da se to lepo uklopi.
Comment
-
http://www.nba.com/video/channels/nb...amp_Report.nba
Mac tebe ce ovo najvise da interesuje. (ako vec i nisi gledao xD)
Nadam se da je ok za ovu temu, da ispadnem i ja pametan sa ovim klipom.
Comment
-
Nije valjda lud da ode tamo,a kada su Divac i Peja bili tamo svi su ih voleli i cela srbija je pratila Sacramento,no ne bunim se ja ima i dosta mladih momaka koji to nepante,svaka cast nekima koji pocnu da vole jedan tim i uvek su uz njega,tako i ja!
Comment
-
Originally posted by Dusan View PostDa, ima pravo da se vrati u Real nakon ove sezone.
Comment
-
Kuva se situacija oko Dvajta i CP3-a...
Postoji mogucnost da Chris predje u redove nekog od dva tima iz Los Angelesa.
A Netsi ce svim snagama pokusati da dovedu Howarda,posto su nisu uspeli Nene-a. Spominje se i blockbuster deal koji bi ukljucio 4 tima. U toku veceri ce verovatno biti vise informacija
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostKuva se situacija oko Dvajta i CP3-a...
Postoji mogucnost da Chris predje u redove nekog od dva tima iz Los Angelesa.
A Netsi ce svim snagama pokusati da dovedu Howarda,posto su nisu uspeli Nene-a. Spominje se i blockbuster deal koji bi ukljucio 4 tima. U toku veceri ce verovatno biti vise informacija
Ali kako bih voleo da Lakersi puknu u ovim muzickim stolicama. Pogotovo da im Paul dodje u tim kojeg smatraju za nizu rasu. Bice pissedNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment