Originally posted by Maric91
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Formula 1 na Sport Klubu!
Collapse
X
-
startovao sk prime i odmah dao sam sebi auto gol. veljko metuzalem petrovic prenosi trke. nadam se da paja zivkovic nece dozvoliti ovoj bulozini matoroj da se mnogo petlja u prenos jer ce u suprotno svi prebaciti na bbc prenos. ako vec nema sanse da dodju da prenose Ivica Blazicko ili Neven Novak onda dovedi te Acu Babica.
Velja Metuzalem.Last edited by dr.dule; 06-05-11, 21:53.
Comment
-
Originally posted by Sport Klub View Postbabic nece nikad raditi
valjda nova sezona na novom kanalu zahteva nove ljude.
Comment
-
nije nece nego ne moze. mnogo bitna razlika. veljko je legenda komentarisanja f1. on nece biti komentator, vec povremeni strucni konsultant, raditi na prilozima za studio. komentatori su erceg i zivkovic. popsto imas neodoljivo potrebu da oponiras, budi povremeno precizan - nigde nismo rekli da je velja komentator
Comment
-
Originally posted by Sport Klub View Postnije nece nego ne moze. mnogo bitna razlika. veljko je legenda komentarisanja f1. on nece biti komentator, vec povremeni strucni konsultant, raditi na prilozima za studio. komentatori su erceg i zivkovic. popsto imas neodoljivo potrebu da oponiras, budi povremeno precizan - nigde nismo rekli da je velja komentator
ajde da vas vidimo da ne bi ispalo da ja uvek nesto trujem.
Comment
-
nego zaboravih da pitam. kada ce biti repriza trke iz turske?
Comment
-
Zasto ne ubacite u Republiku Srpsku da i mi gledamo ... I dalje cu morati da uzivam u carima one dvojice majmuna sa TV 1 , Denisa i onog veceg kretena , obojica sa F1 nemaju pojma , vise ja znam od njih dvojice zajedno... Chinu sam gledao pod mute jer njih slusati je steta usiju , jedno 100 greski tokom prenosa naprave , menjaju Massu i Alonsa , Webbera i Vettela , jaooo , morat cu i dalje na K3 ili TV 1 da gledam ... Ja u BL ni SK + ne hvatam , samo SK Kablovska ELTA , mozda ce nesto izmeniti ...Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment