Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by T-Mac View Post
    Iskreno, ne kapiram to gomilanje igraca Heat-a na spoljnim i krilnim pozicijama, a kec i petica zvrlje prazni.
    Stvarno bih voleo da mi neko objasni logiku po kojoj se "pojacavaju" tamo gde su najjaci.
    Pa ja jedinu logiku vidim u tome da će neko morati da menja Miller-a kojeg su rešili definitivno da utope za Nene-a, Dalembert-a ili već neku "peticu".

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
    sigpic
    RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
    - 4xMVP -

Comment

• Peticu moraju dovesti,a verujem da ce to i uciniti...Kec im po meni ne treba.

Ako vec mozes da uzmes nekog ekstra igraca koji moze da igra na vise pozicija,a pritom ce doci za manje para jer zeli prsten,sto da ne

Comment

• Ne kapiram funkciju pleja u ekipi u kojoj imas Wade-a i James-a. Mozda, ali mozda bi mu dozvolili par puta da prenese loptu i to je to.

Njima 5-ica treba k`o `leba.
        "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
        odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
        fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
          Ne kapiram funkciju pleja u ekipi u kojoj imas Wade-a i James-a. Mozda, ali mozda bi mu dozvolili par puta da prenese loptu i to je to.

Njima 5-ica treba k`o `leba.
          E baš tako. Mislim da se taj PG u Miami-u ne bi naigrao košarke. Istini za volju, James je trazio Nash-a ali mislim da od toga neće biti ništa. A "petica" mora da se nađe pod imperativom.

sigpic
          - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
            E baš tako. Mislim da se taj PG u Miami-u ne bi naigrao košarke. Istini za volju, James je trazio Nash-a ali mislim da od toga neće biti ništa. A "petica" mora da se nađe pod imperativom.
            Ironija : ON
            Ja stvarno nzm zasto toliko umalazavate Joela Antonija, stvarno ima klasu za NBA...
            Ironja : OFF
            sad stvarno, msm Joel je cist hustle-guy, publika ga voli a sem toga je inajgori NBA igrac sa ofanzivnog aspekta, Dalembert im je prekopotreban i on je i sa defanzivnog i ofanzivnog i rebound aspekta za klasu bolji od Joela...

Comment

• Joel je savrsena backup petica. Igrac koji ce ulaziti sa klupe da bije protivnike i da skace na obe strane terena.

Verujem da su ga svi navijaci Majamija zavoleli

A da je Samuel klasa za Joela,tu nema diskusije.

Comment

• Za Heat-ovog PG-a je vazno da ne bude rupa u odbrani, da moze da prevede loptu i pogodi otvorene suteve. To je u principu to, ne treba ne znam ni ja sta kada imaju Wade-a i James-a koji mogu da urade sve sto moze i bilo koji plej iz lige... i da probiju, iskreiraju, dodaju... Al` 5-ica mora da im bude kvalitetna.

Sto se tice LA-a, nema sanse da se Jim i Mitch odreknu dvojica od trojice igraca iz frontcourt-a (Bynum, Gasol, LO) da bi doveli pleja, time gube ono sto ih je krasilo godinama, a to je odlicna centarska linija... Nema logike. Jedina varijanta u kojoj bi Lakers-i mogli da se odreknu dva od pomenuta tri igraca je dovodjenje Dwight-a.
                "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Originally posted by LejkerBoy View Post
                  Ironija : ON
                  Ja stvarno nzm zasto toliko umalazavate Joela Antonija, stvarno ima klasu za NBA...
                  Ironja : OFF
                  sad stvarno, msm Joel je cist hustle-guy, publika ga voli a sem toga je inajgori NBA igrac sa ofanzivnog aspekta, Dalembert im je prekopotreban i on je i sa defanzivnog i ofanzivnog i rebound aspekta za klasu bolji od Joela...
                  Niko ne omalovažava Joel-a. Čovek je ok igrač, može da odradi dosta "prljavog" posla, može da odradi "zadatak" i svi ga poštuju. Ali jednostavno nije za startnu petorku, nije klasa koja može da se nosi sa centrima klubova koji će igrati za titulu.

sigpic
                  - 4xMVP -

Comment

• Ma ne, nema sanse da idu obojica u New Orleans za Paul-a, jedino ako ce i Okafor u suprotnom smeru, ali i u tom slucaju mislim tesko jer kao sto Erni rece izuzetno cene svoj frontcourt. Toliko puta smo pricali da su upravo zbog toga i osvojili one zadnje titule. Bice zanimljivo videti da li ce im proci master plan sa povlacenjem Walton-a i otpustanjem Peace-a (), al' kad su uspeli da posalju onaj smehotresan paket u Memphis za Gasolinu, ne vidim zasto ovo ne bi uspelo.
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Kobe ne moze da funkcionise bez jake centarske linije. Lakers-i imaju najjaci frontcourt u ligi. Rasturanje takvog FC-a bi bilo ravno katastrofi.

Comment

• Kad vec spominjete Joel-a, on je takva rupa u napadu da su ga odbrane cesto bukvalno ostavljale sasvim samog, nekad i pod kosem. Setite se odbrane Bulls-a iz trece i cetvrte utakmice finala istoka "reverse box and 1" gde su cetvorica igrala zonu, a Boozer koji je trebao da motri na Anthony-a pomagao gde je trebalo. Nije ni Dalembert nesto mnogo veca pretnja, ali je sasvim pristojan s obzirom kakav firepower Heat poseduje.
                        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                          Ma ne, nema sanse da idu obojica u New Orleans za Paul-a, jedino ako ce i Okafor u suprotnom smeru, ali i u tom slucaju mislim tesko jer kao sto Erni rece izuzetno cene svoj frontcourt. Toliko puta smo pricali da su upravo zbog toga i osvojili one zadnje titule. Bice zanimljivo videti da li ce im proci master plan sa povlacenjem Walton-a i otpustanjem Peace-a (), al' kad su uspeli da posalju onaj smehotresan paket u Memphis za Gasolinu, ne vidim zasto ovo ne bi uspelo.
                          Ma ne mora trejd, nego Andrew konacno da bude zdrav tokom cele sezone i Plej ofa i Gasol da predje Iz Gasoft u normalno stanje, a i bilo bi dobro da se Kobeu konacno oporave ta kolena...

Comment

• Jeste ali je Joel je najbolji defanzivni visoki igrac u ekipi, plus u napadu uzima puno ofanzivnih skokova. I borac je nevidjeni, uklapa se on odlican je fit samo je mnogo 3.6 miliona koje ima.

Comment

• Kada se setim da je postojala sansa da necemo ni pogledati NBA ove sezone...

Comment

• Evo Bullsi zainteresovani za T-Mac a,ali on izjavio da nece otici u Bullse da bi sjedio na klupu vec da bi igro u prvih pet!T Mac je legenda od igraca,nebi me cudilo da ove sezone pokaze sta zna(samo da ga povrede nebudu sputavale)Izgleda da Bullsi prave tim za osvajanje titule.Je li se pominjala mogucnost da Dwight dodje u Chicago? to bi bio dream team

Comment

Working...
                                X